Sommerfugl
Tatt ved en kvarn i Vestergøtaland
Bildet inngår i albumet Blandat og bra. - Ok bilder
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-08-01 22:35:51
    Versjon #2
Utstyr
  • FujiFilm FinePix V10
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger355
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_203034} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Anne-Lise S.

Hei Lars-Anders!

Har du tatt dette bildet, eller har du satt inn sommerfuglen i et annet? Det ser sånn ut i forhold til blomsterstilkenes retning, men kanskje jeg bare er vant til at det er det du pleier å gjøre. Her er det en fargeblanding som ikke faller godt i øynene mine; fullstendig fargekrasj. MEN sommerfuglene tiltrekkes av søtlukt og farger, og tenker ikke som oss tobente på at det bør være litt godt å se på. Det bør vel imidlertid en fotograf tenke litt på? Det er en reklame om lottomillionærer: Lottomillionærer er ikke som andre millionærer. Du er, som fotograf, en slik lottomillionær! :-)

Anne-Lise
ingebjørg fyrileiv g.

Fargekrasj deluxe..Hadde det bare vært noen andre blomster i bakgrunnen..! -for sommerfuglen er jo fin. Savner litt detaljer på kroppen. Det er brunt hvor det skal være svart? Litt morsomt bilde for det er så fæle farger. Du har nok limt litt her.

hilsen ingebjørg
Odd Tore S.

Er det kanskje slike kombinasjoner av farger som typer à la Dame Edna synes godt om?
Dette så rett og slett fælt ut, men sommerfuglen ser jo et annet spektrum enn vi gjør, og føler seg kanskje i god harmoni med omgivelsene.
Skarpheten er vel ikke akkurat til å juble over her, men så har du heller ikke vært Canonfotograf.
Odd Tore
Lars-Anders M.

Den er fotografert på denne blomst. Den satt der. Jeg fikk motlys og den ble for lys på hø vinge. Jeg frila den clonte in litt av blomsten bak. Men selve sommerfuglen er på samme plass og bakgrunn som den satt. Ja dere vil bare ha det som passer dere. Jeg syns dette er spennende og etter naturens fargevalg. Bra att dere skriver det dere mener. Det er alt for mange som bare kommenterer positivt. Da blir det ikke noe diskusjon. Men her er det ett naturlig miljø som ikke er kunstig gjengitt. Ok.
Anne-Lise S.

Er det mulig å få se originalen; før du gjorde etterarbeidet? Kunne vært spennende...

Ja, nei... Det er som jeg sa: Sommerfuglen er ute etter å fange opp og fange inn, og tiltrekkes av sterke farger... Den ser noe vakkert der vi ser fargekrasjen, men morsomt med diskusjoner er det!

Anne-Lise
Lars-Anders M.

Ja Anne-Lise nå ligger det ute som v2. Ok.
Anne-Lise S.

Ser absolutt det du selv sier om lyset som kommer inn der fra venstre, og grunnen til at du har valgt å klone inn blomster der. Synes selve sommerfuglens venstre side (fra lyset) er mye finere på originalen, men som du selv sier så blir lyset altfor skjærende og gjennomgående på sommerfuglvingen på originalen. Forstår grunnen til at du har klona blomsten. Men det er noe med bluringa; uskarpheten rundt sommerfuglen som ikke er bra i v1, og dessuten synes jeg fargene på sommerfuglen i originalen er finere enn i v1. Hm... Men nå i disse dager er det mange sommerfugler ute, så kanskje du skal gjøre flere forsøk? Er enig i at du har prøvd å redde bildet ditt, om enn det ikke ble helt topp da.....

Anne-Lise
Lars-Anders M.

Takk for kommentaren. Men jeg må tillstå att jeg liker farverne. Ok.
Øistein W.

Oi, denne kunne hvert flott med en annen bakgrunn.

Mvh.
Øistein
Anne-Lise S.

PS: Jeg mente selvfølgelig lyset inn fra høyre....... Uffda...

Anne-Lise
Runhild Elisabeth B.

Stå på for bildet ditt Lars-Anders! BLOMST + SOMMERFUGL > EN NY OG HERLIG OPPLEVELSE!
Lars-Anders M.

Takk Runhild. Du har god smak.
Runhild Elisabeth B.

Vet jeg vel!
Lars-Anders M.

Ja dette ”stygge” var visst ok i likevel! Jeg syns det selv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu