''Das Boot''
Denne skjønnheten lå til ved kai i San Fransisco, fungerer vel som et flytende museum. Var masse turister jeg måtte redigere bort....
Jeg er veldig interresert i andre verdenskrig, så jeg liker bildet godt. Leika meg litt i ps, men kan få mye mer utav bildet enda. Gi meg gjerne tips!! Prøvde å få bildet til å se ut som om det har vært med igjennom krigen, slitt og skittent.
Bildet inngår i albumet Small steps... - Såvidt begynt å redigere litt i photoshop.
Utstyr
  • Canon 350D
  • Kit-linsa
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202924} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Gunnar O.

Hvorfor i all verden har du lagt på den forferdelige ''signaturen''?
Syns den ødelegger mye..
Men eller var det kult! Liker fargene!
Joakim R.

Det er muligens en cafe som skal stille ut bildet(samt en del andre), jeg signerte derfor alle bildene som ble sendt til det firmaet. Holder på med redigeringen av det enda, så skal få lagt ut en bedre, og signaturfri versjon snart:)
Vidar V.

Flotte farger. Om det er noe som kunne gjort bildet enda bedre så måtte det ha vært en mer dramatisk himmel. Kunne kanskje prøvs å øke kontrastene litt på den.
Joakim R.

Skal prøve å fikse litt på himmelen i den endelige versjonen. Prøver meg forsiktig fram, er veldig ny på PS. Det har vært et slit å fjerne turistene som stod oppå og ved siden av båten, og enda gjenstår mye arbeid:(
Rune L.

herlige båter, kontrastnivået er kanskje i overkant, mye av kontrastene er vel harde, de sorte feltene virker påmalte, mens du gjerne kunne tatt av rødkanalen så ting hadde blitt mer 'sepia' evt 's/h
Joakim R.

Prøvde bildet i s/h, men det funka ikke så bra, tror jeg holder meg til noe den samme fargetonen som er, men skal prøve med litt sepia-filter.
Gunnar John C.

Jeg synes du virkelig har fått frem fartøyets aggressivitet. Fint perspektiv, (kanskje litt konvensjonelt?). Farvene synes jeg stemmer godt og diskret på selve skipene og det meste av forgrunnen, men det blir kanskje litt overdrevet livlig himmel? Jeg følger ikke Vidar helt i at den behøver å være enda mer dramatisk - den bør ikke få konkurrere med selve motivets eget vel gjengitte drama.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Joakim R.

Takk for kommentar Gunnar.

Jeg tuklet med dette bildet i PS før jeg egentlig kunne noe som helst. Fant burn-tool, og overdrev det helt enkelt. Har sterke planer om å gjøre et nytt forsøk, nå som jeg begynner å bli ''dreven''
Du får ta en titt innom seinere, så får du se hva jeg har funnet på.
Ha en fortsatt god helg!

JR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu