akvarium
har av ulike årsaker vært fraværende her på ''dotten'' en periode, men nå er jeg tilbake:)
har gått over til fienden (les: digitalt) siden sist, og jeg må vel bare innrømme at det fungerer det oxo......
Et noe atypisk akvariebilde kanskje. Syns det fungerer bra.
Utstyr
  • Canon 350D
  • EFS 17 - 85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201915} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Fred S.

Hei Ole Martin: Over et år siden sist du var innpå her, regner med at det blir oftere etter at du måtte kapitulere for det digitale.
Passe rart og fascinerende univers, dette. Et akvarium kan lett bli et symbol for vår egen lille verden, som også er full av både store , grådige fisker og små, redde som gjemmer seg i kantene. Hvor mye ''symbolikk'' du har lagt i dette bildet vet jeg ikke, kanskje nok å vurdere det rent visuelt som et interessant og litt sært utrykk, der jeg ikke er i tvil om at mangelen på skarphet er tilsiktet.
( Venter på at molta modnes, kontakter deg med tanke på tur)

vh fred
Jóhann Á.

Hei Ole Martin!
Syns fortsatt dette bildet er bra. Liker fiskene som stikker opp her og der. Liker at de snur i forskjellige retninger og liker det store intet i rundt. Formatet og utsnittet syns jeg er glimrende.

MvH, Johann
Ole Martin E.

hei, og takk for kommentarer. Ja Fred, blir vel litt oftere å se meg her på ''dotten'' nå. Ellers vet jeg ikke hvor mye symbolikk jeg bevisst har tenkt på her. Men kanskje er det et bilde på livet sånn i allminnelighet. Spriker litt til alle kanter, og de enkelte indiveder går alle til sitt :) og mellom alt er det ingenting................. Mvh olemartin
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg er også noe begeistret over dette bildet. Fiskene svever i intet..
Flotte bevegelser og passende toner. Nogenlunde bra skarphet på én passer utmerket. Jeg liker dette bildet ganske godt i grunn.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu