~ gene ration ~
Bildet inngår i albumet Moods - Nice moods, dark moods - or just moods, - as simple as that.
Utstyr
  • Greit Nok med megapiksler
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.4
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger733
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_201024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stine J.
Hei Andre

Et herlig bilde med rom for tolkning. :)

Jeg stusset først på startkablene i hendene til mannen, men når jeg tenker meg om kunne jeg selv tenkt meg noen startkabler for å få fart på jentungen min noen ganger. :) Ungdomsårene er vel ikke akkurat de årene hvor plikter og ting som må gjøres er mest populært. Eksperimentering med klesstil, huller her og der og hårfarger hører også med. Denne eksperimenteringen kombinert med løsrivelse fra oss foreldre fører til endel konfrontasjoner som resulterer i trassighet fra ungdommen og fortvilelse hos oss voksne ''skikkelig''. Vi har jo selvfølgelig glemt at vi har vært ungdommer selv en gang. :D

Kroppsspråket til både pappaen i smoking som tviholder på startkablene med et noe bistert uttrykk rundt munnen, og jenta som har et heller trassig uttrykk i ansiktet mens hun sitter godt henslengt i lenestolen skildrer bra generasjonsskille.

Jeg syns med andre ord at bildet er vellykket ut fra en slik tolkning og jeg kjenner meg absolutt igjen som ungdomsforelder. :) Men så er de jo heldigvis koselige og snille mesteparten av tiden.

mvh Stine
Caroline M. S.
Jeg ser navlestrengen til far er kuttet og datter er klar for å begi seg ut i verden på egenhånd. Trygg, uforferdet og vet hva hun vil (hun ser rett på meg), og hva hun vil er ikke nødvendigvis det samme som far hadde villet eller ønsket for seg selv eller datteren.

Den startkabelen er en knallgod ide! Synes også det er kjempefint hvordan bakgrunnen er oppdelt med skygge for far og lys for datter. Synes det understreker hvordan far er ferdig med jobben. Litt vanskelig å tolke ansiktsuttrykket til far, men det er bare bra. Jeg trenger ikke vite om han er trist, lei, bekymret, sliten, avventene.... alt sammen eller noe helt annet.
Thorfinn B.
For meg er dette en far som skal gi sin late tenåringsdatter energi og et tupp i ræva til å finne på noe annet enn å feste, tygge tyggis og være i opposisjon til sin far.

Enkle virkemidler lager et bilde som sikkert kan assosieres ulikt fra person til person.

Far står litt vel klistra oppe i hjørnet, men mulig jentungen har fortalt far sin hvor skapet skal stå.

Bildet oser av ditt bildespråk André :-)
Artig og bra.
André M.
Tusen takk. For at dere deler tanker om bildets innhold. Jeg gir selvsagt ingen fasit på slikt. Jeg fascineres over at kommentarer noen ganger ligger på siden av det jeg EGENTLIG hadde tenkt å formidle, men samtidig treffer noe i min underbevissthet. Som om historien får nye dimensjoner. Takk.

At ledningene går ut fra hjertet mitt og ikke fra hodet er meeeeget vesentlig ;-)
Rune Edvin H.
Synes du hun er lit ttreig å få opp fra stolen ? :) Liker bruddet i klesstil mellom dere. Har jo ikke opplevd barn i den alder selv og sliter derfor litt mer med å føle bildet..
Rune
André M.
Bare vent, Rune. Alle aldre har sin sjarme :-).
Odd Tore S.
Det hendte nok at man kunne ønsket seg redskap som dette for å få opp turtallet på poda. Om den skulle vært koblet til hjertet eller hjernen har jeg ikke tenkt så mye på, men til tider kunne man nok ønsket seg mer enn ett sett med startkabler.
Og så finner hun plutselig noe hun interesserer seg for, engasjerer seg voldsomt og langvarig, slik at man gjør seg tanken om at slike kabler bør være to-veis.
En tankevekker som vel er ganske polarisert i begge ender. Håper at poda ikke oppfattet meg slik som herren med kablene er fremstilt her, i et ondt øyeblikk så jeg drag av en viss Bush.
Odd Tore
Rune Edvin H.
Andre: Må vel i såfall begynne å produsere noe :)
Lars-Anders M.
Utrolig kreativt. Du får toppkarakter hos meg!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu