Fisker i soloppgangen
Fått frem fine tegninger også i de mørke partienen. Liker også lyset godt.
Utstyr
  • Nikon F70
  • Tamron 28-200mm
  • Blender-
  • FilmtypeSensia 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger541
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_200573} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Kurt S.

Et stemningsfullt og fint bilde.
Flott sløring i vannet og fint at du fikk med detaljene i berget.
De ser litt glatte ut. Går ut fra at her måtte man ferdes med forsiktighet.
En liten detalj som jeg er litt usikker på.
Tror kanskje det hadde blitt litt bedre om du hadde hatt et enda lavere standpunkt slik at ikke horisonten deler mannen i to. D.v.s. at du hadde klart å ''løfte'' personen over horisonten.
Mvh Kurt
Ivar B.

Flott! Som du selv sier godt eksponert, med tegning i mørke deler og uten utbrenthet i lyse partier. Du har gjort en god komposisjon som gir bildet en fin dybde. Jeg synes du har funnet den perfekte lukkertiden som gir vannet liv og spenning uten å bli for utvisket. Mvh Ivar
Truls L.

Flott bilde med flotte farger, hadde ikke vært det samme uten fiskeren!
Kunne godt tenke meg at du kuttet litt i forkan for å få vekk noe av det mørke pratiet (synes det ble litt for ''fremtungt''), men ellers meget bra!
Siv Irene A.

Flott bilde, men jeg er enig med at d blir litt ''fremtungt''.... Siv
Arnfinn N.

Takk for kommentarene.
Knut. Jeg vurderte nok ikke den gang jeg tok bildet et lavere punkt, men vet heller ikke om det hadde vært en forbedring???
Ivar: Takket være at jeg nesten alltid bruker stativ, er lange eksponeringstider mulig. Her er nok brukt liten lukker. Siden dette er tatt analogt, blir eksp.tid og lukker bare gjetning. (Kjekt i dag med digitalt)
Truls: For meg er det nettopp forgrunnen som gjør bildet. Dersom noen har en skjerm der de mørke partiene er tomme, kan jeg forstå invendingen. Men flott at du også tar deg tid til kontruktiv kritikk. Bra!!!
Siv: Gratulerer med premien din. Jeg har samme kamera (nesten - D70).
Et veldig bra kamera.
mvh Arnfinn
Jan Espen T.

Et meget bra bilde, Arnfinn. Både for- mellom og bakgrunn er hver for seg bra. Sammen skaper det flott dybde i bildet. Personen er for meg helt riktig plassert. Det flotte høylyset i både stein og vann liver opp bildet. Har sett mange bilder fra Arendals kysten, dette er absolutt et av de bedre. Bra jobbet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu