Sti
Bildet er tatt på min første dag ute i den store ''foto-felten''. Synes denne stien så litt stilig ut. Fokuset burde vel ha ligget litt lengre bak i bildet, pluss at det er noe småtteri i front som ikke burde ha vært der..
Utstyr
  • Canon Eos 350d
  • Sigma 17-70mm F2,8 - 4,5 DC Macro
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197522} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Amy Ø.

Hei Thomas!!

Motivet i seg selv synes jeg igrunn er bra. Det jeg tror hadde gjort det bedre, hadde vært om du hadde eksponert bildet slik at det blir en del mørkere, så det blir en mer stemning i bildet, og at det feltet omtrendt nederst i midten der ikke blir så lyst som det er nå, for slik som det er nå ser det igrunn litt utbrendt ut. Videre så synes jeg ikke fargene i bildet er så veldig fine, synes alt ser litt for rødtrosa ut?? eller er det bare på min skjerm?? Men bildet blir vesentlig bedre i svarthvitt..

stå på! :)

mvh Amy.
Ann F.

Stien er sikkert fin å vandre på, men du er ikke helt i mål med bildet.

Stien med sin slyngende linje er fint plassert i midten, det passer siden den har slike linjer. Men, som også Amy er inne på, bildet er for lyst i store deler av det, og det har et magentastikk som ikke kler det. Selv med jpg kunne det vel vært unngått, med opptak i RAW-format har du full kontroll, det anbefales (men jeg må innrømme at jeg ikke vet om 350D har den muligheten).

Rusket du selv nevner i forgrunnen er det egentlig ingen unnskyldning for. Både den grønne planta og greinene f.v. burde vært sett ved opptaket og vært unngått. Jeg tror også bildet vinner på noe beskjæring fra toppen, det konsentrerer oppmerksomheten mer om stien.

Ved 70 mm brennvidde kan du gå under 1/125 sek., få mindre blender og bedre dybdeskarphet.

Mvh Ann
Thomas Ludolph Loennechen B.

Kritikken mottas med stor takk! Er som sagt et av mine første bilder,så jeg trenger all hjelpen jeg kan få! Skal teste det ut med mørkere farger og i svart/hvitt.

Har hørt at man bør begynne med jpeg, for så siden å gå over til RAW. Vet faktisk ikke helt hva .RAW-formatet har å tilby (?), men 350d'n har den muligheten iallefall, og jeg får vel teste det også etterhvert!

(Og når det kommer til rusket i forgrunn får jeg unnskylde meg med at jeg ble smakt på av mygg, maur og annet diverse, og av den grunn hadde det litt travelt med å ta bildet)

/Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu