Tung himmel over Stortinget
Et forsøk på å skape et dramatisk bilde, samtidig med en viss grad av symmetri. Er spent på hva andre måtte synes - ser himmelen kunstig ut?
Bildet inngår i albumet Arkitektur -
Utstyr
  • Canon 1D
  • 17-40mm f/4L
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger554
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
John Andre A.

Heisan
Flere som eksperimenterer med himmelstrøk ser jeg:-) Hadde selv et forsøk for ikke lenge siden. Ikke lett å få det hele i balanse.
jeg synes du har gjort et bra forsøk her da!
Himmelen blir kanskje en anelse for kontrastrik i forhold til bygningen, og da spesielt med tanke på midterste delen av bygget.
Ellers ser kantene på taket ut til å være bra jobbet med.
Artig å holde på med slikt, og tidkrevende:-).
Stå på, da dette er et fint bilde Christian.
John
Christian Erik B.

Takk for det! (-:

Klipping og liming av bilder har jeg aldri brydd meg særlig om før nå i det siste. I utgangspunktet var himmelen helt utbrent - umulig å jobbe videre med. Himmelen jeg har brukt er tatt fra rutefly mellom Oslo og Tromsø - over skydekket i strålende solskinn. Jeg har rotert himmelen 180 grader og limt bygningen inn i forgrunnen. Stortingsbildet er tatt i lett overskyet vær, det forklarer kanskje kontrastforskjellen.

Mvh CEB
Andre V.

Jeg synes du har gjort et bra forsøk her jeg. Lek deg litt til å se om du klarer å få litt refleksjon inn i noen av vinduene også. Liker vinkelen på bildet ditt.

Mvh André
Avsluttet .

Likte det godt.Kanskje du skulle hatt noen tunge rød/grønne skyer?he he..

mvh O
Monica F.

Kjempestilig bilde - fullt av makt.... Spennende og dramatisk! Likte himmelen jeg - synes den gjorde mye av bildet. Godt jobbet :-)
- Monica
Avsluttet .

Jeg som trodde du faktsisk hadde fått til et bilde med slik himmel uten noe fiksing i ps. Der tok du meg, men dette var bra ;D
Christian Erik B.

Hehe, det er vel nesten fysisk umulig å få til slike bilder uten å fikse litt i etterkant, pga lysforskjellene i opptaksøyeblikket. Det nærmeste man kommer et ''ærlig'' bilde er å eksponere to ganger, én for bygningen og én for himmelen og deretter sette sammen. Men, himmelen var grusomt kjedelig denne dagen - jeg valgte derfor en helt annen bakgrunn .-)

Mvh CEB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu