Timesalg på Byggmakker anno 1930
Synes dette var verdt å forevige,da jeg tror det er lenge til neste gang parkeringsplassen til Byggmakker er full av slike doninger.
Utstyr
  • C 350d
  • Ef-s 18-55mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_197015} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nils-Petter W.

Jeg regner med at de fleste forstår ironien her,men for å fremheve BM-logoen på plasthallen oppe til venstre,kunne det vært en ide og farvelagt denne rød&hvit.

Noen som har forslag til hvordan dette kan løses?

Nils-Petter Westbye
Anders T.

hvis du har en farge versjon av bildet blir dette enklere.. du kan bruke magic wand tool i PS til å velge ut logoen, eller snare tool. for så å bruke brush tool men funksjonen color for å få fargen.. hvis du har en farge versjon av bildet bruker du snare eller magic wand for å velge ut og trykker shift + ctrl + i for å invertere merkingen og til slutt ctrl + shift + U for å få den i s/h... ;) da vil logoen som er valgt bort ikke endre til s/h men beholde den originale fargen.. ;)
Nils-Petter W.

Ser at PS er tingen ja.
Har ikke sett nødvendigheten av dette foreløpig,men det kommer nok...

Nils-Petter Westbye
Odd Tore S.

Ser ut som m det er Ford A klubben som er på utflukt her, en trivelig gjeng som har biler som er til for å brukes.
Artig med så mange i moderne omgivelser. De hadde gjort seg bra foran den lokale sag & trelasthandel også, om den fortsatt er live og ikke oppstaset med plastikkskilt og reklame. Kanske er det akkurat det Byggmakker er?
PS ville nok være praktisk her om du skulle få til det du ønsker, og sånn helt generelt, også til litt oppskarping.
Bilene ser litt mystisk høye ut her, og med tendens til ovale hjul. Det virker nesten som om bildet har blitt resized i horisontal og vertikal retning uavhengig av hverandre, men det er ikke så enkelt uten PS???
Greit bilde, men litt finfikling i PS med kontrast og skarping hadde gjort seg.
Odd Tore
Nils-Petter W.

Takk for kommentar !
Har faktisk ikke sett det med fasongen på bilene før du nevnte det,men du har helt rett i det du sier.

Nå har det seg slik at jeg har fått førjuls-presang av frua,nemlig PS-Elements,så da får vi se om det går an å forbedre noen av de punktene.
Det er jammen mye å sette seg inn i for en som ikke er alt for glad i å lese bruksanvisninger :-)

Nils-Petter
Sverre H. S.

Det som var spesielt her, var at det ikke var fullt av skuelystne i moderne klær på plassen, og at bilene ikke var fulle av store skilt som fortalte hvilket veteranløp de var en del av. Her klør det i mine sende-bilder-til-fortiden - fingre. Etterhvert som du har blitt husvarm i din nye PS kan du forsøke å justere bildet litt her og der, og kanskje legge på sepia, og se om du kan få bildet til framstå som det var tatt i bilenes samtid! Det fordrer selvsagt at du kutter vekk litt omgivelser.... (Flere her på dotten har forsøkt slikt, se bl.a. mitt bilde ''Gammelt eller nytt'', eller gå rett til Wilses base for inspirasjon.... http://www.nb.no/gallerinor/e_sok.php )
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu