Tett på en Valmue
Bildet inngår i albumet Macro -
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeIso-100
  • Nei
  • AnnetRev. objektiv EF-S 18-55
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger378
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_196610} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kurt S.
Ser ut som om du fikk fokus på den delen av bildet som ligger oppe til høyre.
Ville heller hatt fokus og skarphet på det som ligger nede til venstre.
Litt større skarphetsområde, der jeg nevnte, ville jeg m.a.o foretrekke.
Du kom kanskje litt for tett på.
Flotte farger og linjeføringen ble fin. Tror du er inne på noe kreativt og bra.
Rødfargen likte jeg veldig godt og det var flott at du tok med den lille fliken av grønt. Skapte fin kontrast.
Mvh Kurt
Liv H.
syns det er akkurat det at fokusen ikke er i nedre venstre hjörne (på de blomster ''delene'' jeg ikke husker navnet på akkurat nå...), som gjör dette bildet spesielt. et annerledes makrobilde som jeg syns fungerer vel og er interessant å se på.
Inger Anne Maritsdotter V.
Syns ikkje du har vore fullt så heldig med dette bildet som dine andre macrobilder. Eg saknar meir skarphet på støvbærarane, men synes at øvre høgre del ikkje er så verst med komplementært grønt og raudt.

Pluss for kreativ bruk av objektiv!

Inger Anne
Steinulf L.
Dristig valg av fokusplan. Synes imidlertid ikke det fungerer så godt fordi blikket trekkes mor de uskarpe støvbærende. I en logisk oppbygging burde en eller flere av dem ligget i fokusplanet. Men bevares, fint at du deler eksperimentene dine med oss.
Audhild E.
Tusen takk for konstruktive kommentarer!
Det jeg synes var litt spesiellt her, var nettop det Liv sier, at fokus ikke ligger på støvbærerene, men akkurat der den gjør! Også farger og helheten betyr mye for meg!

Mvh-Audhild
Avsluttet .
Hei Audhild
Ser du prøver å få en litt annerledes oppbygning i bildet. Det er bare å stå på og prøve nye ting, og jeg synes det er nettopp derfor vi har dotten for å finne ut om folket liker det.

Må nok innrømme at ved første øyeblikk syntes jeg ikke noe særlig om det. Men, en skal ikke bare dømme utover hva en ser, en må også tenke på hva fotografen vil oppnå med bildet sitt. Hvis jeg hadde vært eier av dette bildet ville jeg flippet det andre veien, slik at du får interesseområdet på venstre side i bildeflaten. Det gir en mye finere linjeføring og komposisjon blir bedre, synes jeg da.
Ellers vakkert og stilig, og jeg synes du lykkes tålig bra.

mvh arild
Torbjørn K.
Jeg må nok si meg enig med IAV her. Synes nok ikke du treffer helt her. Dette blir noe midt mellom det abstrakte og et ''typisk'' macrobilde, og da blir det fort seende ut som et noe mislykket macrobilde. Fargene, linjene og utsnittet er bra, men det er noe i meg som forventer å se en skarp detalj her. Mulig at jeg rett og slett har for snevert bildesyn :-) Den røde ramma er superelegant!

Torbjørn
Audhild E.
Tusen takk Arild og Torbjørn!!
Veldig glad for at dere er ærlige og sier det dere mener dere også!!
Det ser ut som om det er plassering av fokus som ikke fallt helt i smak..
litt å tenke på og gode ideer har jeg fått!
Espen A. I.
For å være ærlig så likte jeg dette kjempegodt, ikke pga uskarpheten, men de fløyelsesmyke linjene som går smekkgodt sammen med de skarpe farvene.

mvh Espen
Audun S.
Må noe være skarpt for at det skal være bra? Venstre halvdel synes jeg er flott og passe abstrakt. Konturene av kronbladene er kanskje for skarpe til at det abstrakte preget beholdes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu