Kaizers Orchestra
Oljefatmishandlerne i full gang på gratiskonserten i Bjergstedparken ''Til byen fra Statoil''. Du ser Geir Hellraizer Kaizer på gitar, Janove Sjakalen Kaizer på vokal, Helge Omen Kaizer på pumpeorgel og trommisen Rune Mink Kaizer.
Jeg skulle ønske jeg kom tidligere, de nevnte at det var 10 000 frammøtte på konserten, så det kombinert med at de andre var større enn meg, gjorde at det ikke var lett å se så mye:-/ Ellers så synes jeg det er greit nok teknisk, det eneste jeg ble fornøyd med teknikk, komp og ikke minst hva som kom med i bildet (måtte holde kameraet over hodet med strake armer).

Super konsert:)
Kaizers e bestast:D

<link>www.kaizers.no</link>
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-11 13:05:38
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-11 13:19:39
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-06-11 22:39:56
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D50
  • 18-55mm
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Lars Kristian A.

Synes du har fanget stemningen bra her, men rent teknisk kunne det være bedre. Var du der kun for å fotografere ville jeg anbefalt deg å klatre opp på noe eller komme deg nærmere scenen, å faktisk kunne se gjennom søkeren er en fordel;-) Ser at Aftenbladets utsendte (journalist, ikke fotograf, noe man tydelig kan se..) klatret opp på taket ved siden av scenen. Det kunne du også prøvd. De aller fleste er velvillige til å hjelpe når man sier at man bare skal ta noen bilder.

Versjon to bør du glemme med en gang, blir altfor mange halve hoder.
thomas m.

Hei Rakel!
du har fått ei god oversikt over kva som skje her..ofte blir det anten for mykje artist, eller for mykje publikum, men du har funnet ein god likevekt her. versjon #1 er difor best synes eg..
Bildet kan gjerne bli brukt i eit eller anna avis eller ukeblad..brå jobba!

mvh, T M
Aron L.

Veldig veldig veldig bra! Du har virkelig klart å få frem konsertfølelsen! Skulle gjerne sett no flere armer i været da, men sånt er jo litt vanskelig å få til. Rått teknisk og god komp!:) Liker v1 best! Good job!

A
Rakel S.

Takk for rask feedback!

Lars: Takk, jeg synes dette bildet viste best hvor masse liv det var. Jeg fikk ikke helt til teknikken, klarte ikke helt å få Kaizers mer tydelige syns jeg. Må nok lære meg å kjenne kameraet bedre.
Taket ja, det tenkte jeg ikke på:-/ Jeg er stor fan av Kaizers, så var nok der litt for begge deler:) Var veldig usikker med v2, grunnen til jeg kuttet slik var å se Kaizers bedre.

Thomas: Tusen takk! Jeg tviler på at bildet er kvalifisert til avis eller lignende, er nok ikke godt nok teknisk tror jeg:-/
Men takker for positiv kritikk, det er kjekt å få!

(Btw syns jeg synd på alle som ikke var på denne konserten:P Å være halvdøv etterpå var bare en fornøyelse, når det var Kaizers som spilte:o)
Rakel S.

Aron: Vi skreiv samtidig hehe:P Tusen takk! Jeg har andre der masse armer veiver, men de er enda verre teknisk:-/
Lars Kristian A.

Å kjenne kameraet sitt er grunnlaget for enhver fotograf. Vit hvor alle knapper og innstillinger er, så slipper du å ta øyet bort fra søkeren mens du stiller inn. Man vet aldri når det øyeblikket man må fange kommer.

Jeg var på konserten, hadde med meg min lille niese på to år. Selv hun digget Kaizers, med hørselsvern og solhatt:-) Øreplugger er standard utstyr i fotobaggen min, det bør alle konsertfotografer bruke.
Rakel S.

Det er mer innstillingene jeg ikke kan, og det grunnleggende innen ISO, lukkertid og blender.

Jeg er sjelden jeg er på konsert, så ble forbløffet over hvor høy lyd det var! Var knallbra konsert;)

Skal du legge ut bildene du har tatt?
Avsluttet .

Har vært på noen Kaizerskonserter selv og vet at det er stor trengsel og vanskelig å ta bilde. Her har du likevel klart å få en fin oversikt over bandmedlemmene og en bra konsertfeeling.. Synd de to siste kaizerne ikke fikk være med!

Ellers synes jeg (merk: på dette bildet) at Omen har gjort et gyselig dressvalg.
Rakel S.

Hehe, er jo litt av sjarmen egentlig da:P Ja, synd bassisten og andre gitaristen ikke ble med.. Har noen slike og, men de er ikke så bra syns jeg.
Nils K.

Likte best versjon 2,siden du fikk mest fokus på kaizers. Men har du bilder som er mer rett forfra slik at heile gjengen e med på bilde. Foresten om det va det så satt under treet, med det sølvfarga kameraet og den store linsen.

Njk
Rakel S.

Helu:P Eg satt ganske gått fast der eg stod, så har ingen bilder fra andre vinkler, bare bilder som dokumentere folkemengden.
D va nok ikkje meg, for eg va midt i og med svart nikon kamera me 18-55mm linsa:P

Så du va der og?:D

Rakel
Nils K.

Ja eg va det, men eg satt litt lenger bak på gresset der, hadde ikje med kamera eg, tenkte ikje på det som ein mulighet for nye mulige muligheter til et muligt motiv :p

Njk
Lars Kristian A.

Jeg tok ikke bilder under konserten, var der kun for musikken. Kaizers har jeg tatt bilder av på ni konserter før, ville ha en konsert der jeg bare kunne slappe av:-)

Dessuten begynner jeg å bli snobbete på mine eldre dager, tar bare bilder om noen betaler meg for det...

;-)
Rakel S.

Hehe, må gripe alle mulige muligheter, Nils, bedre å ha for mange bilder enn for få sier da jeg;)

Lars: Snobb du er da;) Lever du bare a fotograferinga?
Jacob V.

Hei, Rakel

Til å ha holdt kameraet over hodet så fikk du et bra bilde av Kaizers. Har prøvd det samme selv uten noen form for suksess. Du kunne kanskje croppet bort pitte litt på høyre side sånn at ikke litt av gitaren stikker frem.


Mvh


Jacob
Rakel S.

Hehe, etter mange forsøk (omtrent 300, faktisk) fikk jeg et som jeg både fikk med bandet (noen av dem i hvertfall), fikk det i noenlunde grei vinkel og i bra tidspunkt..
Skal ikke være lett...

Takk for kommentarer, alle sammen! Er utrolig hvor mye feedback jeg får, tusen hjertelig :)
Nils K.

Ja man før som man sår Rakel, du har jo lagt ut gått over 200 komentarer du og, (eg har ikje telt de leste på profilen din rett før eg såg på bilde :p)

Njk
Lars Kristian A.

Klarer ikke helt å leve av fotograferingen min ennå, men det nærmer seg:-)
Rakel S.

OI.. Men d e jo bra, dåe:) Som d står øve her; ''Synes du selv at du får lite kommentarer på dine bilder? Den beste måten å FÅ flere kommentarer på er å GI flere kommentarer selv.''

Kan sammenlignes med den gyldne regel
Nils K.

Stemme du tog ann, men du har rett du for veldigt mange komentarer, blir heilt misunnelig kver gang eg ser det, men det betyr bare at eg e for dårlig te å gi ;)

Rakel S.

Ja men ska fortella deg d e fysst nå i d sista eg har fått så mange kommentarer, kan vær at d komme ferre snart. Må bare gi mange, ikkje bare i hytt og ver, må ligga någe i di.

Rakel
Nils K.

Jaja stemme det og kansje vær litt hyggelig i toen selv om ein ska kritisere, leste ein kommentar her forleden dag: ''Hva faen er meningen med denne stygge skyggen der, gå hjem og øv.'' eller någe i den duren. Då kan ein bare sei igjen at den så skreiv den komentaren får så han sår:p

Rakel S.

Off ja han hørtes ikkje egentlig ud te å vær i humør te å kommentera. Ikkje lurt å gå i gang med kommentarer om en ikkje egentlig vil, men ser på det som et ork. Då blir det aldri kjekt å kommentera.
Ingunn Jeanette M.

Det bestaste bandet ja, det skal være sikkert!;D
Jepp, et stemningsfullt bilde det her. Syns fargene er bra og siden det ikke er så lett å ta bilde med kameraet over hodet så synes jeg du burde være fornøyd med det her:) Hehe. Synd du ikke fikk med de to andre da.. Men, skjønner deg godt jeg, som sagt så er det ikke lett når man i tillegg omtrent er den laveste personen i folkemengden.. (Derfor jeg alltid sørger for å stå fremst!)
Konklusjon: Herlig bilde:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu