Tilhørighet!!!
Bildet inngår i albumet Victims! -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_19572} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Marius J.

Likte bildet Haiman, men synes det blir litt for grått ! Ville hatt høyere kontrast på det !
Hege Helen R.

Fin og passende tittel, på et bilde med masse varme.
Hilsen Hege
Torunn B.

Enig. Masse god varme og tilhørighet. Det er godt å se på det. Kontrasten er fin på min skjerm.

Torunn :-)
Avsluttet .

Varme??? hvis dette er de samme menneskene som er avbildet med tildekte ansikter på de to andre bildene, så føler jeg ikke noe varme, men kvalme, kulde og forakt.

Offere pleier ikke stå med tildekte ansikter, de pleier å ha øyekontakt og du kan se smerten i blikket deres.

Regner med at navnet på serien ''victims'' betyr at dette er offere i samfunnet, taperene som ikke finner tilhørighet noe annet sted.

Dette er på ingen måte offere, bare patetiske kryp.
Avsluttet .

Dette var bra, Dette er et bilde du kunen forklart mye rundt ! Tøff idè
Claus S.

Jeg tror, at du måske skal gøre ''knudepunktet'' hænderne lysere, så vi bliver suget mere ind til kernen i billedet. Armene må godt få lidt mere gråtone (efter min smak og vurdering)

VH Claus
Ishi K.

Tøff og engasjerende serie! Veldig bra, Haiman.

mvh K.
Arne S.

Dette bildet likte jeg! Det har mange undertoner, i tillegg til en visuell styrke. Den underste hånden, med fire fingre, griper tak i motivet, og i meg. Bra!
Carl Martin N.

Veldig stilig!
Torbjørn V.

Har mixed emotions for dette bildet. Litt for mye klisje til at jeg kan like det...

JPK: din holding til nazistene er jo den samme holdningen de har til personer med en annen hudfarge. Er din holdning noe bedre? Nei...den er like ekkel som nazismens innhold...
Avsluttet .

Mennesker med annen hudfarge kan ikke noe for det, du kan da for ... ikke sammenligne hat overfor mennesker som er så forkrøplete i skallen og hat overfor annen hudfarge?

Ja, min holdning er bedre, jeg aksepterer ikke mennesker som lever for og av terror, men har ingenting imot hudfarge.

Det som jeg reagerte på var at dette var et varmt og herlig bilde???? hva er det som er varmt og herlig med nazisme?

verden er definitivt bedre uten mennesker som dreper og lemlester for moro skyld.

Tror du burde tenke deg om.
Torbjørn V.

Jeg har tenkt meg om...før jeg skrev kommentaren. Jeg er imot alle former for hat av mennesker uansett grunn...om du hater noen fordi de bruker sin demokratiske rett til å mene noe annet enn deg så er det like ille som å hate noen for ens hudfarge...same shit--new wrapping!

Jeg finner ikke noe varmt og herlig med nazismen. Uansett, så verdsetter jeg ytringsfriheten så høyt at jeg mener det er et overgrep å forby disse menneskene å lufte sine meninger i det offentlige rom!
Kjetil N.

TV: Du blander begreper. Det er ingen her som har antydet at nazistene ikke skal få si sin mening. Det eneste JPK sier er at han synes disse menneskene er patetiske kryp og at han er i mot det de står for. Det er hans demoktatiske rett å mene dette. Og du sier at du verdsetter ytringsfriheten...?

P.S. Det er en annen ting å hate noen for det de gjør enn å hate dem for det de er.
Torbjørn V.

Jeg har vel aldri nektet ham å mene det han vil heller! Hvis du mener å klare å lese inn i mine kommentarer at jeg er imot JPK's ytringsfrihet ser du syner! Det jeg reagerer på er at han syns nazistene er patetiske kryp! Og hvorfor er de det? Jo, fordi de synes at mørkhudete er patetiske kryp! Hva er så forskjellen på de to meningene? Ytre sett, i selve meningen, er det jo forskjell, men som grunnvoll ligger det et hat mot andre mennesker i begge meningene...Er det mer legitimt å se ned på noen som har avvikende meninger?

Dette har forøvrig egentlig ikke noe med JPK å gjøre...dette er holdninger i samfunnet som er like uønskede holdninger som nazismen, men som vi er nødt å akseptere er der fordi alternativet vil være så mye verre! Jeg vil forsvare den retten JPK (og nazistene også) har til å mene annerledes enn meg--men jeg trenger ikke være enig med de. Men å gå til det skrittet og si at de er 'mindre verdt' eller 'patetiske kryp' synes jeg er å trekke det for langt...men jeg skal ikke nekte deg å si det.
Avsluttet .

Joda det er helt riktig at de kan mene hva de vil, og hva de vil gir jeg egentlig f ... i, men de stopper ikke der...

Jeg har flere mørkhudede venner og noen av dem har fått føle på kroppen hva disse meningene betyr... og hvordan det føles når det ikke bare er meninger, men når meninger blir til handlinger.

I disse miljøene så er det noen som er ledere, det er noen som følger etter, mennesker som ofte (viser forskning) er utstøtt og ikke har tilhørighet andre steder.

De som følger etter begår handlinger for å bli populære i mijøet og for å innynde seg i miljøet, dette er de som virkelig er farlige, jeg tror vi har skoleeksemplet på dette i retten i disse dager... Disse menneskene som ønsker status og popularitet er villige til å gå svært langt for å oppnå denne statusen...


Da er det ikke snakk om ytringsfrihet lenger, men drap og lemlestelse, det er forskjellen...

Jeg misliker sterkt alle typer av ekstremisme, uansett hvor den måtte komme fra og hva de måtte mene.

Avsluttet .

Tenk deg at du selv er en jente på 16 år, rundt deg står det en gjeng med staute nordmenn, tøffe, store og skremmende, de liker at hun er redd, kanskje ikke alle sammen, men alle later som.... Prøv å tenk deg den frykten denne jenta måtte føle, hun har bodd i norge i 2 år, hun har flyktet fra drap voldtekt og lemlestelser, og kommer til Norge hvor det skal være trygt.... men neida, det sørger tøffe nordmenn for....

Dette er ikke lenger snakk om ytringsfrihet, men ren og skjær terror som må være ufattelig vondt for noen mennesker.

Jeg hadde gitt faan, jeg hadde gått på og prøvd å fått med meg flest mulig av dem, men det er ikke alle som kan og tør forsvare seg. Dette er ikke lenger meninger men handling... og det er et faktum at det skjer.
Avsluttet .

Sorry Haiman, har ikke så mye med bildekritikk å gjøre egentlig...


Bildet vekker følelser så det holder, det skal du ha, men der andre ser varme, føler jeg avsky...
Torbjørn V.

Jeg vil på ingen måte forsvare det disse menneskene gjør. Og jeg vil gjerne bidra med det jeg kan gjøre for å få en slutt på dette, men jeg tror ikke løsningen er mer hat.

Jeg har også flere mørkhudede venner, men deres største problem har vært hverdagsrasismen som er 'allment' akseptert...et like stort, kanskje større problem.

Jeg har kanskje overreagert litt lenger oppe...?
Avsluttet .

Jess, tror nok vi er ganske så enige når alt kommer til alt og jeg er helt enig, hverdagsrasismen er muligens like gal, har en bekjent som faktisk tror at alle pakistanere snakker gebrokkent, men han er egentlig ikke rasist, bare passe dum...
Torbjørn V.

hehehe...det finnes nok mange slike. Vi får gjøre vårt beste vi da...
Toini B.

Bra serie!!

mvh

[toini]
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu