Skyte seg sjølv i foten
Dette er heilt på trynet.

Nokon sa i ein diskusjon nyleg at mange framleis nyttar 640x480. Ja, stakkars dei...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger1217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_195255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Jan Erik L.

Antar at dette er et ordtak og dermed et bilde i konkurransen om å fotografere et ordtak, i dette tilfelle å skyte seg selv i foten.

Synes komposisjonen er dårlig, rett og slett. Det røde området i øvre del av bildet er alt for dominerende og tar oppmerksomheten vekk fra budskapet, til tross for at fargen gjentar seg i ''idag''. Dessuten synes jeg du her framviser en totalt bevisstløs bruk av farger.
Du burde fullført den blå innrammingen med felter også på sida, men du har vel kanskje en begrensning i programvaren din?
Ellers ser det ut til at du har batteri ei lita stund til.
Gratulerer! ;-)
Audun S.

'Skyte seg sjølv i foten'' JA, DEFINITIVT!
SLIKT SKAL VI IKKE FINNE OSS I Å FÅ SLENGT I TRYNET HVER GANG EN OPPDATERER EI FOTO.NO- SIDE.

SKRIVER MED STORE BOKSTAVER FORDI JEG ER LYNFORBANNA PÅ DETTE TULLET!
Espen A. I.

<bold> En skam for kanskje Norges beste nettside, i allefall før i tiden... </bold>
Stig Børre E.

Herregud - er dette noe å jamre over? Har faktisk ikke registrert dette før nå.
Jeg har full forståelse for at folkene bak foto.no vil tjene penger. Hvem vil ikke det?
Hvis man ikke ønsker egen portfolio så er det faktisk helt gratis å bruke foto.no.
Nå har ikke jeg oversikten over hvor mange sølv- og gullmedlemmer det er her, men det er neppe nok inntekter til å holde hjulene i gang, så annonsører er en dyd av nødvendighet.

StigB
Espen A. I.

Reklamen er ikke det verste, men det å plassere den øverst på siden, slik at layouten blir helt på skakke er det verste. Det hadde holdt å hatt den på forsiden, ikke når man skal betrakte et bilde! Nei, dette er ikke bra for fotoDOTno, særlig for oss som betaler penger for å legge ut bilder her.

Så JA, dette er noe å jamre over!
Anne J. B.

Så skru av reklame i antivirusprogrammet så slipper dere det over alt, hvis dere ikke liker det.

Nok om det, bildet har jeg ikke noen kommentarer til.

Anne
Line Kristin W.

AJ; Eftersom jeg ikke har funnet denne opsjonen, blir jeg veldig glad om du kan forklare meg hvordan man skrur av reklamen i McAfee?

Forhåpentlig vil det også normalisere CPU-forbruket Nikonbanneret er ansvarlig for, - selv med menyene skult. Et CPU-forbruk på 45-47% hvert femte sekund gjør nemlig min 3GHz P4-maskin så ustabil og treg at alternativet er å styre unna hele Dotten :-(

Bildet er en god illustrasjon på situasjonen, da spesielt ''vesenet'' til høyre.
Ville bli rimelig feil å si ''godt observert'', så jeg kjører heller frasene ''Godt fanget og god horisontal linjeføring, - dette kan du, Oddgeir!'' ;-D
Aase Marit W.

Helt enig, Oddgeir!!! Dette er pyton, og jeg blir mer og mer kvalm for hvert vindu jeg er innom (og da mener jeg *fysisk* kvalm av den rullende teksten!). Voldsomt ubehagelig, den dominerer veldig på en laptop! Det hjelper lite at jeg scroller ned så fort jeg kan, den rekker å løpe over skjermen for det. Og, selv små innlegg tar mange sekunder å laste, kanskje reklamen er synderen for det?

Huff, huff og trippel-huff!!!! :(

Dette bare MÅ David & Co. få gjort noe med!!!! Jeg oppgraderer heller fra sølv til gull for å få slippe denne fælsligheten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(understreket nok? ;)



Mvh,
AaseM. :)
Thomas M.

godt dokumentert.

Thomas Mørch
Geir F.

Jeg har GULL, men får reklamen likevel.
-geir f-
Erik B.

Jeg tolket det dithen at ''fotografen'' siktet mer til skjermoppløsning enn reklame i dette tilfellet. En oppløsning på 640X480 vil føre til at man får et latterlig stort skjermbilde (altså at man bare får plass til en liten del av et bilde på skjermen).

Reklamen er jo såklart skjemmende den også...

Hilsen Erik.
Inge S.

Hei.
He-he-he :-)

Mvh Inge
Gerry F.

Jeg tror faktisk foto.no har så mange dedikerte medlemmer at betalt medlemskap kan bli en løsning...istedetfor gratis...Det eer greit at ting er gratis, da blir reklamen nødvendig...Som sagt ovenfor her om jeg kunne betalt 400kr for å bli kvitt reklamen,så hadde jeg også gjort det. Nå er jeg sølvmedlem...men reklamen er ikke så distraherende...

Når du har en pentium 3ghz maskin og den begynner å bli ustabil pga en reklame banner på foto.no,så tror jeg ikke det er foto.no sin hele og fulle skyld...Jeg har P4 3.06gh og den funker helt fint...

Ellers er jeg utrolig fornøyd med foto.no sitt tilbud...

Håper at foto.no kan komme opp med noe forslag som vi kan stemme på, de vil sikkert ikke fremstå som pengegale heller,men jeg synes at fot.no er begynt å bli så pass stort og flott at de godt kan bruke noen timer på å se hva de kan gjøre angående mindre reklame påsidene...om hver enkelt av de betalende medlemmen må betale 20-30kr ekstra i året, så er det verdtehver eneste kron etter min mening...

Hva med betaling av abonnemnt via mobil? hatt månedlige abonnement på foto.no er jo noe å tenke på...Når abonnementet ditt går ut etter en måned så går du inn på siden din her og betaler den enten via visa eller mobil tlf...50kr mnd eller noe sånn? synes det skulle vært løikt for alle da? at gull og sølv medlemskap opphører...Og går heller på hvor lenge man har vært medlem, hvor mange kommentarer du har gitt osv...så da de som har vært i 1år får bronse medlem, 2 år sølv, 3år gull,4år diamant eller noe sånt...og de som har vært her aller lengst og fortsatt er aktiv kan være æresmedlemmer?

det hadde jo blitt en omveltining i foto.no systemet da,men kasnkej de burde tenke på litt system fornying?

Jeg er villig til å betale 50kr mnd jeg...det betyr 50kr mindre på snop og sjokolade og kanskje 1-2kg letter iløpet av 1år også :-)

detter er kun et forslag da...

kasnkje noen vil bidra med kommentarer til det?

ha en fortreffelig god dag alle sammen!

gerry
Erik B.

Gerry: Jeg reagerer litt på en ting du sier, og det er belønning etter hvor mange kommentarer man har skrevet. Jeg er absolutt ikke enig i det. Da vil vi se en voldsom økning i unødvendige, korte og ''tomme'' kommentarer. Altså smisking for å oppnå fordeler for seg selv. Vi vil vel ikke at nivået her inne skal bli redusert til det vi ser på f.eks. digit.no?

En økning i prisen for medlemskap for å slippe denne reklamen, er jeg derimot for. Det greieste hadde kanskje vært å gå opp til 250 i året for sølv og 500 for gull, mens bronsemedlemmer fortsatt må se reklame? Det er jo mange eksempler på sider hvor man betaler nettopp for å slippe reklame.

Et system hvor man betaler månedlig stiller jeg meg også litt tvilende til, da blir det bare fler regninger å forholde seg til, og sannsynligvis også en veldig høy gjennomtrekk av medlemmer.

Hilsen Erik.
Gerry F.

heisann, erik...Flott at du reagerer...Jeg tenkte meg mer i retning av photosig sin ordning på kommentarer osv...der får du registrert hvor mange kommentarer du skriver,men de som leser den kan gi en tommel opp og en tommel ned om den er dårlig eller bra.,..så om du får en tommel opp så får du 1pluss poeng og får du en tommel ned så får du 1 minus poeng...det funker faktisk ganske bra...har du en kommentar eller kritikk som de kaller det og den gjenspeiler seg i konstruktiv kritikk til bilde,så gir folk der tommel opp,men er det en sånn dette bildet var kult eller dette bildet var elendig så vanker det tommel ned fra veldig mange...

min forklaring var kanskje litt dårlig forklart av hva jeg siktet til og det beklager jeg...men det systemet photosig går etter er et bedre system i mine øyne siden du som leser kommentaren også kan gi en slag ''karakter'' på dem også...

Månedlige beløp ikke i form av en regning,men når du logger deg inn på siden din,så får du en beskjed om regningen/avgiften burde betales. så skriver ''betal foto'' på sms og sender det til et 1986nr eller noe annet nr ...da blir du belastet på mobil regningen istedet...så kan du gjøre det hvor du vil når du vil...ELLER du kan gjøre det via nettbanken...at gjennomstrømningen blir stor? tja, det tviler jeg litt på...foto.no er jo så vel etablert i norge...at jeg tror det skal gå greit...

men vi får no se om foto.no har tenkt å la dett bli en reklame side for canon, nikon osv...eller om de tenker på det som nettopp teller her, medlemmene...

-TIME WILL SHOW-

Vi sneiks!


Gerry

Gerry
Erik B.

Oddgeir: Beklager for at det har blitt startet en diskusjon under bildet ditt!

Gerry: En av de tingene jeg syns er best med foto.no er at det ikke er noe slags karaktersystem her, hverken på bilder eller kommentarer. Det er mulig at jeg er ganske alene om å ha denne oppfatningen, men sånn er det nå. Skal dog gå med på at photosig sin ordning er grei nok, men jeg foretrekker det nåværende systemet på foto.no.

Når det gjelder andre forslag på forbedringer man kan ta inn fra andre fotosider, så er jeg veldig glad i fotosidan.se sin ordning med at bildene som er lagt ut på bildekritikken er anonyme, sånn at man ikke ser hvem sitt bilde det er før man allerede har åpnet det. Jeg mener at dette er bedre fordi folk har en tendens til å gi kommentarer til person istedenfor bilde (meg selv intet unntak, desverre).

Hilsen Erik.
Gerry F.

erik: enig med deg angående anonymiteten i bilde...ser tendenser til overøsing av bilder her inne som faktisk er veldig vanliger...da blir det MYE sånn å så fint bilde, eller dette var fint...så har du en eller to som faktisk gir en kommentar om forbedring eller forslag til forandring...

men, mne ...vi kan jo være enig om at vi er uening også på det punktet med kommentarer...men det er ikke så at jeg på død og liv vil at foto.no skal forandre seg...jeg er fornøyd jeg også...

Ha en fortryllende dag


Gerry
Anne J. B.

Line Kristin: Jeg vil tro McAfee har denne funksjonen i sine programmer, uten at jeg kan si det helt sikkert. Kikk under spamblokking, innholdsfiltrering, reklameblokkering... Hos meg er det ett kryss - med eller uten.
Anne J. B.

Line Kristin: Jeg vil tro McAfee har denne funksjonen i sine programmer, uten at jeg kan si det helt sikkert. Kikk under spamblokking, innholdsfiltrering, reklameblokkering... Hos meg er det ett kryss - med eller uten.
Trond Reidar T.

Første screengraben jeg har sett her, god dokumentering!

Trond
Jan Kenneth S.

Hvorfor slår du ikke av reklamen? Du bruker jo Firefox... Har ikke sett reklame på 2 år jeg...

Kan en ''Ctrl + Prt Scr'' sammenlignes med et foto åndsverkmessig?

Mvh
Jan Kenneth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu