Stille vann har dypest bunn
Bildet består av fire bilder.
Skyene - treet - ringer i vann - og geiremann
Bildet inngår i albumet Manipulasjon - Disse bildene er satt sammen av flere elementer
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-06-05 18:55:08
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-06-06 15:28:06
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger1044
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_194938} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Matts R.

Trevlig lek med bilder....känns lite deprimerande och tung (men det var kanske meningen).
Tycker nog att bilden med den dempet hudfargen var bäst.

-::Matts::-
Helge R.

Hei Geir!!
Om ikke akkurat vann over hodet så temmelig våt på beina. Teknisk sett er bildet bra, jeg ville hatt litt mørkere farge på jakka nær vannet, vått vet du. Som et første forsøk er det ekselent, neste gang må du gjøre noe mer ut av uttrykket, ikke bare stå der.
V2 er klart det beste, på den andre blir fargen på huden for glysete, V2 har en hudfarge som stemmer med omgivelsene.
Komposisjonen med plasseringen av treet er topp, også deg i vannet er god, men det mangler det lille som skal til for at jeg skal tro på deg. Det er mulig du kan gjøre det litt transperant, jeg vet ikke helt, måtte prøve, men det er vanskelig når du sitter på leyerne, men bare litt 1 - 4 %, det er jo verdt et forsøk??
Ideen er mega, hvordan får du ringene i vannet??
Du er i et kreativt hjørne, er det våren som gjør det??
Hilsen
:)Helge
Kristin Aafløy O.

Hei!
Dette bildet har en slik stemning over seg som jeg har virkelig stor sans for. Du har skapt en absurd scene som forteller en svært interessant historie. Jeg er litt uenig med de andre kommentarene her; jeg liker versjon 1 best, nettopp fordi ansiktsfargen skiller seg ut fra landskapet og sier noe om at han ikke helt hører hjemme der, at det er ren tilfeldighet som har plassert han der i vannet. Jeg liker også det at modellen bare står der (ja, jeg vet at det er du som er modellen, men jeg foretrekker å tenke på dette som en mann som har ramlet ned fra himmelen!) at han ikke har noe spesielt uttrykk. Nettopp det gir en større effekt enn om han hadde skreket eller grått eller vist andre følelser. Jeg foretrekker å tolke uttrykket hans selv og jeg tror et annet uttrykk bare hadde forflatet effekten av bildet.
Kjempeflott! Og nå skal jeg kikke på de andre bildene dine.

Kristin
Eliza A.

Du har virkelig mange facinerende bilder og intet unntak dette her!!
Dyktig og kreativt=)

Eliza
Stig Børre E.

Unnskyld uttrykket men dette var dritbra. Vers.2 er klart best i mine øyne. Kunne kanskje også fungert i s/hv eller annen ensfarget tone. Dyktig utført som alltid fra din hånd. Komposisjonen med treet i bakgrunnen som skaper dybde fungerer meget bra. Du ser ut som en havarert aksjeinvestor etter tidenes børskrakk - eller en Don Juan etter en mislykket date. Morsomt og trist på en gang. Meget bra og veldig severdig. Gratulerer!

StigB
Oddrun B.

En enkel kommentar fra meg, knallbra bilde.
Mvh Oddrun
Rune B.

Veldig bra bilde. Mørkt og dystert. Syns versjon 2 er klart best. fin dybde med hjelp av trerene og buskene i bakgrunnen.
Mvh Rune
Espen A. I.

Svært god redigering og et knall bilde med mange elementer, men det fremstår ikke rotete. Bakgrunnen i seg selv er et nydelig motiv som lett kan stå på egne føtter.

mvh Espen
Geir F.

Takk for mange hyggelige kommentarer. Jeg har, etter et godt råd fra Helge lagt innn en fuktrand nede mot vannkanten.

Imidlertid skal det godt gjøres å lage en manipulasjon som ser 100% ekte ut. Faren er at en manipulasjon kan gi inntrykk av at det er det man prøver på, uten å lykkes helt. Imidlertid kan en manipulasjon gi et grafisk uttrykk som gir næring for fantasi og drømmer - nettopp fordi de ikke er 100% naturalistiske.

Det er dette som tiltaler meg ved manipulasjoner.
Når manipulasjonene virker ekte og autentiske uten å være det får jeg et problem med å forholde meg til dem. Virkeligheten synes jeg har krav på å være det - nemlig virkelig.

-geir f-
Helge R.

Hei Geir!!
Med fuktranden hevet du bildet til nye høyder, jeg anbefaler dette slik at flest mulig får sett deg før havet tar deg, hilsen
Helge
Bente K.

Hei Geir, det er alltid noe nytt og spennende ved bildene dine. Dette er intet unntak.
For det første et godt arbeide i PS.
Ellers er dette utrolig bra på alle tenkelige måter og et bilde som kommer til å feste seg på netthinna. Jeg håper bare at det ikke er et bilde på hvordan du føler at du har det nå.
mvh Bente
Jacob V.

Hei, Geir

Nok en gang imponerer du meg med dine et av dine fantastiske bilder. V3 er min favoritt blandt disse flotte versjonene. Buskene og trærne gir en fin dybde i bildet. Fuktranden gjorde bildet mer realistisk. Rett og slett nydelig!


Mvh


Jacob
Geir F.

Hei Helge, Bente og Jacob.
Hjertelig takk for hyggelige ord og takk til Helge for anbefalingen.

-geir f-
Sissel N.

Spennende arbeid! fint utrykk! Kreativt!
ingebjørg fyrileiv g.

Slenger meg på skryten! Dette var meget bra.
#2 er nok den som faller mest i smak.
Dystert og spennende.

vh ingebjørg
John Andre A.

Hei
Mange har vært her før, så jeg slår meg på, og gir en stemme til V3. Synes den er pent gjennomarbeidet!
John
Geir F.

Hei Sissel, Ingebjørg og John.
Hjertelig takk for hyggelige tilbakemeldinger.
-geir f-
Jan Erik E.

Lurte på vilket foto program du har brukt.Meget bra synes nå jeg.mvh Jan Erik Engan
Geir F.

Hei Jan Erik.
Takk for tilbakemelding. Har bare brukt vanlig photo-shop.
-geir f-
Jørn Tore K.

Hei Geir. Jeg liker bildene dine godt. Også her gir uttrykket rom for tolkning og det viser mange av kommentarene som du får på bildene dine. Du er en dyktig fotograf der kommentarene dine i seg selv blir en leksjon i billedanalyse og fotografering.
Meget bra.
Mvh. Jørn T.
ingeborg w.

Jeg har ikke lest alle kommentarene. Jeg vil nøye meg med å si at jeg ser for meg en japp (sleiken) eller kontorrotte (slips og skjorte) som føler seg tynget og tvunget og holdt nede av konvensjonene, derved nedsenket i vann og mørkt landskap i bakgrunnen. Krøllete skjorte og slipset på snei er en fåfengt liten protest, det ser en på holdningen og de mørke tonene i vannet og landskapet. Treet står ensomt og forlatt og den litt lysere himmelen kan ikke nås.
kine n.

veldig bra jobb! bra rundt dressen. dette bildet fungerer absolutt for meg
Cathrine S.

Hei!
Ser med spenning på flere av bildene dine. Ser at på flere av dem står det at du kombinerer flere bilder sammen, og der gjøres med en perfekt hånd. For øyet klarer ikke skille det. Lurer bare på om du kan legge ut noen tips/råd osv. for hvordan du jobber i photoshop?
Lars-Anders M.

God og id'erik bild.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu