Noxagt
Som navnet på sin måte indikerer, så finnes ingen vokalist her. Tidligere besto bandet av trommer, bass og fiolin, før de nå, etter en del år, har byttet ut fiolin med gitar.
Er forferdelig usikker på dette her. Intensjonen min var ikke å dokumentere musikerne (altså - ansikt), men å prøve på en eller annen mystisk måte å fange musikken. Hvordan gjør man det da???
Et lite punkt her som viser at kamera er stille nok, mens alt rundt er i vill bevegelse. Men - fungerer det? Er usikker jeg.
Bildet inngår i albumet Noxagt -
Utstyr
  • Nikon D50
  • nikkor 50mm 1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/5s
  • FilmtypeIso 800
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger384
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_193995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Erik B.

Av bildene dine fra denne konserten, var det dette jeg falt mest for. Kan muligens skyldes at jeg spiller trommer selv :)
Dette bildet syns jeg funka som bare det, men det ville muligens fungert enda en smule bedre om du hadde laget en collage fra denne konserten? Bare en tanke... Syns ihvertfall dette var steintøft. Minner meg litt om Jeff Ament sin stil (sjekk innleggsboka i Pearl Jam-covere (untatt det siste)).
Veldig tydelig cymbal-vibrasjon, noe som viser at musikk blir skapt/formidlet. Uskarpheten i bakgrunnen er passende, og jeg liker utsnittet. Herlig!

Hilsen Erik.
Kristel S.

Hei Erik, tusen takk for dine ord, både her og under det forrige (min datters - har ikke svart der ennå, for jeg går og grubler på for og mot. Er en grublende sjel ;)
Fint og høre at det funker for en trommeslager! Tanken er å prøve å gjøre noen av bildene brukende, slik at de kan få dem. Dvs, disse bildene tror jeg egentlig ikke de vil ha om jeg kaster dem etter dem, det finnes nemlig en annen i miljøet her, som tar sabla gode bilder for dem, og det er Thorbjørn Rødland (han er i verdensklassen innen samtidsfotografering). Men nettopp derfor blir det jo litt ekstra kjekt da, den dagen jeg får det til :)
Jo, kjenner til Jeff Aments bilder, har alltid likt dem. Men var ikke klar over navnet - har bare en lp selv av Pearl Jam, og kun pga en låt. I tillegg har det tatt meg mange år å skjønne hvor stor min interesse for bilder faktisk er, jeg kan nesten ikke et eneste navn på fotografer. Så takk for den opplysningen!
Vennligst - Kristel.
Erik B.

Hei igjen!
Du skriver: ''Dvs, disse bildene tror jeg egentlig ikke de vil ha om jeg kaster dem etter dem, det finnes nemlig en annen i miljøet her, som tar sabla gode bilder for dem, og det er Thorbjørn Rødland''. Men altså... dette er jo (etter min mening) et godt bilde, og gode bilder vil vel folk ha samme f hvem som har tatt dem? Syns du skal prøve å kaste bildene etter dem, jeg :)

Og en annen ting: Vet ikke hvilket PJ-album du har, men dersom det ikke er ''Yield'' eller ''No Code'', så sjekk ut dem. Ament spiller forøvrig også bass i PJ.

Ser også at jeg glemte å skrive at fargene er herlige sist. Men det er de. Allright.

Hilsen Erik.
Kristel S.

He he, god kveld :)
Ok da, takk så mye for din ros! Nå skal bassisten se på dem, så får vi se. Trommenissen har allerede rynket på nesen av bildene, men til gjengjeld så er han høy på pæra ;-)
Det er ''No Code'' jeg sitter med, og jeg husker godt den andre tittelen - men ikke hva den inneholdt. Jeg skal sørge for å oppdatere meg der med en gang, tusen takk igjen for tips!
Var innom deg en kveld forleden og kikket, men det har vært en del kikking i det siste, og lite kommentarer. Er litt i rykk og napp slik, men du kan vente deg kommentarer.
Ha en god natt, når det måtte bli :)
Hilsen Kristel.
Scott A. M.

som ex-trommis må jeg si at dette er den typen bilde jeg veldig lenge har prøvd å ta. Bra valg av lukkertid, liker at en ser at bandet spiller, når jeg har tatt trommebilder har jeg alltid brukt for kort lukkertid og det ser ut som om trommisen bare sitter med trommestikkene ut i luften.
Hyggelig å se at det går bra med deg her på foto, du er stadig i positiv utvikling!
Credz for dette bildet, det likte jeg godt! :)

-Scott
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu