Veivalg
Bildet består av to deler.
Bakgrunnen er fotografert på Hortens tak ''Bassenglokket''
Et bilde fra i vinter er tatt fra samme stedet.bilde nr. 222590
Bildet inngår i albumet Manipulasjon - Disse bildene er satt sammen av flere elementer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger654
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_192186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Oddrun B.

Liker nostalgien i dette bildet. I og med at jeg føler nostalgien, ''snakker'' bildet; og da er det noe med det...

mvh
Oddrun

Helge R.

Hei Geie!!
Du topper stadig bildene, her har du et av dine beste. Fantastisk sammensetting, fyren er max, bakgrunnen flott, sammen er de dynamitt!!
Først til utsnittet; du er dristig og plasserer ham i mitten, du gjentar suksessen fra forige bilde med hell.
Lyset og fargene er utrolige, jeg får en fortidsfølelse, 20 eller 30 tallet, hatten er selvsagt med på å gjøre sitt.
Jeg får en følelse av å se på et enkeltbilde i en levende film, du fryser sistuasjonen på en sugende måte.
Kjempe fulltreffer, hilsen
:)Helge
Jacob V.

Hei, Geir

Når jeg så dette fikk jeg assosiasjoner til 20 - 30 tallet, og sånt liker jeg. I bunn og grunn så tror jeg Helge har sagt det som er verdt og nevne her. Jeg kan føye til at dette er noe jeg kunne hatt på veggen hjemme.


Mvh


Jacob
Torbjørn K.

Kanskje det beste manipulasjonsbildet jeg har sett! Bygningen til høyre er ikke akkurat fin, foruten det er jeg enig med Helge.

mvh
Torbjørn K
Helge R.

Hei Geir!!
Måtte tilbake, anbefaler dette, hilsen
:)Helge
Anette W.

Syns dette var veldig flott! klar forkusering på mannen i bildet og det rundt blir som en fin bakgrunn! ;) Stå på!
Eli B.

Jeg blir stadig vekk imponert over bildene dine, også dette. Synes du klarer å få uttrykt ting som treffer. Det treffer i sjela, det treffer i hjertet. Håper du fortsetter sånn, det er spennende å følge bildene dine.
mvh Eli
Jacob V.

Liker bildet bare mer og mer for hver gang jeg ser på det. En vel fortjent anbefaling.


Mvh


Jacob
Geir F.

Hei Oddrunn, Helge, Jacob, Torbjørn, Anette og Eli:
Denne manipulasjonen var et bilde som har betydd litt ekstra for meg så derfor var det hyggelig å høre at dere likte det. Og takk til deg Helge for anbefalingen. Den satte jeg stor pris på.
-geir f-
Stig Børre E.

Hei Geir!
Dette var helt mesterlig. Komposisjonen er helt konge som vi sier her i Ski.
Photoshoparbeidet står også til S. Liker de sære tonene i bildet meget godt. Mannen ser ut som han har forvillet seg til Horten rett fra innspillingen av Gudfaren.

Veldig bra nok en gang Geir.

StigB
Avsluttet .

Dette likte jeg!
fint blikk på personen og fargetonene i bilde sitter!
spennende bakgrunn også!

thomas!:)
ingeborg w.

Dette ble bra. Fargene er behagelige og komposisjonen meget velordnet. Jeg skulle gjerne sett mannen ørlite skarpere.
Espen A. I.

Jeg får maaange relasjoner her, både til 17. mai (!) Nord-Irland og en landeveisfarer, du må ikke spørre hvorfor, men slikt synes jeg er morsomt! :-)

mvh Espen
Bente K.

Et veldig spesielt og fasinerende bilde bilde. Jeg synes det er utrolig bra, men kan egentilig ikke si konkret hvorfor. Det bare sitter som det skal både i komp og farge. Bra jobbet!
mvh Bente
Geir F.

Hei Stig Børre, Thomas, Espen Andre, og Bente.
Takk for gode ord fra dere alle.
-geir f-
Eli L.

Liker alt ved dette meget godt. Tar seg også flott ut i sort hvit. Han kommer liksom rett fra en annen tid og spaserende hit til oss.
Linde G.

Hei Geir

Herlig bilde som er full av både lengsel og følelser og her kan man lage seg en lang film hvis man lar fantasien slippe seg løs , for denne mannen her kan tenke mye forskjellig. Du har lykkes i å lage en bakgrunn som jeg assosierer med de gamle tv-innslagene på NRK som jeg akkurat nå har glemt hva heter. Det blir et litt historisk preg på det hele. Flott. Du virkelig utvikler deg som fotograf, er alt fra eget bryst eller går du i ''lære'' ???

Hilsen
Linde Gilberg
Geir F.

Eli: Takk for kommentar
Linde:Nei jeg går ikke i lære hos noen. Og ikke har jeg spesielt greie på det fototekniske heller. Jeg jobber med design i eget firma men jeg er veldig glad i det fotografiske uttrykket så lenge det ikke dreier seg om ren dokumentasjon.

Jeg bare fyrer av et utall bilder uten helt å vite hvilke blendere osv jeg har brukt. Derfor pleier jeg sjelden å oppgi slike data på bildene jeg legger ut.

Om kvelden går jeg gjennom minnebrikken for å sjekke hva som er brukbart og kan utvikles videre. De mest innteressante bildene legger jeg inn på datamaskinen. Og da gir jeg i stor grad blaffen i hvordan de er teknisk men mer om de kan formidle en stemning, historie osv.
Så blir bildene bearbeidet videre i Photo-shop.

En sjelden gang bruker jeg bilder tilnærmet ubehandlet (som vinnerbildet i februar-konkurransen) men det er unntaket.

-geir f-
Tone A.

Hei Geir!
Dette er eit spesielt bilde som får ein til å tenka, pga uttrykket på mannen som ser litt bekymra ut der han speider utover. Veldig spesielt med det breie grøne plenfeltet som deler opp bildet. Med tårnet og flaggvimpelen bakerst. bildet har eit mjukt og samstundes litt dystert uttrykk. Det oser av nostalgi pga hatten, jakken og kjensla av å sjå på eit gammalt fotografi. Kjempebra jobba, du er utruleg flink til å skapa noko spanande som berre er din stil!
Du har stort utbytte av at du jobbar med design. Godt å lesa at du bare fyrer av bildet utan å tenka så mykje på det tekniske! For det gjeld å sjå motiva og få noko utav bilda etterpå. Her har du lagt deg på eit høgt nivå, og har fått ditt preg på bilda. Lukka til vidare med bilda dine!
:) Tone
Jørn Tore K.

Hei Geir.
Jeg henger meg på skryten denne gangen. Veivalg er en meget god tittel. Den gir assosiasjoner til flaggstang og spir i bakgrunnen. Står han ovenfor et verdivalg? Samtidig ser personen seg litt tilbake som om han tenker på sin bakgrunn og historie før han gjør sine viktige valg. Bildet minner meg litt om Bernardo Bertolucci sin film 1900 fra den Italienske landsbygda. Tonen og varmen i uttrykket finner referanse punkter der. Det var svært lett å kommentere dette bildet. Det vitner om kvalitet. Jeg tar av meg hatten.
Mvh. Jørn T.
ingebjørg fyrileiv g.

Utrolig flott bilde! Har vært inne å sett på det opptil flere ganger. Fargene er varme og behagelige og bakgrunnen har en fin tekstur. Mannen har et veldig bra uttrykk. Skulle jeg ha gjort noe mer, er det å ha fjerna gjerdet (?) ved flaggstanga da det trekker litt oppmerksomhet.

vh ingebjørg
Nina S.

Veldig bra dette, en spesiell og litt sær stemning, en litt forhistorisk fyr med flosshatt, i et litt rart landskap, den grønne duse fargen står fint til bildet. Skjønner dog ikke tittelen.
Veldig bra og spennende.
Mvh nina
Geir F.

Hei Tone, Jørn Tore, Ingebjørg og Nina.
Hjertelig takk til dere alle for gode ord.
-geir f-
Atle H.

Skjønner godt at bildet har fått mange kommentarar. bilde har kvalitet på mange vis, ikkje bare teknisk. Den enkle komposisjonen gjer sitt til at du stoppar opp med det, her likar eg midt stillinga til modellen, som for øvrigt går fint inn i miljøet. Prøvde å maskera vekk flaggstanga men den må nok vera der.
Atle H.
Geir F.

Hei Atle
Takk for kommentar. I symbolikken står veivalget mellom det trygge men statiske representert ved bygningen. Og på den andre siden det udefinerbare og ikkehåndgripelige representert ved vinden i flagget. Føler derfor at flagget bør være der for å gjenspeile ytterpunktene i livet så å si...
Takk skal du ha.
-geir f-
Stine J.

Hei Geir,

Manipulasjon er du blitt veldig god på. Spesiell stemning og lys i dette bildet. Ansiktsuttrykket til mannen underbygger tittelen. Bra! :)

mvh Stine
K. H. R.

likte denne godt. bra stemning

mvh
dan
Christer B.

Meget behagelig utførelse, høy standard! Dette kunne du godt laget en serie av og stilt ut, kan liksom ikke komme på noen andre som har laget noe som ligner.. Så du er inne på noe her, Geir. Skal sjekke ut resten av bildene i denne serien.
Avsluttet .

Kjempestilig bilde. Liker fargene og effektene. Veldig bra gjennomført:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu