BARCA-BARCA-BARCA
Bercelona har mer eller mindre hatt unntakstilstand i noen dager. Her (i går) kommer storlaget hjem med pokalen fra mesterligaen. Tror det var 1.2 millioner mennesker her.
Bildet inngår i albumet Barcelona - Ulike motiv fra reiser til Barcelona
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon 18-70mm f3.5-4.5
  • Brennvidde31mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger481
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Aslak T.

bra bilde me farger og alt:) skikkelig tøft, siden det føles ut som om man blir dratt inn i bildet, mot politimannen i midten!
Cecilie H.

Hei!Du har et utrolig drag i bildet ditt, det er masse energi og det liker jeg. Det eneste negative er at jeg blir litt svimmel av å se på det. enig med AT at fargene var veldig bra.
Helge R.

Hei John!!
Stammetilhørighet, det er menneskers måte å sosialisere seg på, være mange, mektige. En stund som dette er magisk, stammens krigere venner tilbake med seierstrofeet.
Tenk når de romerske keiserne kom seirsrike tilbake fra krigstoktene sine, da ble de møtt av scener som dette.
Mennesket er et flokkdyr, jo nærmere interaksjon med omgivelsene jo sterkere tilhørighet.
Vi er jo heldige som har fotballen, vårt lag, våre gutter, landslaget, våre utvalgte som skal ut for å vinne heder og berømmelse for alle oss som tror på dem.
Selv tilhører jeg den avslappede delen av befolkningen som selvsagt gleder meg med, våre gutter og jenter , men hva så, verden forblir den samme enten BARCA vinner eller ikke, eller blir den det?
Tenk deg ved en kvalifisering til fotball VM, landets samle avisstand bruker kilometer med spalteplass på begivenheten, de vil være en del av det spositive som skjer, de elsker å bli sammenlignet med vinnerne.
Skulle våre gutter, eller jenter tape, da er det nye kilometre med trykksverte.
Men vi elsker jo å meske oss med slikt avisfyll, det er med på å nære opp følelsen av felleskap, den gjør at nettopp jeg er en del av gjengen.
Som jeg innledet med, mennesket er et flokkdyr, en jeger, et urmenneske, inne i hodene våre ligger et reaksjonsmønster som hører steinalderen til, selv om vi lever nå.
Jeg likte bildet ditt, flott zoom effekt, alt er strålende hilsen
:)Helge
Matz S.

Ser at du adapterer teknikktriks både her og der! Grattis med flott bilde - igjen! Virker som om utlandet er meget inspirerende for deg - vamos a Cuba, amigo!
NB: Blir forresten ikke svimmel - bildet forsterker bare sanseopplevelsene mine lite gran ;)
Nils Magnus N.

Hei,
Litt uenig med Aslak, jeg får mer følelsen av at jeg blir dratt ut av bildet.

Dette var et bilde jeg likte, det er bare en ting jeg ville ha endret, men det kunne ikke du gjøre noe med John. Det er de to i mengden som holder opp ei hand hver.
Synes de ødela litt i bildet, men jeg likte det godt allikavell.

Mvh
Nils Magnus Nilssen
Lars W.

Hallo! Ikke negativt at man blir svimmel av dette bildet!! Velkjent effekt, passer bra her! ER det Rambla`n? Har bodd der i en måned, men ble litt usikker faktisk!
mvh
LarsW
John Andre A.

nei det er gata som går forbi plaza universitat:-)
takk for hyggelige ord lars
john
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu