Drømmens allè
Bildet består av to deler.
Bakgrunnen er tatt på Løvøya utenfor Horten.
En lek i Photoshop hvor jeg ikke haddde noen klar tanke om hvor dette skulle ende. Det bare ble som det ble.
Bildet inngår i albumet Manipulasjon - Disse bildene er satt sammen av flere elementer
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-18 12:54:43
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger746
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191731} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Tor Harald T.

Dette her må jeg bare kommentere for dette her likte jeg godt :-))
LIker godt den efekten du har brukt i bilde ditt
Bra at personen er klar og kommer godt frem.
Go kontrast der.
Ellers stilig bilde
Avsluttet .

Dette bildet ble med engang en av mine favoritter, det ser ut som om at han ber på en måte! I like it! :)
Avsluttet .

Dette var drittøft! Hvordan klarer du å gjøre det? Har utrolig lyst å lære meg det!!!

Likte v#1 aller best.


-Ingunn
Stig Børre E.

Hei Geir. Her viser du mestertakter igjen!
Guffent bra. Liker vers.1 best. Flott komponert med fin symetri. Ville vurdert å kutte det lyse feltet oppe. Artig effekt med trærne som skinner igjennom i gresset som i en vannspeiling.

Veldig bra.

StigB
Jacob V.

Hei, Geir


Jeg liker hva du har gjort med bakgrunnen. Hvordan gjør du det?? Personen som ser bedende opp er bare et pluss.
Thumben til v2 minnet meg om the ring.....


Mvh

Jacob
Jørn Tore K.

Hei Geir.
Meget bra bilde. Spennende og funderende komposisjon. Jeg likte godt bruken av enkle elementer som fungerer godt sammen for å få frem budskapet. Likte godt avkjørselen bak bildet, der personen kan hoppe av eller på drømmen. Det er skjelden jeg anbefaler et bilde, men det gjør jeg nå.
Thomas M.

Hei Geir. Nok et digg bilde bra deg.
Fin komposisjon, m linjer, symetri og person i forgrunn. fargene og lyset er heller ikke dårlig. alltid noe bra fra denne kanten;)

Thomas Mørch
Anne J. B.

Et flott bilde med et klart budskap. Harmoni, god kontrast i ansiktet, en bakgrunn som ''suger'' bak personen. Fargene liker jeg. Godt jobbet!
Anne
Geir F.

Hjertelig takk for kommentarer, alle sammen.
Og takk for anbefalingen, Jørn Tore. Da ble det solskinn i dag likevel...
-.geir f-
Helge R.

Hei Geir!!
Med dette bildet beviser du din stilling som en av dottens bedre fotografer, i tillegg har du en frodig fantasi som gjør bildene atraktive. I motsetting til et der og da bilde kan jeg analysere bilder som dette, prøve å forstå hensikt og meninger, utsnitt, lys og farger og også variable som blir gransket med argusøyne.
Det rektangulere uttrykket gir en stram komposisjon, står til den trange allen.
Avsluttingen på vegen er fenomenal, slutter uten helt å slutte. De nærmeste trærne er flotte med de hengende greinene, de gir et litt sørgmodig inntrykk og kunne vært bruk sammen med ett annet ansiktsuttrykk på fyren?
Effekten på overgang trestamme, grass er meget bra gjennomført. Du har funnet et topp bruk av filter på bakgrunnen, lyset og fargene er i tillegg meditative, som bringer meg over på modellen.
Det virker som om han har fått øye på lyset, der han stirrer inn i uendeligheten. Omrisset hans passer bra inn, flott arbeid med layere.
Jeg liker stillingen og formen på hendene, de underbygger stemningen i ansiktsuttrykket.
Valg av fargenyanser, digger bruntoner, er topp og står bra til helheten.

Det blå bildet har litt av den spenningen jeg nevnte med de depresive greinene på nærmeste tre. Her kunne fyren sett forbannet, sur, agresiv, angrende, du kan lage et uttrykk som står til stemningen i blåtonene.

Jeg liker også enkeltheten i bildet, selv om det ligger et anstendig arbeid bak skapelsesprosessen antar jeg at du hadde det morro, komposisjonsarbeid er kreativt og nyskapende.
Topp bilde Geir, hilsen
:)Helge
Bente K.

Å kommentere etter Helge nå blir som å hoppe etter Wirkola. Jeg tror derfor jeg nøyer meg med å si meg enig med Helges gode analyse og at dette var et bilde som skiller seg positivt ut.
mvh Bente
ingebjørg fyrileiv g.

Kjempegodt bilde med ''syke'' fargetoner som forsterker uttrykket.
Liker at rosafargen gjentar seg i øynene hans.
Meget bra.

vh ingebjørg
Fartein R.

Hei

Etter en så panegyrisk omtale er det farlig å si noe annet, men jeg synes at den uskarpheten( som jeg antar du har lagt på i fotoshop?) ikke gjør seg helt. Iallfall ikke i overgangen mellom personen i forgrunnen og bakgrunnen, litt for kunstig. Helge sa det meste når det gjaldt det positive, jeg liker for øvrig godt 1/3 delingen av bildet.

Mvh Fr
Eli B.

Må slenge meg på alle positive kommentarer, dette var et spenstig bilde som får fantasien til å løpe. Du er flink!
mvh Eli
Judit W.

Hei Geir!

When I looked at the thumbnail of this photo, I was sure you manipulated it somehow what would have been absolutely alright :) The picture seems to be so symmetrical, but it is not. During half hour I was playing with different versions (original, black & white, negative) to find my favourite one -> Versjon #2, negativ for me! That's the perfect ''Alley of Dream'' with a slightly nightmare, in my opinion :)

Judit :)
Geir F.

Hjertelig takk for kommentarer fra dere siste seks også.
Og til deg Helge: Jo det er morsomt å sitte og fabulere i photo-shop og se hvilke veier som åpner seg. Timene går ofte så fort etter at det er blitt stille i huset at døgnet ikke strekker helt til. man skal jo aller helst få litt søvn også. Dette tidsjulet triller litt for fort...
-geir f-
Tone A.

Dette bildet har eg sett på fleire gonger, og her kan ein verkelg drøyma seg bort. Den filosoferande mannen minnar meg så veldig på Bob Geldof! Flott lys på mannen som sit med hendene i haka og tenker. Einaste pirket eg har er at hodet skulle ha vore skarpt bak, slik at det ikkje glir over i vegen. Men elles så er det eit kjempebra bilde der du har gjort ein flott jobb. Du har skapt din eigen stil og er utruleg kreativ, ikkje rart at nattetimane går!
Eg likte best versjon 2 pga dei varme fargane samanlikna med versjon 1. Flott symmetri, fin dybde og hengebjørketrea gir eit litt dystert preg til bildet. Samstundes så er det lys på vegen innover og på '' Bob''.
Eg lurar på om du skulle ha kutta heilt øverst til under greinene som går horisontalt, eller vil du ha dei med pga lyset ein skimtar der? Fine jordfargar og spesielle grøntonar som skaper kontrast. Kjempebra jobba, Geir og eit kreativt bilde!
:) Tone
Espen A. I.

Delikat og litt småabsurd, men ja! Jeg liker det! Stå på, du har mye spennende.

mvh Espen
Geir F.

Hei Tone: Takk for hyggelige ord. Ja, jeg ser at hodet kan gå litt i et med bakgrunnen, men jeg har laget en vertikal uskarphetssone på alle elementene, (se trærne) men ser at utslagene kanskje ble noe store i hodet. Jeg ville bare unngå at det skulle virke''utklippet''
Espen: Hjertelig takk til deg også.
-geir f-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu