Naturens speilbilde
Etter 14 dager med ''kjedelig'' blå himmel, dukket det endelig opp en enslig sky en dag. Flaks for meg så poserte den akkurat der jeg ville..
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon ef s 10-22mm
  • Brennvidde13mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • AnnetEn god del justeringer i ps
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Shahriar N.
Vanligvis er jeg ingen stor fan av landskapsbilder, men dette var intet annet enn nydelig!
Har desverre ingenting konstruktivt å komme med, så et enkelt ''two thumbs up'' for holde. :)
Ole E.
Lekkert. Flott speiling, godt komponert. Skal jeg pirke litt så synes jeg det er litt krasse kontraster i forgrunnen, og litt lite kontraster i himmelen. Jeg ville prøvd en kurvejustering kun på himmelen. Men alt i alt liker jeg dette bilde svært godt!
claus ulrik j.
Ai ai!!! Fantastisk! Den deilige naturen viser seg frem. Knallbra eksponert, komponert og redigert(?). Er lyset på det gresset også fra solen? Virker nesten litt kunstig.. Rart at den flasken lå der og på den måten. Men du verden, helt rått!! Liker fargene og kontrastene du har fått frem og.

-claus
Elin I.
Det var jo noen flotte kommentarer :) Gla for at dere liker det
OE: Prøvde litt justering av curves, og det ble faktisk litt bedre, men dumme meg, glemte å lagre siste del av pdafila, slik at det er et stykke og gå med justeringer igjen. Å gjøre det på denne fila ble bare dårlig..Får se når jeg får tid :)
CUL: Tusen takk. Lyset på gresset er fra solen, ble litt flekkvis solskinn på grunn av noen trær som sto like bak meg, men har bearbeidet lyset litt også, særlig på høyre side (ser nå at den jobben ikke var helt bra, så av den grunn ser det sikkert litt kunstig ut ja)
John B.
Hei ! Det er dårlig med tid nå før 17. Mai til å være så veldig aktiv på dotten.
Tok meg en liten stund nå i kveld alikevel, og hadde bestemt meg for å velge ut ett bilde som jeg ville kommentere.
Etter en liten rundtur blandt de som er innlagt det siste døgnet, så falt valget på dette bildet.
Dette var veldig pent, og meget behagelig å se på. Fint lys, og flotte farger.
Likte dette bildet, og det traff best i kveld...
John B.
Håvard S.
Det som gjør dette bildet for meg er nettop de krasse kontrastene i forgrunnen. De kraftige fargene gjør gresset spennende nok til å utgjøre en god forgrunn, og gir dermed bildet den nødvendige balanse.
Pene farger og godt komponert.
Hva flasken gjør der vet jeg ikke, men det er egentlig fint at man ikke skjønner alt.
Gerry F.
kan se antydning til ''farge kant'' i overgangen mellom marken og himmelen der...det kan jo ordnes med litt healing tool...Flott natur spill og gjenskinn i bildet...det var flasken som gjorde for meg...hadde vært litt kult om du fikke flasken opp på himmelen også da...ehe?! neida...bare tuller...


MVH

gerry
Elin I.
Tusen takk for kommentarer
JB: Gla du valgte mitt bilde da ;)

GF: holder på å prøve ut ulike ting på ps, litt ekperimentering kan man vel kalle det..Er ikke vant med slike fargekanter, men har sett den tydelig...Prøvde å gjøre noe med det, men ga opp på et vis. Så det er healingbrush som er svaret...da får jeg prøve det ;)

HS: Den flasken, den flasken..håpet å få noen kommentarer angående den. den lå til å begynne med helt inne ved kanten, men jeg flyttet den litt ut, men det resultat at sølevannet torpederte skoene mine..Fikk ikke tak i den mer, så den ble bare liggende der..til irritasjon eller glede..Syntes selv den tilføyde noe i bildet, og ville ikke klone vekk et såpass stort element ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu