Hett
Meget vanskelig lys og ikke valgte de noe pent sted for sin parring.
Men like artig hver gang og se de i aksjon.
Bildet inngår i albumet Øyenstikkere og nymfer -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/10
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1034
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_191063} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Egil S.

Meget pent bilde!
Skarpt og godt med flotte detaljer.
Lurer bare på om han får vondt i ryggen av denne stillingen.
Linde G.

Er det lissom mulig ? Utrolig tøfft å få innpass i denne verdenen av insekter etc. Må få kjøpt meg en vidvinkel snart, veldig flott bilde uten at jeg kjenner denne stillingen særlig godt. (hihi)

Hilsen
Linde Gilberg
Steinulf L.

Helt utrolig bilde fra en verden jeg ikke visste eksisterte.
Robert S.

Å fy steike! Herlig!

RES
Cristina B.

Takk alle sammen. Det var ordentlig moro at det falt i smak, selv med det dårlige lyset.
Liker jo det selv også da. :-)
Linde, jeg regner med du mente makro objektiv? Vidvinkel er ikke egnet til insekter.
Søk under diskusjonssidene er på dotten, så finner du haugevis med råd om de ulike objektiv, før du skaffer deg nytt utstyr.
Amund Blix A.

Her ha vi et par som har lest Kama Sutra, og får det til! :-)

Artig bilde.

Mvh

Amund
David H.

Veldig bra fanget. :-) I slike øyeblikk er det tekniske underordnet, selvom det også var på plass her.

Flott bilde.

Tom A. T.

Situasjonen er fin og posituren på den til høyre som holder et ''grepa tak'' er artig og fotogen, men omgivelsene og lyset er ikke av det beste. Hvilket fører til at bildet virker litt ''ugreit''. Det lyse underlaget og den mørke stripa harmonerer dårlig med den litt for gilde bakgrunnsfargen. Plasseringen av de involverte er bra og holder seg akkurat nedenfor bakgrunnen, mens vingene gir et slør som ødelegger litt for skarpheten på øyet til den blå. Resultatet er dog ikke så verst ut fra de litt ''håpløse'' forutsetningene ;o)..
mvh Tom T
Torbjørn K.

Knallbra situasjon og artig med litt ''småkryp-porno'' :-) Er enig med deg at lyset ikke er helt 100% her, men dette ble veldig severdig likevel.

Torbjørn
Per Harald O.

Det hard lyset nevnt.

Morsomt, godt øyeblikk!

Skulle gjerne tatt dette sjøl;)
Camilla S.

Heisann

Absolutt serverdig og ikke minst spennende bilde å studere!
Synes dette var et topp resultat :)
Lyset gjorde seg bra i bildet mener jeg da, flott skarphet og utsnittet sitter.
Er ikke så mye å utsette på her nei, synes dette var knallbra!

En fortsatt god helg til deg!

-Camilla
Odd E. k.

Ja, nå er det på'n igjen, naturens syklus med å føre slekten videre. Det må har lut til for å kunne gjennomføre seansen. Det er vel ikke mange forsøkene som kan gjennomføres i denne hardbarska insektsverden kan jeg tenke meg. Du har greid å formidle disse to på en fin måte, der seansen er skikkelig dokumentert. Du har et fint utsnitt, flott lys og skarphet.Pirk: En annen plattform som øyenstikkerne operer på (sikkert ein stein), en grein, trestubbe etc. har kunnet forhøyet bildet noe (å stille sene går ikke alltid an å gjennomføre ute i naturen). Ellers et bra fanget bilde.
Mvh

Odd E.
Kamran I.

hei

helt rått dette, bra sett :P

mvh,
-Kamran-
Anke S.

Helt utrolig bra fanget!Har aldrig sett maken!Er de fort ferdig eller hålder de på lenge,sånn at du fikk god tid til å ta et så bra bilde,je bare spør.Har selv bare tatt en sommer blomsterbilder med macro med min sønn's kamera.ville så gjerne ha videokamera,for å kunde filme våre etterlenktede,fantastiske barnebarna og vår vakre woffse Boygutt,som har holdt oss nesten 14 år med sitt enestående selskap,mest meg i alle mine ellers ensomme nettene,hvor nesten alle andre sover sin sjkønnhetssøvn.Er ny her synes det er så mange spennende,skjønne bilder å se på og man får lyst å prøve noe annet også.en får jo masse veiledning bare av å lese kommentarene.Mvh Anke
Avsluttet .

Kult portrett... Skarpt og flott..

Richard
Cristina B.

Tusen takk alle. :-)
Enig Odd, hadde gjerne sett de hadde valgt ett annet sted.
Til Anke, du har ett vanskelig spørsmål. Om man er i riktig vinkel, og nærme nok, så er det rikelig med tid til å ta noen bilder. Vil heller si at en del av tiden går vekk ved å smyge seg forsiktig innpå motivet. Tid er liksom noe vanskelig å bedømme når man tar insektsbilder.
Om man er uheldig å forstyrre de, og de flyr bort, så kommer de gjerne tilbake til samme sted, forutsatt at de ikke var helt ferdige ennå.
Anke S.

Det var hyggelig,at du svarte så utfyllende!Nå forstår jeg.Du har rett,man glømmer tiden helt,når man blir fanget av et motiv,om det nå er insekter eller noe annet,som når man maler.Der jeg bor,har jeg nesten bare sett hummler på blomstene og flyer i vinduskarmen.Fikk laget en filmbit en gang, med en flye på venstre hånden min,sånn at jeg kunne filme med høyre hånd.Hun pusset vingene,som bare det og det var også et fint syn. mvh Anke Staff
Anke S.

Det var hyggelig,at du svarte så utfyllende!Nå forstår jeg.Du har rett,man glømmer tiden helt,når man blir fanget av et motiv,om det nå er insekter eller noe annet,som når man maler.Der jeg bor,har jeg nesten bare sett hummler på blomstene og flyer i vinduskarmen.Fikk laget en filmbit en gang, med en flye på venstre hånden min,sånn at jeg kunne filme med høyre hånd.Hun pusset vingene,som bare det og det var også et fint syn. mvh Anke Staff
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu