Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger769
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Chr. G.
Her må jeg si jeg stussa, fikk inntrykk av at det var et helt og holdent grafisk arbeid og ikke et fotografi. Maleren til Alf Bjercke henger fortsatt. Veggen og reklamen oppfattes som sammenfallende i starten, regner med at det er likheten mellom slitasjemerkene/sprukken maling i reklamen og restene av plakatopphengingsaktivitet pluss sammenfallende farger som gir dette inntrykket. Etter at førsteinntrykket er forbi, ser jeg hva det er. Her er det en viss malingsbutikk som bør feie for egen dør og kanskje selv investere i et spann silkematt. En av mange visuelle snedigheter som vi omgir os med, men som vi ikke oppdager dersom vi ikke følger med.
Torbjørn K.
Jeg liker dette her, men sliter veldig med å skrive en fornuftig kommentar. Fløyel-malings reklamen i kontrast med den gamle hvite avflassede malingen på veggen er nok budskapet og kontrastene dette bildet. Synes også de rustne stiftene gjør seg godt her. Jeg lurer på om jeg ville rettet opp de loddrette linjene som heller noe mot høyre.

Torbjørn
Espen A. I.
Dette er typisk din stil og ja, jeg liker den!

mvh Espen
Odd Tore S.
Jeg trodde at maler'n til Bjercke hadde vandret forlengst, i alle fall i så stort foramt, men her går han videre.
Artig sak med alls sporene av tidens tenner, for ikke å snakke om stiftene. Men de er pietetsfullt holdt unna maleren, som kanskje er i stål?
Uansett hvor mye jeg forsøker å overbevise meg om at du ikke legger ut skjeve bilder, så heller panelveggen mot høyre. Siden jeg er astigmatiker, lurer jeg på om jeg må ta en tur til optikeren og vri litt på aksen. Eller?
Odd Tore
Hans Jacob H.
Ikke mye fløyelsoverflate igjen her nei, verken i vegg eller skilt. Et muntert og godt sett motiv. De to blå plakatrestene var fint mot det blå malingsspannet. Utsnittet er fint og en evt. høyrehelning plager ikke meg.
Johan K.
Mange takk for kommentarer.

Motivet er hentet fra en gammel landhandel som ligger i Lesja, hvor maleren til Alf Bjercke pryder en stor del av veggen :)

Kan se det heller litt mot høyre ja (så jeg tror du kan avbestille timen til optikeren OTS :). Skal rette opp det, selv om jeg egentlig ikke føler det plager så mye.

Johan
Sissel H.
Hei!
Et flott bilde! Jeg liker at du har valgt å kutte en del av maler-mannen, det gjør bildefleten spennende og viser at du kreativt går inn å velger utsnitt. Liker symbolikken i bildet. Hva reklame plakaten sier (fløyels maling) i kontrast til virkeligheten; den slitte reklamen og landhandel-veggen med flassende maling og stifter i. Fine fargetoner, og gøy at det blå fra reklamen blir tatt igjen i plakatrester andre plasser i billedflaten. Disse bidrar til å skape en ro og balanse i bildet.

Sissel
Kurt S.
Ser ut som om maleren har gitt opp hele greia og vandrer derifra.
Kunne nok malt over stiftene men en som er perfeksjonist i sitt fag gjør ikke slikt. Da gjenstår det bare å trekke ut alle stiftene. ''Det får noen andre gjøre'', tenker maleren og vandrer videre til neste oppdrag.
Som vanlig godt sett, fint utsnitt og et snedig/severdig bilde.
Stå på videre-:)
Mvh Kurt
Jan Frode A.
Jeg blir sittende å mimre nostalgisk når jeg ser Maler'n til Bjerke. Trodde han hadde vandra hen forlengst, men finnes tydeligvis fremdeles på vegger histen og pisten.
Sprukkent og værbitt vegg, med innslag av stifter og tegnestifter. Etpar smårester fra plakater henger igjen, og blir sammen med rustflekker, elementer som bryter opp i den hvite veggen.
Jeg liker utsnittet, og syntes du har formidlet en god porsjon nostalgi sammen med en bit historie.

mvh Jan Frode
Johan K.
Mange takk til dere og, for gode tilbakemeldinger.
Hyggelig at bildet falt i smak :)

Johan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu