Barnetro
?
Utstyr
  • d100
  • 28-200 mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger1165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189530} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John Andre A.

Ærlig?
Jeg misliker det meste som har med koblingen av små barn og religion å gjøre.
Og bildet til høyre er kuttet litt. Kunne nok fått med hele der.
Ellers ser hun fredfull ut da, det må jeg si:-)
John
John G. N.

Flott bilde! Jysla bra. Likte ''historien''. Flott komposisjon. Likte bluring på ''vetlo'', som underbygging av ''historien''. Saligheten på en måten. Vanskelig å forklare, men du har komponert ett himla godt bilde her. Men skjønner ikke hvor du har funnet så mye gudsrelaterte bilder? Dette er ikke gutterommet ditt ihvertfall. :-) Hilsen shortskledd turist på sørlandet. Snakkes.
Oddgeir N.

Likte blidet, men det kunne kanskje vore enda meir, eh; drømmande? Kanskje viss bileta var lenger ned mot senga, og utkanten av bildet var gradvis mørkare? Veit ikkje heilt kva eg vil, men det er noko manglar for at det skal bli heilt topp.
Jacob V.

Hei, Gaute

Jeg er i grunn enig med ON her. Du kunne laget det pitte litt mer drømmende. Ellers så er det et flott bilde. Skal ikke nekte for det......


Mvh


Jacob
Atle H.

Hei! Ser du har fotografert på soverommet ditt! (kødda) Eg synest faktisk dette er ein av dei beste bildene du har lagt ut på foto.no , om ikkje det beste. Komposisjonen er flott ,og ikkje minst lyset som er svært behageligt og virka korekt gjengitt. Etter mitt syn er det akkurat passe softa slik at stemningen står til motivet. Nydelige tonar i bildet.
Jørn Tore K.

Bilde med mange gode elementer. Bildet virker samtidig litt lite troverdig og oppsatt. Barnetro i en voksen verden, kunne også vært en treffende tittel. Jeg er ikke enig i at bildet er for lite drømmende, men salg til en lokal meninghet er et våkent forslag. (-:
Mvh. Jørn t.
Odd E. k.

Et flott tenkt bilde, men det er for mange jesusbilder på veggen, hva den hensikten skal indikere? Bildet virker oppsatt med ALLE de bildene av jesus på veggen, virker oppsatt og overveldende. Det bildet til venstre hadde passet bra over sengen, ikke noe mer. Førsteinntrykket av gutten, er at den ligger og fryser, der føttene stikker frem fra en altfor liten(kort)dyne. Skulle gjerne hatt en noe annen positur på gutten,og ikke at den ligger i fostestilling. Ellers et skarpt bilde i naturtroe farger.
Mvh.

Odd E.
gaute h.

Tusen takk for mange gode tilbakemeldingar....Bilde er tatt på Rødtun museum i Uskedalen, og hadde difor ikkje mulighet til å flytte/fjerne bilder som hang på veggen. Og den ''gutten''med for kort dyne over seg, er dottera mi JULIE med kjole på seg.
Gaute

Marianne O.

Hahahahahahahahahahaahah.... gut med for kort dyne... hohoooo!
Eg syns det var fint, eg. Stakkar ongane dine må no bli dritlei av deg og det kamerae ditt... :-)
Men eg syns egentli at bilde hadde klart seg uten Jesus, eg.. syns Julie va fin der ho låg. Dei kvite fargane va so fine.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu