Öresundsbroen
tatt fra luften
prövde meg på luftfoto en dag med tåke..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-05-14 20:53:51
    Versjon #2
Utstyr
  • eos 10D
  • 50mm f1.4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/4000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger1281
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_189245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom K.

Hei
Stilig, bra komposisjon. Liker hvordan broa går gjenom bilde.
Mvh Tom
Avsluttet .

Hei
Synes dette var veldig bra. Kunne kanskje gjort seg om du hadde vært noe nærmere ''tårnene'' på broen, slik at det utbrendte området øverst hadde vært utenfor rammen.

Mvh
PMN:-)
Oddgeir N.

Veldig flott!

Hvordan? Helikopter?

ps; sett brukernivå på kritikk
Stig P.

Takk, nei jeg brukte passasjerfly ikke helikopter. Jobber som pilot så bildet tok jeg fra cockpit i forbifarten for å si det sånn. Höyde er ca 2300 meter. Köbenhavnsiden nederst til höyre, Malmö överst til venstre..
Jacob V.

Ikke noe negativt å si her. Meget bra.


Mvh

Jacob
Jørn Tore K.

Det er allltid spennende å se kjente elementer fra et ''nytt perspektiv''. Broa skaper ei fin og naturlig linje, der pilarene bryter rytmen og skaper god spenning. Tåka gir bildet et fint høy lys og skaper også en paralell linje i bildet. Meget bra bilde, men hvis jeg ser nærbilde av flytårn med din signatur begynner jeg å bli skeptisk :-)
Mvh. Jørn T.
Rune L.

Spennende bilde.

Egentlig beroligende for oss andre å få vite at piloten kanskje driver å håndtere et digert speilreflekskamera istedet for å bry seg om flyets kurs. Liksom heller begynner å bry seg med viktigere ting som komposisjon og eksponeringsinnstillinger. Kanskje planlegger noen ekstra runder i lavere høyde rundt Eiffeltårnet eller Oslo Plasa, for at motivet skal bli best mulig. Evt. snur for å unngå motlys.

Helt klart spennende for alle passasjerer som liker flyturer utenom det vanlige, og som kanskje tok kameraet ned fra hylla. Opprinnelig med tanke på å få tatt bilder under take off og landing, bare.

Vel, vi får vel håpe at pilotene sier ifra når slikt skjer, slik at vi passasjerer får vår sjansen til å delta på pilotens fotorunde.

Er du kanskje fotografenes drømmepilot, som f.eks. lar vingene peke loddrett ned over interessante steder, gjør et kjapt stup ned for å la passasjerene få tatt spennende bildere av de vettskremte klatrerne i Trollveggen og han forskrekkede mannen som sitter å vipper på en stol på kanten av den fantastiske Prekestolen over Lysefjorden...? - Isåfall håper jeg det, for alles interesse, på billettene er opplyst om at du er piloten.

;-)

Mvh
RL
Stig P.

Hei Rune, he he nei det er heldigvis slik at vi er to piloter ombord, og det var den andre som flöy da jeg tok dette bildet, så flyets kurs ble nok ikke påvirket (var også ikoblet autopilot)...
Rune L.

S.P.: Da jeg var i Danmark i fjor, knipset jeg bilde, gjennom frontruta, av et fly på vei inn til Kastrup. Hvis det er du som flyr, har du kanskej et bilde av meg andre veien. Se her: bilde nr. 186418

Senere knipset jeg bilde av en annen pilot, som tydeligvs hadde mistet ''fokus'' for lenge. Hans fly endte slik: bilde nr. 247124

Mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu