''Paradis''
Natur i Vestfold
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon lens EF 20/35mm 1:3.5-4.5
  • Brennvidde20mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetAdobe Photoshop Cs2
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger877
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_188887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Martin M.

Fargene Dine er helt rå! Når Vestfold kan fortone seg i slike farger må du bare genierklæres. Formene er Heller ikke til å spøke med. Surrealistisk, malerisk og uvirkelig. Dette må opp på en stuevegg.

Hadde jeg sett slike farger til hverdags... hadde kosa meg glugg ihjæl. Flott altså!

Har du jobba mye med fotoshop i ettertid?! Eller er det kun noe justering av farvenyanser som er gjort? (Vet ikke helt hvilke muligheter en har her skjønner du, har bare Microsoft office picture manager selv, og der er det ytterst få muligheter til misking...)

mvh

Martin Minde
John G. N.

Utrolig spennende og flott bilde. Nydelige farger. Veldig bra. Prøv å flippe det horisontalt for å få linjeføring mellom steinene og den opplyste skya til å gå i leseretningen. Mulig det hadde vært en god løsning.
Cristina B.

Fenomenalt rett og slett.
Ikke bare knall fargene, men også lyset.
Akk, om man kunne ha klart å lære seg å gjøre noe lignende!
mvh Cristina
Monica H.

Jeg synes det er et fint motiv, men personlig liker jeg ikke alt for mye bruk av fotoshop. Det ser kanskje litt falskt ut.... sorry. Tror motivet kunnet vært fantastisk med riktig bruk av lys, uten fotoshop
John Andre A.

Heisan
Jeg har fulgt dine bilder en stund og innsett at du har din stil:-)
Høydepunktet ved dette bildet, for min del, er det grønne vannet i midten her. Fargen er nydelig og skarpt som bare det.
Helhetlig er det lett å bli fascinert av fargene, og en del av meg sier ''nei, det er for mye''...samtidig vet jeg at det må være bevisst og i tillegg overdrevet, og da går det. Nettopp derfor spør jeg meg selv om det er natur eller manipulasjon, selv om det kanskje kommer et sted midt i mellom.
Jeg liker det mye bedre nå enn da jeg begynte å skrive dette, og ja, liker det!
Beklager hvis jeg skriver usammehengende her:-)
~John~
Helge R.

Hei!!
Et bilde med farger helt på grensen av et pschedelic bilde fra 70 årene, det er nesten så jeg lurer på hva som var i soppstuingen.
Komposisjonen er topp, her framhever du de myke formene her ute i havgapet. Grønnfargen er en forsterkning av det giftgrønne sjøvannet som har stått der en stund. Jeg liker det hele, blir helt skrudd i toppen av å se på det, bra, hilsen
:)Helge
ingebjørg fyrileiv g.

Veldig, veldig bra!! Som Helge sier, noe psychedelisk.
Jeg ville retta på horisonten. Ellers sitter alt supert.

~ingebjørg
Avsluttet .

Wow,flott bildebehandling her!
Steinulf L.

Dette er herlig! Stå på!
Joachim H.

Hei Det er ikke alltid like enkelt å kommentere det tekniske i bildene dine. Du har gjort etterbehandling i PS til en ekstremsport men i gjengjend håndterer du dette på en meget tilfredsillende måte.

Igjen et bilde av vår vakre Vestfold Natur i et fyrverkeri av farger former og kontraster. Må faktisk innrømme at jeg liker bildene dine bedre og bedre :-)

Stå på dette ble dette også :-)

mvh

Joachim Heibø
Jacob V.

Hei, Arunas

Nydelig farger. Bildebehandlingen din er ganske bra. Skal i hvertfall ikke nekte for det. Hvordan får du det til?


Mvh


Jacob
Camilla S.

Heisann

Grattis!
Dette er helt fantastisk å se på, drømmer meg bort. Skulle tro dette var fra en planet der alt er et paradis. Det er i allefall slik jeg tolker bildet ditt.
Knall flotte farger, fin bruk av flateinndelingene.
Ja, hva mer kan man forlange? Dette er helt rått å se på, du er dyktig!

-Camilla
Espen S.

Hvordan får du fram disse fargene? Helt utrolig, spør du meg. Nydelig komposisjon er det også. En slags krysning mellom et maleri/tegning og foto. Ser ut som et landskap på en annen planet. Definitivt noe jeg kunne hatt på veggen, og det er et nåløye få slipper igjennom.
Per Magnus Ø.

Utrolig flott bilde. Dagens favoritt for mitt vedkommende. Deilige farger og former som jeg godt kunne tenke meg å ha på veggen. Glimrende!
Anders H.

Wow! For et utrolige flott bilde. Det ser ut som om det er tatt fra en animasjons film synes jeg. Tenker i hvert fall ikke Vestfold når jeg ser det.

Det eneste konstruktive jeg kan komme med er at jeg synes muligens det er litt mye der. Det er ikke noe som skiller seg godt nok ut, og som man kan sette øye på. Det virrer litt overalt i bildet. Men for all del, det er imponerende etterarbeid.

Anders
Thomas M.

vel, jeg skjønner at du ikke skriver mere på det tekniske;) er vel litt for mye av det gode her!

mvh thomas mørch
Roger V.

HEi
Er enig med AH her om at i mine øyne ble dette tatt vel langt.
Bildet fremstår som flott i all sin farge prakt men fra steinene og bakover i bildet opp mot himmelen syntes jeg ikke det stemmer.

Roger
Lars-Anders M.

Meget vakkert. Stå på.
Knut R.

Dette var utrolig flott! Vet ikke hva du har gjort for å få til disse flotte fargene, men resultatet er veldig bra. Komposisjonen er også meget bra.

Det eneste jeg reagerer på i bildet er at det for meg virker som om at horisonten ikke er vannrett.

mvh Knut

Eva K T.

Veldig vakkert bilde med sterke farger :-)
Avsluttet .

Utrolig klare og fine farger. Men horisonten skal etter min mening alltid være rett, veldig dumt at den er skjev. Hadde vært et knall bilde om du hadde rettet opp det (noe som hadde hjulpet om du hadde brukt stativ?)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu