sannelig om jeg vet.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Annetstativ og dagslys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger602
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186982} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Mari W.
Dette var spennende, satte i hvertfall igang min fantasi. Liker veldig godt lyset og fargene (spesielt kontrasten mellom innsiden og utsiden av hetten..) Fint med utbrentheten.
Lysbryteren gjør mye for bildet!
For min del blir det litt for trangt rundt døren, i hvertfall i toppen.
Ellers bra, dette likte jeg :)
Steinulf L.
Spennende lysbruk, med ekstra pluss for lysbryteren. Et bilde fyllt av symbolikk som tåler å bli betraktet en stund.
Camilla S.
Heisann

Dette var kjempe spennende, nesten litt skremmende.
Fikk litt frykt inni meg når jeg ser på dette. Hadde ikke likt om dette var i mitt hus og en står utenfor å stirrer inn slik som dette.
Flott bruk av lys, skygger, små detaljer osv.

-Camilla
Hans Jacob H.
Skumle greier! Ser akkurat like bra ut som jeg trodde det ville bli. ;)
Fin etterbehandling, og detaljen med lysbrytern var super!
Det kan virke litt trangt, særlig rundt døra, og ville vel kanskje foretrukket sort bakgrunn jeg da, men men. Bra var det uansett!
Chr. G.
Her har du klart å få fram stemningen som kan være rådende i det en får øye på en person gjennom et vindu., og ikke vet hvem det er. Den spisse hetta gir meg assosiasjoner til skumle munker som ikke nødvendigvis har rent mel i posen, ref. Rosens navn. Den tunge rødfargen passer bra, og antydningen til lysning på høyre side er viktig for balansen - i en ellers noe ubestemmelig komposisjon der den lyse karmen rundt døra til venstre nok får mer oppmerksomhet enn fortjent.
Johan K.
Veldig bra dette.

Kjenner igjen følelsen, av å være i et hus/hytte på en forlatt plass... og plutselig dukker en fremmed person opp i vinduet. Ganske ekkel følelse egentlig, og den formidler du bra med bildet :)
Lysbryteren er en fin detalj... slår man på den, er som regel faren over.

Ellers bra teknisk. Liker kontrastene. Bittelitt mer luft på venstre side tror jeg hadde gjort susen.

Likte bildet godt

Johan
S. N.
Takk for hyggelige kommentarer. Jeg var veldig fornøyd akkurat da jeg drev på og tok bildet, men når jeg satt med det på maskinen senere syntes jeg etterhvert at det var mer latterlig en stemningsfullt. Så jeg er glad for at 5 av 6 av dere bruker ordet ''skummel''.

MW - skal være enig i at det ble trangt der oppe - har dog ikke mer å gå på.
SL - lyset er for en gangs skyld helt naturlig
CST - jeg liker heller ikke stirrende ubedte gjester.
HJH - sort bakgrunn - veggene eller bak hettefiguren? Jeg tenkte utbrent hvitt var passe twilight, men svart natt er kanskje skumlere. Men blir det natt ute blir retningen på lys og skygger feil... Takk for hjelp til ''fjernutløser'' :)
CG - Er omtrent 100 % utsnitt dette, så ubalanse skyldes nok utålmodig fotograf som ikke orket flytte mer på stativet heller enn dårlig beskjæring i ettertid. Rosens navn er forresten en fabelaktig bok, og en litt uventet assosiasjon som jeg godt kan like.
JK - Spørsmålet er om man når bryteren før det er for sent...

Silje


Hans Jacob H.
Jeg tenkte sort bak bildet jeg. I fullskjerm med sort bakgrunn og sort ramme, da kommer den mørkegrå rammen du har lagt rundt fram, og det virker heller ikke så trangt rundt døra.
Hvitt i vinduet bak figuren er helt fint, og er passe twilight når det er mørkt inne. Det stirrende vesenet er i allefall ikke redd for lys, og da hjelper det nok ikke å trykke på bryteren... ;)
S. N.
Ah, sånn bakgrunn, ja :) Ja, du har kanskje rett i at det blir mindre trangt med sort. Har egentlig ingen gode argumenter for hvorfor jeg valgte hvitt.

Silje
Thorfinn B.
et bilde jeg har sett en stund på uten å bli enig med meg selv. Det jeg liker er fargebruken, både i form av de røde veggene samt gjentagelse av fargen i jakka. Det jeg ikke liker er at jeg ikke vet hva jeg mener om bildet :-)),

Tenkepause*

Litt psykedelisk bilde og ungdommen med hetta gir bildet en litt mystisk stemning. Ok da, jeg liker nok bildet :-)
S. N.
Takker,
var selv også (og er det forsåvidt enda litt) i tvil om hva jeg mener.
Silje
Inger-Lise S.
Noe ved dette bildet tiltrekker meg. Jeg finner både motivvalg,lyssetting og komposisjon interessant. Jeg er enig i at bildet har en spesiell og litt mystisk stemning. Bra!

Inger-Lise
S. N.
Takk for kommentar. Er kun naturlig lys her, såvidt jeg husker. Morsomt å prøve ut forskjellige genre. Hilsen Silje

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu