Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger664
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_186083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Dette var et utrolig flott bilde.

Liker at listene lager linjer opp til stolen/ansiktet til modellen. Syntes blikket til modellen var utrolig bra også.
Liker veldig godt stikkontakten som ligger og slenger som et element, jeg syns det skapes mer liv ved hjelp av den.
Det samme går for taket som har blitt ødelagt over tid. Syns de to elementene skaper en usynlig linje over vinduet.
As far as I can see , gjør det ingenting at vinduet er utbrendt.
Fargene var tøffe. Dette er et flott bilde som jeg kan sitte å se på lenge og gruble på.
Utrolig bra!
Tom B.
Jo bildet helt for seg selv er flott det. Mitt problem er at denne sosio-realistiske stilen begynner å bli litt oppbrukt. Elg i solnedgang og vann på lang lukkertid er blitt til personer med tomme blikk i strenge omgivelser. Det blir litt lettvindt liksom. Isolert et fint bilde, men jeg får klisjevibber.
TomB.
Ravn Øystein Sindre S.
ser ut som ei sibo-kåk på bardufoss ;)
Helge R.
Hei!!. Alt blir oppbrukt, resirkulert, samme grauten er tygd ørten ganger, likevel er det innteresant når realisme av dette slaget blir brukt. Nettopp fordi det er brukt/utbrukt er fallhøyden stor, enten er det jævelig bra eller så er det bånn i bøtta. I mine øyne der dette bildet topp, fotografen har klart å pirre fantasien min, har gitt meg en synsopplevelse av for sterkt lys og sære farger. Bildet har en komposisjon som gjør det spennende, alt i alt er det bare ett nytt innspil i denne sjangeren, men for et utsøkt innspill. Totalt et bra bilde hilsen
:)Helge
Hans Jacob H.
Litt sykelig og sær fargeskala, og godt komponert med linjer som drar mot ansiktet. Store vidvinkelbein og utbrent vinduskarm passer liksom helt naturlig inn her. Men mest av alt liker jeg detaljene med den ubegripelige ledningen og revnen i taket. Visuelt enkelt og lettfattelig bygd opp, men veldig stimulerende for fantasien.
Synes dette ble veldig bra. .)
Stine J.
Blikk og positur på denne fyren får meg til å undres hva han tenker på. Ser passelig oppgitt ut der han sitter i det nesten tomme og forfalne rommet. Ledningen på gulvet tyder på at det ikke er helt tomt. Kanskje kjæresten har forlatt ham, ribbet leiligheten for alt bortsett fra en gammel slitt stol og en lampe som er ute av stand. Pappen som har revnet i taket forsterker inntrykket av forfall, samtidig som den forstyrrer ''min'' lille tolkning. :-) Tonene og fargene passer supert til motivet. Bra jobbet!

mvh Stine
S. N.
Takk for kommentarer.

AA – Hyggelig at du liker. Tenker selv at et utbrent vindu fungerer bedre enn om jeg hadde tatt to eksponeringer og smeltet inn noe utenfra som hadde sagt noe om tid og sted.
TB – Er nok en slave av der Zeitgeist ;) Helt ærlig - jeg skulle gjerne vært kreativ og original og brutt konvensjoner og funnet på egne sjangre (og blitt presentert over seks sider i Fotografi og A-magasinet i stedet for å få rundt 250 visninger per bilde på foto.no) men slik er det ikke. I stedet ender det med at jeg prøver å gjenskape et eller annet som ligner noe jeg har sett et eller annet sted. At sjangeren er oppbrukt og lettvint? Joda. Noen liker tulipaner, andre liker gamle hus. Det ene er vel ikke verre enn det andre. Dog - tar definitivt ”klisjevibbene” din til etterretning, uten at jeg har noen klar formening om hvordan jeg skal klare å komme meg vekk fra å tenke tanker som alt er tenkt.
RØSS – que?
HRG, HJH og SJ – Takker og bukker.

Silje
Martin H.
Dette var utrolig bra synes jeg. Makan til kjip situasjon skal du lete lenge etter:)Kanskje en klisje, men fungerer bra i dette tilfellet!

-martin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu