Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger654
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_185620} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jan v.
Hei Johan.

Flott himmel og absolutt et godt poeng med det orange lyset, smart.

Mvh Jan
Chr. G.
Et tidsriktig bilde. En ypperlig formidling av stillheten i byen, nå når ''alle'' er på fjellet. Dette går de glipp av. Lyset blinker gult, ikke en bil er innenfor hørselens rekkevidde, og det er fritt fram for de som vet å nyte det. Støvlene er satt bort, de blå turnskoa er funnet fram, det klør i bakbeina og du har lyst til å slå stiften. Velvalgt tidspunkt.
Torbjørn K.
Tja, hva skal man si her. Det ligger som regel mye arbeid bak komposisjonene dine, og som regel bør man lese det som ''står mellom linjene'' i dine bilder. Det ligger som regel noe spennede bak ett eller annet sted. Her må jeg rett og slett innrømme at jeg ikke helt skjønner hva du prøver på. For meg blir nok dette et ''løpe ut i gata og ta et bilde-bilde,'' som ikke treffer spikeren helt på hodet.

Torbjørn

Øyvind A.
Jeg får litt samme følelsen som Torbjørn, og blir sittende å lure på om det ligger et poeng her som jeg ikke klarer å se. Etter å ha vært innom noen ganger, må jeg i hvert fall konkludere med at jeg ikke får noe spesielt ut av dette.
Ø.
Odd Tore S.
Tom gate + gulblink = påske
Vet ikke så mye mer å si her, prøvde det samme i fjor jeg også.
Det endte med ''Gullglansbildet''.
Odd Tore
Hans Jacob H.
Synes dette ble et ganske artig og illustrerende bilde. Den store tomme himmelen forsterker forlatthet-følelsen, og en stram komposisjon hever bildeopplevelsen for min del, og det holder for meg, iallefall til over påske...
Eneste som ''forstyrrer'' er den parkerte bilen der inne til venstre.

God påske!
Johan K.
Takker for kommentarer. Litt delte meninger her, og det er jo bra.

Er kanskje ikke noe voldsomt poeng å finne i bildet. Ser påske blir nevnt... hadde ikke det selv i tankene med bildet. For min del er det ''før-byen-våkner-til-liv-stemningen'' jeg liker ved bildet. Er glad i vandre rundt i byen før det braker løs. Ta det med ro og nyte stillheten. :) Ganske greit nå... når klokka er stilt fram og solen kommer opp tidligere og tidligere dag for dag.

HJH: Den bilen ja... er enig der

Johan
Jan Frode A.
Du får godt fram følelsen av stillhet. Sammen med farger på fasader og lyset, blir dette pent....men ikke så spennende egentlig. Jeg savner nok et eller annet element i bildet, som gjør at en kan spinne en liten historie og handling. Jeg har vel kanskje blitt litt bortskjemt i så måte i forbindelse med slike 'bylandskapsbilder' fra deg. Denne gangen blir det litt tomt syntes jeg, selv om jeg kjenner meg godt igjen i stemningen før byen våkner til liv.

mvh Jan Frode
Espen A. I.
Akkurat slik ser det ut når jeg kjører post, tomt og ensomt.

mvh Espen
Kai Frode G.
Et bilde som ikke sier meg så mye, likevel helt greit. Savner den gode komposisjonen som du vanligvis har i bildene dine.
Stine J.
Hei Johan,

Dette var litt kjedelig i forhold til hva du pleier å levere. En folketom gate som ikke sier meg så mye. Teknisk ser det som vanlig bra ut. :-)

mvh Stine
Magnar B.
falt litt for dette eg d兠syns fargar og symmetri smell bra her. Det blå skiltet med gult innimellomden og den blå himmelen over tar tak hos meg. Får litt abstrakt følelse av eit veldig konkret bilde… hm… rart.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu