...
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • canon efs 17-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger462
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_184177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Harald H.
Tar du sjansen på en kommentar som ikke handler så mye om bildet, og som kanskje er på siden av saken?
Det er merkelig hvordan en tittel på et bilde og en undertekst kan bidra til å forsterke, underbygge, forklare - eller endog ''ødelegge'' inntrykket av et bilde. Det som i utgangspunktet så ut som et OK bilde, ble plutselig bare - ja: Et kjede, og en kompis som holder opp et sykkelkjede. Hvorfor ikke f.eks. kalle bildet ''Kjedelig'', uten å si noe mer. Hadde bildet da kanskje blitt litt morsommere eller mer interessant? Skulle vært interessant om andre har meninger om dette. H :-)
Torgeir Pande B.
Hei!
Takk for kritikk.
Jeg er ikke så god på titler og slikt. Kanskje jeg heller burde ha ingen tittel, eller er det noen som har forslag til andre titler?

Kommenter veldig gjerne bildet også!
Mvh: Torgeir
Inga Lill L.
Hei!
Jeg tror jeg holder meg til å kommentere selve bildet jeg.... ;) Og det synes jeg er bra!! Liker den lille dybdeskarpheten og sykkelkjedet som drar blikket inn i bildet og til personen som holder kjedet.

Det ser ut som du har noe støv på bildebrikken din... det vises som runde mørkere områder/flekker i de lyse partiene i bidet, men det kan heldigvis klones vekk fra bildet. Og det kan også være en ide og gjøre ren bildebrikken, så sparer du deg for masse etterarbeid :)

Hilsen
Inga Lill
Torgeir Pande B.
Hei!
Takk for positiv kommentar!
Jeg er klar over at jeg har støv på bildebrikken min, det sees spesielt på lyse og grå flater, så jeg må få gjort noe med det! Tenker på å få kjøpt meg et sånt rense sett til å fjerne støvet.
Hyggelig at du likte bildet da:)

-Torgeir
Hans Jacob H.
Dette bildet trenger ingen tittel eller forklaring. Alle ser at det er et kjede, og å bruke tittel som bare gjentar det bildet viser dreper bare interessen for bildet.
Jeg aner forøvrig en person her som er mer enn vanlig interessert i sykkelen sin og viser den både omtanke og stell.
Tror jeg ville lagt fokus et hakk lenger fram, slik at de to bakerste fingrene også ble skarpe, slik at diagonalen og koblingen øyne/hender hadde blitt tydeligere. Ellers fungerer liten dybdeskarphet veldig fint her, og bra komposisjon med det lange kjedet. Bra også at det går klar av skulderen.
Nina R.
synes det var et fint og interessant bilde jeg ;) trøst deg med at jeg ikke er flink på titler jeg heller :p men det er bildet som skal kommenteres ;)
Torgeir Pande B.
Takk for kommentar. Helt enig med deg, det er tross alt en foto side:)
Avsluttet .
Hei...

Dette synte jeg absolutt er et godt bilde. Det er litt fengende
for øye og behagelig å se på. Fin komposisjon og bra fotografert.

Hilsen
Bjørn-Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu