Sondre cork 7 mute
Sondre Hermunstad tar ein cork 7 mute på Filefjell 25. Mars.
Lika bildet sjølv. kunne kanskje våre knipsa pittelitt etter. Sidan han då holdt grabben.
Utstyr
  • canon eos 1d
  • sigma 28-90mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger559
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_183692} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Simen B.

Det er sjelden jeg ser så bra ski-/sb-bilder her at jeg føler for å kommentere dem. Dette er et av veldig få.

Jeg liker posisjonen hans veldig bra. Godt tweaka kryss, så det er synd hånda ikke er på... Hadde du venta til grab'en satt ville han ikke vært på samme plass. Da hadde du ønska deg til andre sida av hoppet. Og det er jo fine fjell i bakgrunnen da også. Men tok du ikke sekvens? Du skal kjenne kjøreren og trikset godt for å treffe med enkeltbilde, iallfall hvis de bare slår på skia...

Rød jakke er bra. Jeg har ikke så mye til overs for kamofarger som svart/hvitt/grått. Også bra at hoppet er med i venstre billedkant. Mange her på dåtten ville nok hatt kjørern i løse lufta. Det vil ikke skimagasinene, så det spørs hvem du vil nå fram til.

For Filefjell og Nystuen er det et fint bilde, men i seg sjøl hadde det blitt bedre og reinere om du hadde kommet lavere og kvitta deg med hyttene. Det hadde også blitt mer luft under kjøreren.

Bra jobba.
Joárr Larsson B.

Men du Joar. Kanskje det er på tide med en rensing av bildebrikken? Eller kanskje sigmaen trenger en rens.

Joar
Joar L.

Ja, ville ha køyraren der han ligg no. Og som den snowboardkøyraren eg er er det sjølvsagt at eg har med litt av hoppkanten. Kanskje eg skulle komme litt meir under pga hyttene osv. men får heller prøve det neste gang.

Og når det kjem til deg Joar, flott navn igrunn:P so har du nok heilt rett.
Kjartan Nielsen F.

Slutter meg til simen sine kommentarer. Konge komposisjon! Har likevel et par småting å utsette: Kunne vært enda mer smell i fargene og jeg liker ikke det store navnet inne på billedflaten.

K
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu