Bilde av en ''skranglete'' brygge på Kreta. Satt der på kvelden og nøt utsikten....
Bildet inngår i albumet Around the world. -
Utstyr
  • canon 20D
  • 18-50mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger554
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Heidi H.
Skulle gjerne visst hva som må til for å få noe som helst kritikk på de siste bildene . Hvis jeg ta bilde av et halvt menneske, i sv-hv, med grovkornet preg, og en kul tittel, så kanskje?????? Mulig jeg ikke skjønner foto/fotokunst, eller så er bildene så lite intressante at de ikke er verdt en kommentar.....
ingebjørg fyrileiv g.
Alle bilder fortjener en kommentar, enten i positiv eller negativ retning.

Dette bildet har svært harmoniske og behagelige farger. Men jeg finner ikke plattingen så interessant. Jeg tror jeg heller ville ha konsentrert meg og havet og himmelen og funnet et annet element for så å satt det sammen.

Men etter en stund blir det slik at denne plattingen ikke er så værst allikevel..
Hadde det sittet et dyr på planken over, hadde det blitt mer interessant. Skjønner?

God natt til deg, hilsen ingebjørg
Anne A.
Skjønner at du blir frustrert.... :o) Som IFG sier så er kanskje ikke brygga alene så interessant. For å gjøre litt mer ut av bildet ville jeg kanskje ha kuttet drastisk av himmelen for å få mer dybde - en effekt av at man ''heller'' nedover mot vannet. Kan kanskje gi det litt mer farge også...? Bare noen tips fra meg som også er ivrig amatør. :o)
Hilsen Anne
Heidi H.
Takk for kommentarer/kritikken:-) Siden jeg er i startgropen med PS, blir det litt ''prøve og feile'', og dette bildet var i utgangspunktet mye lysere og større bildeflate. Har justert både curve, kontrast og farge. Skjønner hva dere begge mener mhp kutting og tildels ''tomhet'' på plattingen, og legger det i kjelen av gode tips til videre utvikling.
mhv heidi
ingeborg w.
Bildet er behagelig å se på, rolig kveldssteming, jeg ville nok gjort noen små forandringer, kuttet litt av himmelen, rettet opp horisonten så den er helt i vater og ikke bare nesten og muligens øket fargemetningen litt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu