Jaktfalk
Gyr Falcon
Falco rusticolus
Fotograferad i Skåne Sverige. Den är vild som alla andra fåglar som jag fotograferar
Utstyr
  • Canon 1D Mark2
  • Canon 500mm f/4 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger637
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181722} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Magnus A.

Dette var lekkert,men skulle gjerne hatt med resten av stjerten,men utrolig flott uansett.
Magnus
Robin S.

Dette må vel være noe av det teknisk sett mest fullkomne rovfuglbildet her på dotten! En skarphet og detaljrikdom som gir skikkelig bakoversveis!
Skulle selvsagt gjerne sett hele fuglen, særlig vingespissen, men her har du tydeligvis fått motivet litt vel nært innpå deg.
Robin J.

Noe av det beste jeg har sett. Bare og ta av seg hatten. Gratulerer.
Mvh RJ
Kjell Sigurd S.

Fint og detaljrikt bilde. Det ser ut til å være tatt i sol mot en skyfri himmel og jeg er imponert over hvilke detaljer du har klart å få frem i fjærdrakten. Farger og fokus sitter som et skudd. Et lite minus for at ikke hele fuglen er med, men dette bildet står seg veldig godt uten stjert og vingespiss. Godt sett og godt fanget!

Kjell S
Anita K.

dette ser jo ut som en utstoppet fugl. Virkelig noe å strekke seg etter for enhver ivrig fotograf! Toppkarakterer fra'' lille'' meg. Jeg kan jo bare legge meg ned å dø.- i alle fall kaste kamera mitt i dass. haha
Solfrid M.

Hei
Utrolige fine farger og skarpt!
Tatt i riktig cek også, rett før vingene kommer ned.. men ville vel helst sett hele stjerten jeg også. Men det gjør ikke noe for bilde var så bra. Heldig med den klare blåe fargen i bakgrunnen også.
Kjetil S.

Fantastisk bilde av jaktfalk. Vanskelig fugl å få gode bilder av. Jeg synes ikke skarphet og detaljering er perfekt (men nært nok...) (Høy ISO?), og jeg skulle gjerne sett hele fuglen. Fargene blir litt i overkant på min skjerm. (Himmelen er for blå etter min smak, og det kan se ut som himmelen er redigert separat slik at falken blir litt pålimt. Greina ser heller ikke helt naturtro ut, med veldig skarpe kanter) Vært interessant og hørt hva du har gjort i photoshop med denne. Sett endel på hjemmesida di; imponerende arbeid og kvalitet!! En inspirasjonskilde!

Kjetil
Jon A.

Veldig bra bilde av et av de mer vanskelige motivene jeg vet av. Men jeg skulle gjerne hatt med resten av vingen og stjerten allikevel. Ellers er jo dette nesten litt for bra teknisk sett!
-Jon
Veronica S.

Dritbra bilde! Kjempe fin skarphet, og fine farger, spes fint at himmelen e så blå som den er! Men eg tror eg ville sett hele fuglen... Men synes du skal være veldig fornøyd! Dette er et av de få fuglebildene som har fenget meg!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu