Kongeørn
Vet det har vært en del kongeørn på ''dotten'' i det siste, men prøver meg allikevel med en.
Utstyr
  • Canon 1Ds Mk II
  • 500 f.4
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/800s
  • FilmtypeISO 200 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger702
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181692} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjartan T.

Ja, stadig nye varianter av ørn og det er vanskeligere å komme opp med noe som slår pusten ut av dine medfotografer her på ''dotten''. Selv om du ikke lykkes 100 prosent med å få meg til å sitte her å gispe, så må jeg jo si at dette er ganske så vellykket.

Flott positur på fuglen, godt belyst i hele fjærdrakten og litt morsomt med den ''ulla'' helt ytterst på nebbet. Komposisjonen er også helt grei.
Bent O.

Hei Kjartan, lenge siden sist nå. Enig med deg i det du skriver, men fikk nå lyst til å legge ut et. ''Problemet'' er jo at man sitter sammen med 1-2 andre og tar nøyaktig de samme bildene, så da blir det gjerne førstemann til ''dotten'' som legger ut de beste bildene. :-) Moro er det nå uansett, og Flatanger må nok besøkes igjen en gang.

Ha det bra Kjartan.

Mvh Bent
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg tror at vi er blitt litt bortskjemte...For det er mange utrolig gode ørnefotografer som legger ut sine beste. Da kan det være vanskelig å nå opp.

Dette bildeter svært bra, selv om jeg ikke mister pusten. Nydelige farger i fjærdrakten kommer frem og skarpheten er god. Resten av fargene er lette og fine. Ørna kommer godt frem. Det eneste som irriterer meg, er skyggen og den grønne uklarheten til høyre.
Fin positur.

vh ingebjørg
Kjetil S.

Jeg blir mest imponert over alle som drar til Flatanger og andre åtelokaliteter, og TÅLMODIGHETEN det kreves for å få sånne bilder. For meg er bilder på åte mindre spennende enn ''ekte'' actionbilder. Når det er sagt synes jeg dette er et flott ørnebilde, selvom øyet ser uskarpt ut på min skjerm(mulig det har med komprimering å gjøre). Fantastiske farger og lys.
Robin J.

Selv om det er mange som legger ut bilde av ørn synes jeg det er flott å se på gode bilder av denne arten. Flott bilde også her. God skarphet,fint lys. Bare legg ut flere du.........
Mvh RJ
Torbjørn K.

Nivået på ørnebildene på foto.no er ekstremt høyt, så sånn sett imponerer du ikke. Nå har jeg likevel fått erfare hvor tolmodig man må være for å ta slike bilder, og hvor vanskelig det er å gjøre det bra. Sånn sett lar jeg meg imponere av dette bildet. Jeg synes kanskje posituren blir noe sidestilt, men slik bildet er nå så får du vist frem de mektige klørne til ørna.

Torbjørn
Espen A. I.

Tja, enig med deg Bent, men må ærlig innrømme at slike naturopplevelser som dere fuglefotografer deler med meg, blir jeg ikke lei av. Dette er et klassebilde nok en gang.

mvh Espen
Stig B.

Stiller meg helt bak Kjartan sin kommentar her. Flott bilde, fin situasjon, god utnyttelse av det lyset som er der.

Skal en ha bilder som ''står fram'' nå så må det lille ekstra finnes, så som lys og positur. Posituren er her bra.

Det er så mange flotte ørnebilder at jeg regner med at min tur til Flatanger til høsten først og fremst blir til ''familiealbumet''.

Mvh Stig
Bent O.

Takker så mye for stort sett gode tilbakemeldinger. Er enig i at bildet ikke tar pusten av noen, men det hadde vel ikke blitt mange bilder her på ''dotten'' hvis det var kriteriet for å legge ut bilder!? Men men, det er jo bare å stå på videre, så kanskje det klaffer 100 % en dag.

Mvh Bent
Aleksander M.

Godt fanget situasjon. Det tekniske er bra!
Som sagt får det ikke pusten ut av andre fotografer, men bra likevel.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu