Ravn 2
Utstyr
  • Canon 1D Mk II
  • 500 f.4 + 1,4x konverter
  • Brennvidde700mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeISO 640 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger601
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181039} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Magnus A.
Knallbra,meget skarpt og en nydelig diffus bakgrunn.Er bildet tatt fra kamuflasje,og på hvor lang avstand er bildet tatt?
Magnus.
Ole Birger S.
Jeg synes ikke dette er noe spesielt. Det jeg legger mest merke til er avføringen som renner nedover hode på denne hjorten som jeg har sett mange ganger tidligere.
Bent O.
Hei dere.

MA: Takk for hyggelig tilbakemelding. Bildet er tatt i fra skjul og på en avstand av ca. 20 meter. Forøvrig tatt i Flatanger hos Ole Martin Dahle og Norway Nature.

OBS: Smaken er som baken, og slik vil det vel alltid være. Nå er det jo slik at disse fuglene går på do akkurat som både deg og meg, og da blir det gjerne der de står når dette skulle bli nødvendig. Ikke tørker de etter seg heller. Stemmer nok at du har sett denne hjorten før, men bildet liker jeg allikevel. Takker forøvrig for at du tok deg tid til en kommentar.

Mvh Bent
Robin J.
Syntes dette var et fint bilde jeg. Hjorten er jo en del av hele opplegget.........
MVh RJ
Geir Helge S.
Joda, at den skiter på kadaveret er ikke noe negativt for et slikt motiv, snarere tvert imot slik jeg ser det. Når det er sagt må jeg si meg enig i at dette bildet ikke er noen ''høydare''. Det jeg ikke liker er vel egentlig utsnittet du har valgt. Jeg ser for meg at det hadde blitt bedre med litt mer i bunn slik at hele geviret kom med. Litt mindre midtstilt hadde nok også vært ønskelig fra min side. Kanskje hadde det vært en idè å droppe konverteren...? Da hadde vel bildet kanskje fremstått som enda litt skarpere også.
Bakgrunnen er delikat og uttrykket på ravnen er flott, så bildet er absolutt brukbart, men jeg har altså sett bedre fra deg før.
Mvh Geir
Edvin S.
Flott bilde, men ikke et topp bilde slik den forrige var.
Noe av det som trekker ned er allerede nevnt av Geir, men også at den andre krabaten stikker hue frem og ødelegger mye.

:: ~ Arne
Bent O.
Til dere tre siste, takk for at dere tok dere tid til å kommentere. Ser at dette bildet ikke falt helt i smak hos alle, det ser ut som det ble 50-50. :-) Får prøve med noe bedre om en stund da.

Mvh Bent
Espen A. I.
Et utrolig syn, kunne av og til ønske at jeg hadde slikt utstyr til å ta slike formidable bilde. Nydelig eksponert og fint med fuglen som stikker nysjerrig hodet frem bak.

mvh Espen
Rolf S.
Flott Ravnebilde med god skarphet mot fin bakgrunn.
Hjorten hever også innholdet i bilde.
Mvh Rolf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu