Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger635
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_181023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
John H.
Interessant. Dette bildet likte jeg med en gang. Fine linjer, men kanskje litt grønnere blader hadde gjort seg?
Caroline M. S.
Synes dette er bra! Fint med stripene og vannliljebladene nede, og liker også de blågrønne fargene og at det ser litt grovt ut og ikke typisk ''nyyyydelig/vakkert''. :-)
Hans Jacob H.
Flotte linjer og kontraster. De runde bladene står seg godt mot de lange tversoverlinjene i bølgene, og det ser ut som to av bladgruppene har slått løs og tenkt seg ut på egen hånd. Den runde bølgen/refleksen nede i høyre hjørne tok endel oppmerksomhet.
Enig med Caroline, de mettede blågrønne fargene var fine uten å tippe over i det søtladne. Very nais!
Steinulf L.
Spesielt lys ug uvanlige reflekser. Et bilde som fenger.
Avsluttet .
Ser ut som om det ene vannliljebladet nede til venstre nettopp har dykket. Stilig. Det er det som gjør bildet. Gode linjer.

Stian Håpnes
Liv Anette T.
Likte godt lyset og fargene. Synes komposisjonen er spennende og det er noe mystisk over bilde ditt. Et bilde som fenger meg....

Mvh Anette
Torgeir S.
Må si meg enig med ovenstående på at dette var et flott og tiltalende bilde. Bladene i forgrunnen skapte en fin dybde og er en viktig del av komposisjonen, mens linjene og lyset / skinnet gjorde bildet uvanlig og flott. Godt å se at du begynner å få tak på naturfotograferingen, skal se du begynner å like dette etter hvert!

Mvh. Torgeir
Inger-Lise S.
Et meget bra bilde. Flotte reflekser, god komposisjon og lekre farger.

Inger-Lise
Johan K.
Veldig bra dette.
Elegant komponert. Liker (som CMS sier det bra) fargene veldig godt. Passe avstemte til at det ikke blir sukkersøtt.

Johan
S. N.
takk for hyggelige kommentarer,
JH - prøvde faktisk grønnere blader på et tidspunkt men synes det ikke fungerte veldig bra. for ''fake'', i forhold til at lyset ikke har så mye varme.
CMS - opprinnelig prøvde jeg bare blader, men så kom en båt og lagde striper for meg. sukkersøtt er ikke min tekopp så jeg er glad du sier at jeg ikke endte der ;)
Hans J- den sirkelen (en regndråpe, antar jeg) tenkte jeg ikke på. hm. er den virkelig distraherende? hm.
SL- takker. lyset var virkelig spesielt live også. rett før storm.
SH- dykket? jeg ser og ser uten å se.
LAT og ILS - takk
Torgeir - like det? haha, det kan jeg ikke forestille meg!
JK - hyggelig å høre.

Silje

Hans Jacob H.
Vel, jeg sa ikke at sirkelen var distraherende, men at den tok endel oppmerksomhet. Distraherende er negativt for meg, noe jeg egentlig ikke synes her. Den er bare et... blikkfang... som rev blikket bort fra de markerte linjene der oppe. Jeg burde nok vært mer presis i kommentaren der. :-)
Om den ikke burde være der? Tja, vet ikke, tas den bort blir bildet kanskje for ''opplagt''. Overlater det heller til fotografen jeg... hehe. ;-)
S. N.
nei, sannelig. distraherende var det visst jeg som sa ;) sirkelen blir.
Kristoffer L.
Dette var et flott motiv.

Jeg synes imidlertid at bildets øvre del (bestående av et meget kraftig grafisk ''rillemønster'') sloss med den nedre om oppmerksomheten, og tror jeg ville vurdert en kraftig beskjæring, evt. å dele det i to separate bilder. ''Hovedmotivet'', slik jeg ser det, strekker seg fra bunnen av bildet og opp til et par-tre cm ovenfor de borteste bladene. Tror jeg ville vurdert å kutte like oppunder der hvor den andre stripen ovenfor de bakerste bladene når frem til høyre bildekant. Dette ble en omstendelig setning, men jeg håper du forstod hva jeg mente. ;-)

En slik beskjæring ville resultere i at bølgemønsteret bare ble antydet - noe jeg tror vil være stimulerende for fantasien...

- Kristoffer
S. N.
KL, skjønte setningen og ser hva du mener. Jeg tenker motivet som inkl stripene, men det ser ut til at ditt forslag gir et litt annet og kanskje renere bilde. Takker. (Er dog ikke sikker på at min grumsete og stativløse teknikk tillatter beskjæring så fryktelig mye nærmere innpå bladene)

Silje
Arne S.
Meget bra! Formene møter hverandre på en balansert og delikat måte. De mørke stripen i de lyse setter en spiss på det hele,
S. N.
Takker til AS også,
Silje
Odd Tore S.
Motivet med sitt gjentatte bølgemønster mot vannliljebladene synes jeg godt om, liker formspillet her.
Teknikken synes jeg ikke harmonerer med motivet, nokså tung og røff, som skulle noen ha streket opp konturene av vannliljene en gang ekstra. Jeg ville gitt det et noe lettere og mindre bastant uttrykk.
Jeg ser av din kommentar at du ikke vil at det skal være sukkersøtt, men sukkersøtt og eleganse er ikke nødvendigvis samme sak.
Odd Tore
S. N.
Takk for kommentar, OTS, liker vel selv kontrasten mellom den tettpakkede og mørke klyngen, det glatte vannet og de litt mykere bladene som flyter avsted, og har sånn sett vært noenlunde bevisst mht etterbehandlingen og fornøyd med resultatet. Men feil har jeg jo tatt før, så jeg skal gå tilbake til RAW-fila og se om jeg bør revurdere.

Silje
Avsluttet .
Den andre venstre mente jeg. (høyre altså)

Stian Håpnes
Wiggo T.
Meget pent!

Wiggo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu