Slik ser resultatet ut etter et besøk hos haraldbjellvag.no :). Han har masse flotte photoshop-tips til amatører... (Bildet kan kanskje se noe overeksponert ut, men det er slik jeg vil ha det - Lyst og sommerlig).
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-11 17:43:48
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-03-11 18:22:09
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2006-03-12 11:09:05
    Versjon #4
Utstyr
  • hp photosmart 945
  • -
  • Brennvidde8mm
  • Blenderf/3.4
  • Lukker1/478s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger588
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180893} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Tore M.
Du har tydeligvis god greie på PS! Originalen var ikke spesielt imponerende, men det etterbehandlede bildet var veldig spesielt, på en god måte. Intenst blikk og nesten litt drømmeaktig lys og uttrykk. Nok en gang; Imponerende vellykket etterbehandling! Eneste er at det kunne vært kuttet litt i toppen. Blir litt overflødig, etter min mening, med så mye panne.
Andreas L.
Takk skal du ha, jeg er enig med deg i at jeg bør kutte i toppen... Nei, jeg har ikke god greie på photoshop, les beskrivelsen av bildet... Jeg har bare fulgt haraldbjellvag.no's tips + egen kreativitet.

-Andreas
Tore M.
jeg var litt kjapp.. prøver å lære mer om ps selv så jeg skal sjekke ut siden du nevner. versjon #3 var mye bedre!
Avsluttet .
v3=meget bra.

Inge
Andreas L.
Takk skal dere begge ha... :) Jeg setter pris på alle slags synspunkter på dette bildet, så det er bare å spytte ut!

-Andreas
Inger-Lise S.
Et godt bilde. Du har fanget et fint uttrykk. Modellen har et lurt blikk og underfundig, herlig smil. Fint med den diffuse bakgrunnen.
Jeg liker også best v#3 her.

Inger-Lise
Avsluttet .
Du er god i Photoshop, Andreas. Det ferdige produktet ser nesten ut som et bilde fra en sydenkatalog. Liker måten du rammer inn ansiktet på med blur-effekt, og som du selv sier blir det bra med litt overeksponering.
Andreas L.
Takk skal dere ha. Flott at du synes jeg er god i photoshop. Det får meg til å føle at jeg virkelig har fått til det jeg ville oppnå med dette bildet.

Kanskje jeg kan få solgt det? :)

-Andreas
Kjell Ruben S.
Dine to siste bidrag til bildekritikken liker jeg svært godt. Jeg ble ganske overrasket når jeg så orginal bildet her. Du har absolutt fått en sommerlig følesle og PS jobben reagerte jeg ikke på i det hele tatt, så ut som DOF.

Til det du spurte meg om er stativ nøkkelen til skarpe bilder, jeg tar nesten aldri bilder uten stativ. Men det gjør mye mer enn å hjlpe til med skarpheten, men også at man tenker mer komposisjon og bruker lengre tid på å ta bildet. Det syntes jeg er viktig i disse raske digitale tider.

Lykke til og takk for tilbakemelding.

Vennlig Hilsen
Kjell Ruben Strøm
www.kjellruben.com

Andreas L.
Jeg har nettopp begynt med macro og stativ, og venter bare på å få spart opp til et nytt objektiv, slik at jeg kan oppnå en høyere skarphet i bildene mine.

Det er nok det som skyldes noe av uskarpheten i flere av bildene mine, for eksempel som i dette bildet: bilde nr. 220763

Takk for hjelpsom kritikk Kjell Ruben!

-Andreas
Odd Eirik S.
Bildet passer neppe i en sydenkatalog. Til det er det alt for personlig og for lite kommersielt. Bildet er jo bedårende og man får jo bare såååå lyst til å bli bedre kjent med den jenta der. På bildet er hun jo så hjertegod at det er en fryd. Det som skal og må være i fokus har du fått i fokus. Resten som er mindre interessant er bluret. Helt topp. Super jobb i PS også. V3 er så absolutt en ener for meg.

mvh
OddES
Erlend J.
det er ikke sikkert det hadde blitt et bedre bilde, men jeg ville kuttet enda mere i toppen.- midt i panna. Artig bilde, med god stemning og sommerfølelse.

Erlend.
Andreas L.
Takk for utrolig oppmuntrene kritikk! Etter Tore Meek sitt tips, liker jeg selv også V3 best. Jeg legger nå ut versjon 4... Jeg er litt usikker på en slik kutting som Erlend J. nevner, men det kan jo funke det også.

-Andreas
Avsluttet .
kjempefin redigering. er enig i at motivet på originalen er godt, men er likevel overrasket over at du har klart å gjøre det så fint! v3 var best. v4 ble litt for kuttet.
Andreas L.
Hei og takk for kommentar. Jeg er selv enig i at v3 ble best... Jeg må innrømme at jeg hadde litt flaks, for jeg fikk akkurat de fargetonene og det lyset jeg ville ha, men jeg var også bevisst på mange av handlingene jeg gjorde i photoshop. Jeg eksperimenterte meg fram endel også.

Mye eksperimentering har hjulpet meg før med å få bra resultater (Se bilde nr. 215947), så det foreslår jeg at alle gjør, selv med null kunnskap i PS! Det var sånn jeg begynte... :)

-Andreas
kenneth b.

En veldig flott jobb i PS her Andreas, syntes det blir kanskje litt i overkant mye blurry bakgrunn?>men overalt er veldig bra bilde.

mvh kenneth
Andreas L.
Takk... Ja, skulle kanskje gradert blurryheten innover i bildet på en mer riktig måte, men så proff er jeg ikke. Enig at det ble noe mye blurry.

-Andreas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu