At the wrong side of the fence
Et gjerde skapt av proteksjonisme.
Bakgrunn noe utbrent, men skader ikke innholdet.
Bildet er tatt i Combodia
Bildet inngår i albumet Children of Cambodia -
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger411
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180675} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Denne type bilete har eg sansen for. Bilete som skal visa og dokumentera. Utmerka gjort her! Flott og talande bilete.

Teknisk er det kanskje ikkje heilt på topp - som bakgrunnen du nemnde. Men likevel. Meiner at slike tekniske småting ikkje er så viktig når ein har slike bilete.

Likte dette svært så godt, eg...!

Signe=)
Ann F.

Et sterkt og fortvilet blikk som gjør inntrykk.
Også bra at øynene og munnen går tilstrekkelig fri av piggtråden selv om piggtråden tangerer underleppen og nesen.

Som du selv nevner, bakgrunnen er utbrent, og hvis man er veldig opptatt av toneomfang etc., ville man antagelig hylt opp om det og om for store og tydelige reflekser i hennes øyne.
Jeg gjør det ikke her siden hovedinnholdet i bildet slår gjennom likevel. Et bildes budskap kan virke sterkere enn detaljene omkring perfekthet i alle detaljer.
Men jeg kunne ønsket at du hadde utdypet litt mer hva du mener med ''Et gjerde skapt av proteksjonisme''. Proteksjonisme mot hva?

Du sier selv i din svarkommentar under bilde nr. 223713 at du ''Slurver kanskje litt med det fototekniske''.
Don't worry, det kommer med øvelse.
Etter egen erfaring, er det tre veier mot å oppnå større bevissthet rundt det fototekniske:
1) Fortsett å legge ut bilder her. Ikke alltid de mest vellykkede, men også de hvor du er i tvil om din digtalredigering eller hvordan løse et problem.
2) Velg hvilket kritikknivå du vil ligge på - fra grønt for de som føler at de trenger vesentlig ''silkehansker'' via gult i midten til rødt for de som tåler en trøkk. Da blir de som skriver kommentarer tryggere på hvordan de skal ''snakke'' til deg i sine kommentarer.
3) Skriv bildekommentarer både her på Bildegalleriet og på Bildekritikken. Så mange du har tid til. Tenk gjennom når du skriver kommentaren hvordan bildet virker på deg og spør gjerne autor om hvilke grep som er gjort i redigeringen. Se på høylys og skygger, fargejustering og oppskarping.

Jeg har en liten innvending mot utsnittet, du har ''kappet'' hodet hennes veldig lite. Ofte virker det bedre rent komposisjonsmessig hvis du da beskjærer enda mer, personlig ville jeg her beskåret ned til like i overkant av de lyse hårstråene som drar en bue fra skillen og til venstre. En så liten kapping av hodet hennes som du har, virker litt vilkårlig.

Mvh Ann
Ole David P.

Takk for kommentarer og råd.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu