Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger457
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.
Forurensning i all sin avskylighet? Symboltungt bilde.
Kurt S.
Huff og huff hvor mye elendighet menneskene spyr ut i systemet.
Godt sett og en god dokumentasjon.
Fargetonen kledde bildet. Ble passe dystert.
Mvh Kurt
Hans Jacob H.
Ganske så ''skitten'' stemning du serverer her ja, støttet opp av en litt guffen grønntone. Elementene virker ved første øyekast litt vel sammenklumpet på et lite område. Men etterhvert synes jeg det funker greit, og ganske effektfullt at flyet snart forsvinner bak røyken fra fabrikkpipene. Regner med at du har opptak med flyet lenger til venstre og at det kanskje ikke fungerte så bra.
Torbjørn K.
Dystert lys og innhold. Liker bildet veldig godt, men jeg synes du kunne ventet et par sekunder slik at flyet hadde kommet noe mer mot venstre.

Torbjørn
S. N.
Uvant komponert, tenker straks at flyet skulle hatt luft bak seg, ikke motsatt, men med nærmere betraktning er det mye mer fortellende slik det er. Får umiddelbare assosiasjoner til Twin Towers, men ved litt mer grunning er det ikke så vanskelig å overføre det til å se hvordan vi (i.e menneskeheten) selv flyr oss rett mot h.. ved å leve som vi gjør. Trist ble jeg nå. Men så er det heldigvis lys der borte mot venstre som gir et snev av håp. Bra bilde. (Synes nesten det ble mindre pessimistisk når jeg flippet det horisontalt)

Silje
Johan K.
En bra illustrasjon på forurensning.
Dystert lys og kledelige fargetoner som forsterker inntrykket.
På en måte ville jeg hatt flyet mer på venstresiden, mest med tanke på komposisjonen. Men, på en annen måte funker det bra, at det flyr inn i skitten.

Johan
Chr. G.
Takk for kommentarer. Tanken om en mulig uheldig plassering av flyet har ikke slått meg, men jeg er med på hva som skrives.
SN: Interessant å lese at inntrykket endres såpass mye ved speilvending, jeg regner med at det har å gjøre med retningen vi er vant til å bevege blikket i. I originalen faller vel blikket først på møkka rundt skorsteinene og det er kanskje ikke så naturlig å la det vandre mot venstre der lyset er. Ved flipping blir det mer naturlig å følge bildet mot høyre og lyset. Synes originalen understreker situasjonen best. Pessimistisk, med snev av realisme?
Magnar B.
god illustrasjon på forurensing… den enkle komposisjonen og den mørke himmelen understrekar inntrykket… tankevekkjande …kanskje eg må sykla på neste fototur?
Espen A. I.
Dette er et meget tankevekkende bilde, mer trenger jeg ikke å si.

mvh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu