Utstyr
  • Nikon D50
  • 50/1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger449
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Åsmund E.

Hei.
Jeg syns bildet var orginalt og morsomt. Det eneste jeg kanskje kunne vurdert å gjøre noe er utsnittet. Det nederste høyre hjørnet stjeler litt oppmerksomhet... ikke noe stor sak.
Ole Martin T.

Ser ikke poenget her.

mvh - Ole Martin
Kristel S.

Takk for kommentarer, begge to :)
Kjekt å høre, åsmund, at du syntes det var morsomt (selv om jeg ikke vet hvorfor), og fint Ole Martin, at du sier du ikke tar poenget. Det var dette jeg lurte litt selv på, om bildet kunne gi noen mening, uten å selv si noe om bildet. Og faktum er, at jeg ikke har så mye å si... ;) Det er bare et knips av et vindu, med dets speilbilde, som jeg gikk forbi. Litt tanker har jeg hatt, som går på bygget som symboliserer den ''gamle, standhaftige garden'', kontra den nye, løsslupne generasjonen som kanskje ikke alltid tar ting så hytt, -''Og skrive kan de heller ikke!''. Men altså, tankerekken min har jeg ikke fått _helt_ på plass, derfor la jeg det ut her, i håp om å høre andres assosiasjoner.

Mvh Kristel.
Helge R.

Poenget er å gi betrakteren en opplevelse, det ser ut som om du har klart det med O.M.
Jeg synes bildet er en frisk pust i ett ellers entonig fotomiljø med solnedganger, pippipper, elger, you name it.
:)Helge
Ole Martin T.

Må bare si til HRG at jeg tror du har missforstått poenget med kunst. På lik linje med mange andre. Målet blir bare å skape en eller anen reaksjon, samme hvilken, og dermed er det ''bra''.

Dersom reaksjonen som skapes ikke er målrettet eller tilsiktet blir den bare en tilfeldig reaksjon og i så tilfelle vil alt være kunst. Vi reagerer jo på en eller anen måte på alle inntrykk vi får.
I dette tilfellet vil jeg påstå at min reaksjon ikke kvalifiserer til noe som helst.

men det å legge ut et bilde for å se om der kommer reaksjoner er i of for seg greit.

mvh - Ole Martin
Kristel S.

Hei Ole Martin :)

Jeg er helt enig i det du sier, og det er akkurat dette jeg ønsker å utvikle meg med. Derfor er jeg veldig glad for din forrige kommentar, hvor du sier du ikke finner noe poeng. For meg blir det meningsløst å sitte å jobbe med bilder, om jeg aldri hadde noen poeng i dem.
Når det er sagt, så er jeg så i startfasen, både når det gjelder foto (teknisk), og når det gjelder å uttrykke seg billedmessig (også det å forstå andres formidling), så det blir mye i rykk og napp hva en utforsker mest.

Til dette bildet; da jeg kom hjem og så det, trodde jeg en stund at det var speilbildet av ''nokas-bygget'' i Stavanger sentrum. Jeg syntes da bildet var morsomt, men etter tankearbeid måtte jeg innse at det må være nabo-bygget. Men jeg klarte ikke helt å bite i det sure eplet, og ville prøve meg på om det var brukende likevel ;)
Jeg finner det ikke selv brukende, jeg har bitt i det sure eplet nå ;)

Men uansett, Helge, takk for ditt forsøk :-)

Vennlig hilsen Kristel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu