Roof, lamp and bird.
Jeg kommer til å få høre dette...jeg er vel første til å kritisere dersom det er overdrevne farger i bildet deres. Og nå har jeg dradd hardt i spakene selv. Kanskje er jeg i en utviklings fase, eller litt farge syk i en grå hverdag.
Bare kom med de kalde harde fakta. Jeg tåler dem og liker dem.
Janne
Skjønner meg ikke på meg selv denne gang...jeg har lagt ut et bilde med overdrevne farger. Jeg burde hatt en mer dramatisk himmel. Men jeg hadde ingen på lager.
Utstyr
  • Nikon d 70
  • Sigma
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger834
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jan Frode A.

Det jeg virkelig fikk sansen for her, er de 2 veldig forskjellige flatene; og hvordan disse brytes av lyktestolpe og fugl. Fargene syntes jeg er helt ok de :-) Fine kontraster i former på flatene, men allikevel i god balanse. Lyktestolpen brekker av litt på en fin måte, og fuglen gir liv.
Jeg ville nok ha kuttet litt på venstresiden, for å unngå den lille knekken der mot bildekanten. Videre føler jeg at denne antennen (eller hva det nå er)ut mot høyresiden, irriterer. Kan lett klones bort.

mvh Jan Frode
Inger Anne Maritsdotter V.

Fargene sjenerer ikkje meg, dei er ok,

det er imidlertid kompet eg syns ikkje harmonerer heilt; bl.a. den ''greia'' som stikker opp i høgre del av bildet, lysstolpen var forsåvidt grei nok, sjøl om den godt kan kuttes bort for å få meir reinhet i bildet,
det som fenge rmeg er lysspillet i takplatene, det er for dårlig skarphet i fuglen og himmelen er prega av sjenerende støy.

Inger Anne
Odd Tore S.

Skal jeg satse på harmoni her, eller på små irritasjonsmomenter?
Jeg velger det siste, og tar innstikket i taket og antenna som det som bryter flatene mer uharmonisk en lyktestolpen, som egentlig også er harmonisk.
Et studie i rosa med refleksjoner på grått, med flygende klone?
Annerledes, og ganske behagelig.
Odd Tore
Hege J.

Hei Janne!

Jeg har ingenting imot fargene her. Det må da være lov å trekke litt i spakene av og til for deg også? ;-)

Jeg liker godt glasstaket (eller hva det er) med dets former og ikke minst speilingen av himmelens glød. Taket er råstilig og har absolutt potensiale.

Det jeg ikke liker er tilleggselementene. Hadde stolpen vært rett og det eneste tillegget, så ok. Men den er skjev, og med både fulgl og en irriterende antenne til høyre, blir det i meste laget. Ihvertfall for meg som liker ryddige, enkle motiv.

Så det ble en blanding av ris og ros fra meg denne gangen! :-)
Du tåler det...

Mvh Hege
Kurt S.

Det at du legger ut et bilde hvor du har dratt litt i spakene og overdriver fargene litt synes jeg er flott! Husk: Fotografi kan aldri bli virkelighet og man trenger ikke alltid å la bildene være så naturtro som mulig. På den annen side: Det kunne jo godt ha vært slik som du viser på bildet her.
Synes Odd Tore har et poeng når han spør om du bevist forsøker å skape uro i bildet eller om du satser på harmoni ? Eller en blanding av begge deler kanskje-:)
Personlig ville jeg foretrukket et harmonisk bilde i denne settingen. Da ville jeg forsøkt å lage et utsnitt med bare takplatene og fuglen.
Lysspillet i takplatene, himmelen og fuglen var det som virkelig fenget meg.
Ser støy er nevnt. Kan ikke se noe slikt på min skjerm.
Mvh Kurt
Fred S.

Ingen ting i veien med fargene, og bilder er småsnedig, det; enkelt og litt ''sært''. ( Og ''sært'' er bestandig positivt fra meg). Selv ville jeg ha kuttet bildet i nedkant, opp til de firkantete takplatene. De lille ''hakket'' i øverste venstre kant gjør ingen skade i mine øyne.

vh fred
Bjørn J.

Jeg synes dette var storveis jeg. Enig med Fred om kutting. Jeg hadde dratt enda mere, mørkere himmel og høyere kontrast i tak og lyktestolpe.
Johan K.

Har ingen problemer med fargene her... Likte de i grunn, og mener de styrker bildet. Liker lysspillet i takplatene.
Men, den lille ''saken'' nede til høyre mener jeg forstyrrer litt. Måken og for den saks skyld. Henger meg litt opp i at den ser innlimt ut. For meg holder det i grunn med lyktestolpen. Blir mer rent og pent.

Støy? Ser ikke noe av den slags jeg

Johan
Inger-Lise S.

Enkelt og flott! Dette liker jeg godt. Likevel ville jeg ha kuttet minst 8 cm nede. Liker fargene. Fuglen gjør mye her.

Inger-Lise
Stine J.

Hei Janne,

Strukturen i taket i kontrast til den flotte og fargerike himmelen ble fint. Stolpen skulle jeg ønske var litt benere og den antennen til høyre forstyrrer. Fuglen er grei.

En kutt i bunn ville jo kvittet antennen, men da ville det gjerne blitt litt snaut.

Fargene syns jeg er topp! :-)

mvh Stine
Avsluttet .

Joda....eg likte det....

Arne
Lasse A.

Hei Janne
Litt for stort format for min skjerm. Må skrolle opp og ned for å få med hele . Antennen eller hva det er ville jeg fjernet. Kansje knekken oppe til venstre (taket) også??? Men som jeg har sakt før: det er ditt bilde og det er du som bestemmer.
Elers så synest jeg bildet fungerer bra. For å si det sånn så er det et bilde jeg definnetivt IKKE villa ha slettet hadde det vært mitt.
PS
Synest ikke fargene er overdrevne.

d:-)
Lasse
Avsluttet .

Ser at du er litt skeptisk til bildet selv, men jeg liker dette.
At man drar litt i spakene sånn at bildet beveger seg litt bort fra ''det naturlige'' synes jeg gjør ingenting. Ofte er det jo en stemning en prøver å formidle, og det synes jeg du har fått til her.


MVH Tore §:)
ingeborg w.

Dette ga ikke meg så mye, sorry, det blir rett og slett et uinteressant motiv for meg, tak, rosa himmel, lyktestolpe... Men jeg ser det er god bruk av linjer og at fargene fra himmelen gjenspeiler seg i taket. Det ville hjulpet mye om du kutta bort hakket til venstre, clona bort antenna og jeg skulle gjerne sett fuglen som er viktig litt skarpere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu