Har fått med meg at det har vært diskutert hvorvidt ''fattige utenlandske barn er mer interessante enn norske'' og har kviet meg litt for legge ut bilder fra denne serien av barn fra Paraguay fordi jeg har lurt på om jeg selv har mistet dømmekraften. Har imidlertid konkludert med at jeg ikke har det ;) Hvis noen er uenige er det helt ok.

Teknisk lurer jeg på om jeg har vært litt for hard på labben.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger390
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_179735} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Eivind B.
Jeg bryr meg mindre om det politiske.. Syns bilder er flott og forteller en historie. Teknisk sett har jeg ingenting å utsette, det virker som det er oppskarpet en del, men det funker for meg! Flott S/H

Eivind
Chr. G.
Teknisk ser det ut til at du har oppnådd noe 'tørr hud'' som jeg selv erfarer når jeg røsker til for mye med oppskarping. Jeg ville roet meg ned noe mhp skarpheten, evt. forsøke selektivt dersom det er spesielle områder du vil framheve. Synes beskjæring fungerer veldig bra. Refleksen i øynene lurer jeg på om er i overkant. Bildet framstår for meg som godt komponert og s-h resultatet har jeg intet å utsette på. Og det er vel ingen tvil om at du har blikkontakt med den forbipasserende, som dog ser noe skeptisk ut. Kanskje med god grunn? Et ovenfra og ned portrett, muligens arketypen for bilder som kan egne seg som en gnist til diskusjonen du refererer til. Som jeg forøvrig velger å la ligge.
Roger V.
På min laptop syntes jeg det ser helt utmerket ut. Fine toner i huden, og skikkelig glans i øynene. Diskusjonen du refererer til lar jeg og klokt ligge, denne gang. Likte godt at du har gjort det i s/h... Velkommen tilbake fra turen.

Roger
Hans Jacob H.
En fin barneskildring med god nærhet, til tross for litt ovenfra og ned vinkel. Kanskje på grunn av armen som hun har oppe, som jeg forøvrig likte godt og som gav en fin rytme i bildet. S/hv arbeidet ser veldig bra ut (ser ut som direkte sollys. ?), men kan se ut som litt hard oppskarping enkelte steder, særlig på øyne. Mange detaljer som understreker livssituasjon.
S. N.
Takk for kommentarer, har kanskje skarpet i meste laget - skal prøve å se hvordan det blir på print. Fint at s/hv fungerer, var litt i tvil om det ble for harde skygger (ja, det er direkte sollys).

Silje
Jon Fredrik S.
Nydelig portrett!

Tror kanskje det er litt i overkant oppskarpet, ja. En viss selektivitet hadde muligens gjort seg.

Problemstillingen i underteksten din har jeg vært innom selv osgå. Jeg synes imidlertid at dette portrettet står godt på egne ben, uavhengig av at det er en søt jente med annen etnisk bakgrunn enn flertallet her.

Tusen takk for titten!

Mvh JFS
S. N.
Takk til JFS også
Silje
espen fedjum d.
bra fanget uttrykk.. det er ett eller annet ved henne som ikke stemmer helt.. kan ikke sete fingaren på det, men det er noe intressant i blikket..
bra teknisk, kansje litt grått. mangler litt på gråskalaen men ikke mye.
S. N.
Uventet å få kommentar på et gammelt bilde - takker. Noe av det som er rart er kanskje at jeg har kjørt på med vel mye skarphet - huden har blitt litt ''sprø'' og refleksen i øynene veldig fremhevet. Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu