Bildet inngår i albumet Fugler jeg har møtt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger697
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_178828} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Chr. G.
Lliker det lette preget over bildet med variasjoner i grått/brunt, og selfølgelig det orange brystet. De små skarpe/halvskarpe detaljene spredd rundt gjør susen. Lurer på hvorvidt de nederste råtne bærene (?) bør bort, men har kommet fram til at de bør være.

Lett, og passe nedtonede detaljer som er viktige for å unngå at det blir kjedelig. Får du flytta fuglen litt lenger bortover på kvisten i retning inover i bildet for å unngå knoppen på greinen og samtidig gjøre det mindre midstilt er det bra, men det er absolutt gangbart slik det framstår nå også. Dog kan det muligens tjene på mer rom til begge sider. Får inntrykk av en kald vinterdag med snø i lufta.
Elisabeth M.
En ting å si: fantastisk bilde! Herlig med blanding av uskarp bakgrunn og skarpe detaljer. Kult at det snør... og selvfølgelig det flotte orange brystet!
Nina S.
Fuglen fanget i sitt element over et herlig måltid. Fargene er strålende, litt mer luft under og litt kutt i toppen ville jeg ha gjort , synes nærkontakt med fuglen, øyenkontakten er der, ville blitt enda bedre.
Likte dette.
Mvh Nina
Odd Tore S.
Fint helportrett i vinterlig miljø, ser mistenkelig ut som om den sitter i et morell- eller kirsebærtre med de nesten avspiste steinene i forkant. Og det er tydelige nye knopper også, det går mot vår selv med snøfjoner i lufta.
To spennende detaljer her: Hodeformen og nebbet med snø på.
Brystfargen er noe sterkere enn jeg husker fra et nærstudie uten kamera for en måned side, kanskje enda et vårtegn.
Jeg syns utsnittet egentlig er ganske OK, men skulle jeg pirke, ville jeg valgt litt klaring mellom steinene i bunn og kanten av bildet, og kuttet rett over den store mørke antydningen i venstre side.
Odd Tore
Avsluttet .
Morsomt ansikt - ligner jo på Tor Milde -ser du det? :)

http://elefantzonen.com/cutenews/data/upimages/tormilde_.jpg
Magnar B.
kul liten klomp! Likar uttrykket … snøfnugga og den store magen m fin farge… koseleg fuglebilde.
Jonas L.
Teknisk pent bilde av rødstrupen, i en litt uvanlig og morsom positur.

Jonas
Ronnie S.
Takk for kommentarer!
Tor Milde!... :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu