• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-21 11:36:28
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger497
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_177917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Rune Edvin H.
Hei, fet driv av vintermoro.
Hvis jeg skal bemerke noe, så er det at frakken går litt inn i buskene og huset i bakgrunnen. Litt lysere bakgrunn hadde vært enda bedre.
Rune
Inger Anne Maritsdotter V.
Du har din egen måte å uttrykke deg på som treffer meg gang på gang,
i positiv forstand,
knallgod komp. og en artig ''setting'', og veldig aktuelt i desse holkeføre-tider:-)

Inger Anne
Torbjørn K.
Synes IA sier det bra her. Jeg liker måten du fotograferer på, på mange måter minner du litt om Dag Thrane i stilen her. Jeg liker dette, uten at jeg klarer å sette helt ord på hvorfor. Du gjør hverdagslige og grå situasjoner spennende! Jeg tror jeg ville kutttet noe til høyre.

Torbjørn
Jon-Petter T.
Liker det spontane og lekne du formidler her. Kompet synes jeg understreker dette, med at personen er fryst akkurat der hun henger i lufta på det høyeste punktet.
Lurer på hvordan det hadde vært hvis bakgrunnen hadde vært dusere, men har kommet til at det funker fint som det er, i og med at miljøet er med på å fortelle historien.

J-P
Odd Tore S.
Et hodeløst hopp, selv om høyde og innsats ser ganske beskjeden ut. Det minner meg nesten om lek for voksne.
Greit nok, men dine geometriske studier fenger mer hos meg.
Odd Tore
Øyvind A.
Enig med Jon-Petter, jeg liker spontaniteten i dette.
Ø.
Åsmund I.
Enig i mye av det som blir sagt over her. Spontaniteten i bildet, kompet og stilen din. Alt sammen ting jeg liker veldig godt. Synes dette ble et svært vellykket bilde. Personen er fryst og står stille i luften, men samtidig skaper snøspruten fra dekket følelsen av fart. Liker godt at du har kuttet det som du har gjort, det skiller seg ut ved at du har kuttet hodet. Bakgrunnen kunne kanskje vært lysere eller dusere, men det fungerer godt som det er også. Bra dette.

Mvh Åsmund
Avsluttet .
Beina, buksa og støvlene er jo greia her - ser jo nesten ut som støvlene er altfor store og at de her holder på å bent frem ramle av. Liker det spontane og litt småabsurde i uttrykket - som andre er inne på spenningen mellom lek, barn, voksen. Bildet viser kanskje en voksen person med et barns spontanitet kanskje - i positiv forstand. Jeg ville vurdert å kutte toppen rett under, kant i kant med tverrstolpen på huskestativet (eller dissestativet som jeg er vant med å si fra den trønderdialekten jeg er vokst opp med).
Kurt S.
Fikk meg en god latter da jeg så dette-:)
Dermed er bildet ditt vellykket.
Spontanitet, eksperimentering og litt uhøytidelige bilder er bra!
Kunne faktisk tenkt meg å ha et bilde som dette på veggen. Hvorfor ikke?
Passelig sprøtt synes jeg, he,he.
Liker stilen du holder på med. Venter i spenning på ditt neste bilde så bare stå på-:)
Mvh Kurt
Jan Frode A.
Utsnittet og komposisjonen/vinklingen, gir et skikkelig inntrykk av spenst. Bare den lille detaljen med snøen som blir dratt med isammen med personen som forlater huska i svevet, gjør utrolig mye syntes jeg.
Bildet er lekent, både i fortelling og utførelse. Jeg blir sittende å betrakte disse støvlene som på en måte ser ut som de er godt planta i bakken på tross av svevet.

mvh Jan Frode
Johan K.
Takker for kommentarer. Hyggelig at det falt i smak :) Spontanitet og lek (lek er viktig i alle aldre :) var i grunn noe av det jeg selv hadde i tankene med bildet

Ser at bakrunnen kan være litt lysere, så jeg legger ut en versjon hvor jeg har forsøkt å lysne den litt. Enig i at det kunne vært dusere... prøvde litt på det og i PS men... er ikke så stødig på akkurat det, så det så i grunn bare rart ut :) Utsnittet synes jeg funker bra slik det er egentlig...

Johan
Chr. G.
Holder en knapp på den lysnede versjonen. Fikk noen tanker om 'hvorfor ikke svart/hvitt?', men har kommet fram til at det bør være som det er. Den røde dingsen, fargen på frakken og huset, og de rolige fargene ellers (selv det blå tauet har sin plass), får selskap av hverandre.

Legger merke til at bildet er diagonalt todelt, hun her på vei ut i den abstrakte verdenen (som utgjøres av den utbrente snøen), fra den utpreget verdslige og alminnelige gulbrune tilværelsen. Med den betraktningen i bakhodet; burde støvlene vært uten snø, mon tro... Et absolutt ålreit, stillferdig bilde, -til tross for svevet. Eller kanskje nettopp derfor?
Asbjørn M.
Liker også det lekne og vektløse.
Men tviler på om bildet holder seg lenge.
Ellers enig med OTS angående dine geometriske bilder i s/h. :)

Asbjørn
Fred S.
Hodeløse personer er interessante: Når en ikke ser ansiktet, blir en opphengt i andre ting, som hva er det røde hun har i lomma, hvorfor bruker hun gummistøvler i kulda, og har hun en liten tatovering på hånden...? Kanskje en burde ta flere hodeløse portretter, mye mat for fantasien i slikt.
Liker med andre ord bildet, men om det nødvendigvis er så spontant er en annen sak. Men strekker meg til arrangert lekent.

vh fred
Stine J.
Hei Johan,

Sprek og leken komposisjon med fart og spenning. Liker det!

mvh Stine
Espen A. I.
Dette liker jeg og det gir store assosiasjoner fra barndommen hvor jeg ofte hoppet fra dissene og ned i snøen, ofte grusen også ;-) Bilder som gir meg minner tilbake er alltid vellykket og du har dermed min godkjenning :-)

mvh Espen
Johan K.
Takker for nye kommentarer. :)

CG: Prøvde meg på en sort\hvitt versjon til å begynne med... men falt for å ha det i farger, av samme grunner du nevner.

OTS og AM: Må jo prøve litt forskjellige saker ;)

Johan
Odd Tore S.
Johan,
Helt enig at man må prøve litt forskjellige saker, kommentaren om de geometriske var vel mest ment som en meget positiv kommentar om dem! (bare for å ha klargjort akkurat det, greit nok er ikke negativt ment)
Odd Tore
Kristoffer L.
Et fiffig opplegg, men denne gangen når ikke bildet gjennom til meg, dessverre. Det blir for statisk.

Hadde du tatt det på 1/15 sekund, derimot....

- Kristoffer

Magnar B.
Likar motiva dine… du er ikkje redd for å leika litt utanfor den slagne landevei… bra! Likar dette bildet…at det er ein vaksen person som leikar på denne måten, gjer noko ekstra med det… blir litt sånn ekstra livsglede i det… at du har kutta toppen av personen gjer fokusen på leiken meir intens… like it!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu