Mer natur, som jeg fremdeles ikke fikser. Synes alt jeg gjør blir litt.. kjedelig. Ønsker kritikk.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger546
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_177521} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Chr. G.
Jo, du fikser dette. Kutt rett under skumtoppen og dette sitter veldig bra. Har du mer sand nede og til venstre er det bra. Dette er definitivt ikke kjedelig.
John H.
Ikke kjedelig, men litt feil utsnitt. Fin kontrast mellom de likesele dyrenes totale likegyldighet, og bølgene som bryter.
Torgeir S.
Enig, dette var et svært mye bedre bilde synes jeg. Her får motivet tankene mine til å jobbe litt med hva som snart skjer. Vil disse dyrene bli oversvømt, eller har du rett og slett brukt så mye tele at bølgen bare synes større og nærmere enn den er? Det ser jo nesten ut som en vegg av vann som kommer inn mot land (Tsunami?!?).

Synes også du har fått frem noen flotte farger av vannet, men bildet fremstår noe blasst / blekt, og kunne trengt en liten dose saturation for å sprite opp fargene. Ellers synes jeg utsnittet fungerer bra som det er, godt jobbet Silje, er du kommet hjem nå?

Med vennlig hilsen

Torgeir Sørensen
http://www.tsfoto.no
S. N.
Takk for kommentarer,
JH og CG - ideelt sett ville jeg hatt litt mer nede og litt mindre oppe, men jeg hadde dessverre ikke mer å gå på i forkant - da kom det fremmede luffer med.
TS - tele ja, men grusen på magen er vannet som legger igjen. Mer saturation? Det er jeg veldig skeptisk til. (Må kanskje dra å se bildene på din kalibrerte skjerm en dag ;))

Silje
Helge A.
Mer dramatisk enn kjedelig. Spesiell soveplass. Skumtoppen bør nok være med for å vise at det kommer en skikkelig bølge. Litt trangt rundt dyret til venstre.

Mvh Helge
Øyvind A.
Slett ikke kjedelig. Jeg synes dette er en fin skildring av disse fotogene skapningene og deres omgivelser.

Bildet kunne tjent på litt mer rom på venstre side. Og så virker det som det tåler litt mer oppskarping.

Ø.
S. N.
Takk for kommentarer,
innbilte meg at jeg måtte dytte dyra såpass langt til venstre i og med at det ble litt liten plass i bunn (for balanse), men ser at det kanskje ble vel trangt.

Oppskarping skal jeg teste.

Silje


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu