Utsikt
For en Oslo innboer som er vant til for det meste å bevege seg på det flate østland, var det en stor opplevelse å oppleve Molde med Romsdalsfjellene i strålende solskinn i går. Bildet er tatt fra fylkeshuset i Molde hvor jeg var på besøk i jobbsammenheng.
Bildet inngår i albumet Fjell - Bilder fra fjellet.
Fotograf
Utstyr
  • Canon PowerShot S30
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_177113} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Erling K.

Vakkert bilde av Moldefjorden! Ferja ''gjorde'' bildet. Litt dumt at akterenden på ferja er kutta.

Erling
David P.

Enig meg deg i at Møre og Romsdal er kontrast til kjære Oslo! Veldig vakkert bilde med Romsdalsfjellene i bakgrunn. Fin og rolig stemning!
Espen A. I.

Dette er et daglidags skue for meg som innbygger og jeg får dårlig samvittighet når jeg ser slike bilder. Jeg burde sikkert være mer glad for den naturen jeg har rundt meg enn det jeg er. Vakkert bilde, synd kuttingen av båten. Ellers meget naturlig fremstilig moldepanorama.

mvh Espen
Sturla M.

Flott bilde.

Den lave sola skaper fine kontraster i fjellene i bakgrunnen,
Bare nydelig blå toner.
Det ser ut som for meg at det heller litt ned på venstre side?
(er ikke helt sikker, kan være øynene mine som spiller meg et puss)

Sturla
Jan Frode A.

Synd med ferja som er blitt stusset litt akter, her har du nok vært litt rask på avtrekkeren :-). Bortsett fra det, er stemningen fin. F.eks. en detalj som den delvise speilingen av båten, er med på å løfte bildet. Fint med holmene og beltet med skogspartiet under fjella bakenfor. Muligens hadde det gjort seg med litt mere kontrast på fjellene for å forsterke skyggepartiene. Lurer forresten på om jeg ville ha beskåret litt ovenifra og ned, sånn omtrent halvparten av himmelen. Føler at et slik utsnitt vil framheve fjord og fjell.

mvh Jan Frode







Bjorn F.

Hei.Vakkert bilde av fjord og fjell.Tror jeg villet vente med å ta bildet til ferga hadde passert holmen så jeg fikk ferga klar av holmen, kanskje fått bedre balanse i bildet?
Hilsen Bjørn
Inger Anne Maritsdotter V.

Flott og mektig natur, fin utsikt.
Savner også akterenden på ferja:-)

Mvh Inger Anne
Bente K.

Er enig i at vi på Østlandet kan sukke over alle de flotte motivene folk fra nordligere strøk kan boltre seg i. Her ser vi et godt eksempel på det. Lurer på om du har mulighet for å dempe lyset litt på fjellene i bakgrunnen, de ble litt lyse synes jeg. Ellers et nydelig lanskapsbilde.
mvh Bente
Inger-Lise S.

Et deilig motiv. Virkelig flott motiv. Lyset på fjellene er slik jeg ofte har sett det på snøkledde fjell nordpå. Litt snaut på akterstussen, men fint at vi ser ferga komme inn i bildet.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu