Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1548
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176960} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (36)
Kjell G.
Dette var kreativt og bra. - Håper det ikke var høyt og hardt!

mvh kjellg

Espen A. I.
Nydelig stykke kunst, foten til høyre gjør seg svært bra. Komposisjonen er sikker og veldig sterk. Alt står i kontrast til hverandre og den utbrente snøen er snedig.

mvh Espen
Chr. G.
Bra situasjonsfangst. Den utbrente snøen spilte meg et puss, trodde dette var en maler mot en hvit vegg. Samme effekt, at noen faller av stigen er jo alltid gøy, enten det er en snømåker eller maler.
Jan O Ø.
Hei. Var det ikke Lucky Luke som var raskere enn sin egen skygge? Er det han du har fanget her? Kjemetøft og veldig kreativt. Liker det veldig godt.
Mvh Jan O.
Odd Tore S.
Thumbnailen ser spennende ut, temaet har vært aktuelt etter at far båste ut fra veggen da han malte under gavlen. Bildet i fullt antall pixler er totalt svart, så jeg kommer ikke lenger.
Svartsladd her på dotten er ikke noe nytt, skal prøve igjen senere som en annen bruker fra en annen nettilkobling. Uansett, ganske irriterende!
Odd Tore
Dag J.
Lekent og herlig dette. Får håpe det ikke var altfor høyt, eventuelt at snøhaugen var stor nok.
Steinulf L.
Ikke tommelen ned her, dette var morsomt og ganske så vellaget.
Arne S.
Severdig skyggevariant! Her kan man slippe fantasien løs, så får det bære eller briste.

:)
Lasse F.
Spennande bruk av skyggar! Artig og spennande utsnitt. Gikk det bra? ;)

Mvh. Lasse Fløde
Caroline M. S.
Veldig bra! Synes dette ser mest morsomt ut. Ikke farlig. Det ser ut som han hopper - lekent og spenstig. Ligner ikke på noe fall.
Hans Jacob H.
Spennende og actionfyllt skyggebilde av lek i snø.
Stilig, men kunne kanskje vært ørlite mer smell i skyggen?
Thorfinn B.
Lekent sånn ved første øyekast, men så faller ikke brikkene helt på plass når man studerer bildet. I flg skyggen på stigen kommer sola rett fra høyre bildekant. Da forstår jeg ikke hvorfor skyggen på taket viser at foten er midt i mellom to trinn...når man ser at den i virkeligheten befinner seg i kant med et trinn på stigen. Dette ble vanskelig å forklare, og dessuten står middagen å venter på meg :-). Jeg kan ikke annet enn å henge meg opp i skyggen som jeg trur er manipulert inn...! Tar jeg feil, arrester meg gjerne :-)
Øyvind A.
Ok, Thorfinn, arresten venter. ;o)
Du lures av perspektivet: Mitt standpunkt var på en annen stige, en god del over både hopperen og taket. Og sola sto svært lavt.

Og for ordens skyld, det foregikk i helt kontrollerte former, med rikelige mengder lett og luftig snø å lande i.

Ø.
Thorfinn B.
Øyvind: Jeg liker godt å bli arrestert her, for bildet er skikkelig artig. At jeg lot meg lure og kom inn på noen stygge tanker får være min dårlige gjerning i dag , hehe. Jeg hopper i kakebua og blir der noen timer :-). Klisjeuttrykk, men ''Kult bilde''. Kreativt og humoristisk så det holder.

Thorfinn
p.t. i arrest for stygg tankegang
Linde G.
Et av de stiligste og mest kreative bildet jeg har sett på en god stund her ute. Skjønner som Thorfinn til å begynne med ikke helt hva som har foregått, men leste nå forklaringen din over , men tror ikke jeg skjønte det nå heller. Samma det, underholdende er det.

Hilsen
Linde Gilberg
Hans-Einar O.
Både kreativt og morsomt er sagt tidligere, og jeg må nok melde meg på i det koret. Bra med foten på vei ut av bildet og en herlig skygge like før svevet. Lurte også litt på hvordan skyggen hadde blitt slik, og det er alltid kjekt med forklaring.
Spenstig bilde!

mvh Hans-E
Hans Henrik F.
Må også bare gi min fulle ros til dette. Viser hvordan planlegging og kreativitet satt i system kan frembringe flotte resultater !
leif b.
Stötter all ros. Dette er noe av det bedre jeg har sett på lenge. Ha en fin dag.
Inger-Lise S.
Kreativt og godt bilde. Fin bruk av lys og skygger. Artig bilde.

Inger-Lise
Avsluttet .
Veldig kreativt og godt gjennomført. Har sansen for for bilder som får betrakteren til å trekke på smilebåndet.

Har forøvrig ingen problemer med å se at skyggen stemmer med foten på vei ut av bildet. Trekk en linje (ved feks hjelp av kanten av et papir mot skjermen) fra et punkt på stigen til tilsvarende punkt på skyggen. Parallellforskyv linjen (arket) til den treffer et gjenkjennelig punkt på foten. Man ser at linjen nå treffer det tilsvarende pungt på skyggen av foten.
Samtidig ser man hvor solen står, da denne må ligge i forlengelsen av linjen.

Dette ble kanskje litt mye geometri preik. Bildet trenger egentlig ingen forklaring. Like lite som Buster Keaton's filmer må forklares.

mvh Wilhelm
Odd Tore S.
Kreativt, virkningsfullt og litt oppkonstruert.
Bra teknisk.
Oppkonstruert fordi det er ganske sjeldent at noen finner på å klatre videre i en stige forbi øvre støttepunkt. Hensikten med å gjøre noe slikt i praksis er nokså uklar, men det gir opplagt en god mulighet til et spennende motiv.
Artig, kanskje ikke toppen for den overnøkterne.
Odd Tore

Merethe W.
Friskt.
Likevel kan jeg ikke noe for at jeg synes det gir et litt oppkonstruert inntrykk i lengden..
Avsluttet .
Jeg ser en leken mann som har klatret så høyt som han synes er forsvarlig for så å gjøre et så luftig svev som mulig mot snøfonna der nede. Herlig med mennesker som synes det er gøy og leke (uansett alder). Leit for dem som synes denne form for lek virker oppkonstruert.

mvh Wilhelm
Hans-Gunnar H.
Et artig bilde, har tittet på det endel ganger nå, og er et bilde som jeg liker mer og mer for hver gang jeg titter på det! I begynnelsen lurte jeg på om det måtte være 'renere' i bunnen, men kom fort frem til at det må være slik det er for og beholde 'trøkket'....meget bra Øyvind!!
MVH Hans-Gunnar
Øyvind A.
Situasjonen er ikke oppkonstruert, selv om det fra min side krevde en viss planlegging for å få tatt bildet. Men om det virker oppkonstruert så har jeg uansett tapt. :o(

Jeg er enig at man er skikkelig på bærtur om man befinner seg så høyt på stigen, og hensikten var å male veggen eller noe. ;o) Men her handler det rett og slett om barn i frydefull utfoldelse.

Ø.
Odd Tore S.
Klart at barn må få leke og ha det moro, og med snø i stedet for EU sand er dette neppe uforsvarlig.
Det falt meg bare ikke inn at dette var barn, og for voksne ville jeg nok si at dette virket arrangert. Planlegging er noe helt annet enn arrangert slik jeg ser det, og absolutt ikke grunnlag for kritikk, snarere tvert imot.
Jeg trekker derfor innvendingen, og opprettholder rosen.
Hadde du valgt kategori ''barn'' i stedet for ''mennesker'' hadde jeg sannsynligvis slått av nøkternheten før kommentaren.
Man kan forresten aldri vite hva som er arrangert og hva som er virkelig:
Naboen vår i Trondheim brukte den greina han skulle sage av som øvre støttepunkt for stigen han sto i. Heldigvis klemte den fast motorsagkjedet så saga stoppet før greina brakk, og han kunne reddes. Typisk tegneserie og Langbein, men dette var real life for en psykiater uten plagsom praktisk sans.
Odd Tore
Avsluttet .
Artig og kreativt Øivnd. Jeg reagerte også på at bildet var tatt fra et punkt høyere enn motivet, men det gjorde at det var mer interresant.

PC skjermen min er inne til reparasjon så jeg bruker en backupløsning som ikke er kalibret. Så jeg kan ikke vurdere farger og utbrenthet på en rettferdig måte. Men jeg tror ikke det spiller stor rolle her.

Morsomt var det uansett!

::Are
Øyvind A.
Takk for kommentarer alle sammmen.

Are, snøflaten er svidd av med overlegg.

Odd Tore: Jeg ville ikke akkurat anbefalt en psykiater uten praktisk sans (eller andre for den saks skyld), å handtere motorsag fra stige. Skal vedde på at han ikke brukte verneutstyr en gang!

Ø.

Tove Å.
Utrolig morsomt!
Jon-Petter T.
Artig lek med skygge og kropp. håper det gikk bra!
Liker at du bare hinter om personen som hopper ut av bildet til høyre og lar skyggen fortelle.

J-P
Johan K.
Det meste er sagt egentlig.
Men, vil henge meg på rosen. Et veldig morsomt bilde. Fin skyggelek :)

Johan
Rune L.
Veldig bra påfunn dette. En type påfunn som har mange spennende muligheter. Har stor sans for slikt. Synes resultatet her er spenstig og godt. Hva med å gjøre samme hoppet ikledd sprø kostymer, eventuelt formasjonshopp...?

Mvh
Rune
Øyvind A.
Takk for nye kommentarer.
Rune: Kanskje det. Får håpe det blir like mye snø neste vinter.
Ø.
Anne-Lise S.
Her har du funnet et motiv som fenget min interesse. Morsomt og kreativt. Liker bruken av skygge her, og man blir sittende igjen og lure på hvordan denne personen egentlig ser ut... Hva hendte. Var det langt ned (antagelig ikke, for jeg regner med at du måtte ta noen stk. for å få til dette) osv. Artig og spennende!

Anne-Lise
Tom A. T.
Denne ''godbiten'' har gått meg hus forbi. Fint at den ble brakt på bane igjen. Takker ALS for det ;o).. For øvrig veldig typisk øa signatur på bildet.
mvh Tom T
Arnhild A.
Hei!

Utrolig festlig bilde.

Mvh Arnhild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu