Første bilde ble lagt ut i full fart så nå har jeg behandlet bilde litt mere, med litt mere kjip lys....
Bildet inngår i albumet Presse -
Utstyr
  • Canon EOS 1D mark II
  • Canon EF 24-70 f/2.8 L USM
  • Blender-
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger914
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176903} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Olav L.

Dette er et grufullt bilde, Kamran, og da mener jeg grufullt som i situasjonen.
Bildeteknisk er det jo prima, som så ofte når du er involvert. Liker hvrodan du bruker armen til å trekke oppmerksomheten mot ansiktet. Og dette er et av de få 'sprøytebildene' jeg har sett der det ikke er sprøyta men ansiktet jeg trekkes mot.

Herlig

O
Kamran K.

JACKPOT! der har du fått med deg hvorfor gidder jeg å legge ut et bilde 2 ganger og hvorfor akkurat dette bilde når jeg har haug av disse her i arkivet, grunnen till at jeg liker akkurat denne nettopp det at oppmerksomheten går til ansiktet ikkesprøyta! utrolig bra sett Olav og takk for kommentaren nå er jeg glad ;)

MVH K.K
jeanette h.

Dette her er mye bedre, absolutt!!! nå ser vi mer enn kun sprøyta som O.L.S sier over her. De andre fargene gjorde ansiktet hans mer ''usynlig'' enn på dette bildet. Så ja, de kjipe fargene funker mye bedre!! jeg ser en anelse av et blur tool rundt omkring, kjempeflott!!! Får oss til å ikke legge merke til det rundt han, han kommer mer ut av bildet. Utrolig hva de små forandringene vi kan gjøre, forandrer bildet.Mulig at jeg tar med begge to for å vise hva en komentar kan gjøre med et bilde...
Thumbs up!!!!! og takk for komentarene!

*J*
Avsluttet .

Dette var forferdelig, bra og forferdelig bra!
Helge R.

Realiteter er ofte grusomme, dette er en straalende komposisjon som trekker betrakteren inn i scenen. Först den skitne haanden, armen og spröyta, för jeg fortaper meg i ansiktet, herpa, den fyren har opplevd mye faenskap. Bra bilde som faar meg til at ta en ekstra runde med livet, fotograferer slike folk selv og ser at det mange ganger er flaks som gjör at ikke fler havner ut paa det samme skraaplanet, bra bilde hilsen
:)Helge
Sondre V.

Enig med dei andre her!

Brutalt genialt!

mvh
Sondre
Frode H.

Et tett-på- motiv, et meget bra sådan! En sliten mann som setter et skudd med en skitten hånd og en skitten sprøyte.

Et usensurert bilde av en dagligdags hendelse. Ja, for det er jo det det er, en helt vanlig hendelse.

Av og til slår det meg at dette er en situasjon som altfor mange blir skånet for. Da mener jeg skånet for å se. Det virker som om ikke folk bryr seg lenger - ''for det gjelder jo ikke meg og mine''. En gruppe mennesker som politikerne gjør for lite for!

Mvh
Frode
K. H. R.

jeg synes fargene her er litt kjipe, selv om de forsterker motivet og tilstanden til junkien. Komposisjonen er det ingenting å utsette på. Kult at du har mage til dokumentere ''jævelskapen''

mvh
dan
Kamran K.

JH: takk og bare hyggelig ;)

AH: takk takk

HRG: takk, ingen tvil om det har vært noe gærnt i livet til disse som de kunne ikke gjøre med med det og det er er noe gærnt med livet dems nå som de kan gjøre noe med med det vil ikke de hvis du skjønner hva er det jeg mener!

SVH: takk

FH: takk, sånn er vi (mange av oss) selvopptatte jævelskaps maskiner som blir født, spiser, drikker og dør gjør mye faenskap og ødeleger livet til andre også lager vi en haug med regler om hva det er å være menneske som betyr ikke en dritt egentlig!

DAR: takk takk, det ligger en annen av samme bilde som er med såkalt IKKE KJIPE farger

MVH K.K
Asbjørn M.

Et sterkt, direkte bilde fra livets skyggeside.
Et sterkt dokumentar-bilde. Bra dette.

Asbjørn
Avsluttet .

Har vært inne på de fleste av bildene dine nå. Visste ikke helt hvilket jeg skulle velge å kommentere, de er gode alle sammen. Men det var vel gjerne dette som skilte seg mest ut for meg.
Du er dyktig!

mvh,
Randi
kenneth b.


Dette bildet må ha gått meg forbi, et sterkt mennesklig dokumentar-bilde.
Nært og ærlig, utsnittet samt lyset sitter veldig bra.

Mvh kenneth
Marthe Melkevik L.

Drit bra bilete! Rørendes, i grunn!
-Marthe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu