Anders Aarum Trio
Bildet inngår i albumet Jazzmusikere - Disse bildene blir ofte benyttet til plakater, CD og som pressebilder.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
jeanette h.

Dette ryker det jazz av! Veldig humoristisk med de exra armene som popper inn, der jeg synes at den armen helt til venstre ikke passer inn. ikke får den meg til å lure på hvor den kommer fra, og ikke gjør den noe særlig annet enn å ta veldig mye oppmerksomhet vekk fra resten av bilde.
liker lyset du har brukt fra bakgrunnen, blir det lille ekstra og du får røyken litt beste fram. kunne ønske det ikke var så sterkt, får litt lys på personene som jeg syns egentlig ikke var så særlig, hadde lyset i bakgrunnen vært dempa hadde du også fått kantene litt mørkere så det hadde ''samla'' stemninga litt mer. (litt nøkkelhull effekt)

*J*
Christer B.

Jeg sliter med troverdigheten her, jeg. Bildet virker veldig iscenesatt bl.a p.g.a bakgrunnen og hvordan Andreas holder sigaren (detta er jo ikke en joint, lissom). Videre virker samme mann temmelig undereksponert i ansiktet, og jeg får en fornemmelse av at han er forsøkt dodga opp med det resultat at enkelte pixler nesten sprekker opp. Hånden inn fra venstre og opp over bordkanten lager en litt tilfeldig og surrealistisk stemning til fordel for helheten, men da bør hele settingen være mer overbevisende/gjennomtenkt.
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg liker ikke dette på grunn av at jeg har sette det andre hvor tonene stemmer mye bedre med uttrykket og musikken.

Men jeg liker det på grunn av stemningen og at musikerne er disse ansiktsuttrykkene. Handa til venstre forsterker denne ivrigheten og personen til venstre.

Hadde ølglasset vært halvfullt, hadde det gitt mer spenning i fargene.
Lurer på om han mannen i midten har vært litt uheldig med fordelingen av brunkrem...Knoklene til venstre er litt rød. Det er slettes ikke den motsatte hånd...

God helg.

~ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu