Stein
Jeg prøver meg på svart/hvitt konvertering. Jeg mottar gjerne tips her.
Bildet inngår i albumet Strandliv - Bilder fra jærens kyst.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.3-4.5G ED
  • Brennvidde25mm
  • Blenderf/22
  • Lukker4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger837
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_176331} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Monica F.

Dette bildet minnet om et de selger på Ikea.. Men jeg likte det bedre faktisk! Eneste jeg har å sette fingeren på er at skyggen på den store steinen ble litt for voldsom. Ellers veldig pent, rent og gode kontraster. Mvh MonicaF
Sveinung Sundfør S.

Utrolig flott bilde! Flotte toner og meget god skarphet, samtidig som det er silkemykt. Den lange lukkertiden passer også godt; sløringen av havet gjør at de andre billedelementene kommer bedre frem. Definitivt noe å henge på veggen.
Ole E.

Takk for kommentarene! I ettertid ser jeg at jeg har glemt å oppskarpe bildet, verken i kameraet, i raw konverteren eller PS. Vet ikke om det trengs i dette tilfellet.
Sveinung Sundfør S.

Unødvendig om du spør meg, men en utskrift ville kanskje ha nytte av det (siden blekksprutingen kan gjøre det litt uskarpt). Fortsatt veldig imponert over dette bildet.
Stig Børre E.

Ja dette var råbra. Alt stemmer. Lyset, sløringen på vannet og komposisjonen.
Rart at du ikke har fått flere kommentarer på dette. Ser på det som en fordel at du ikke har skarpet det mer opp - de myke fine tonene er det som gjør bildet spesiellt.

StigB
Camilla S.

Hei på deg!

Rålekkert bilde!
Synes gråtonene i motivet er perfekte, ikke for harde og ikke for myke.
Fin sløring i vannet, og så mener jeg skyggen fra stenen er fin som den er.
Utsnittet sitter bra, grattis med flott bilde.
Dette fortjener en stor forstørrelse på veggen!

-Camilla
Tone A.

Vakkert sjøbilde der både steinane, sjøen og himmelen har fine gråtonar og flotte effektar.
Steinane har fine detaljar og fine former. Spesielt den store steinen med skuggen, gjer mykje for bildet med strukturen og formen. Dei småe steinane ifrå forgrunnen fortset utover som ei motvekt til den store steinen, og dei gir dybde til bildet. Forgrunnen med sandstranda som er blank med den flate steinen, er ein fin kontrast mot den sløra sjøen som mest pakkar inn to av steinane i midten.
Fin overskya himmel som gir eit mjukt utrykk. Den store steinen vert framheva av himmelen og sjøen sine lyse gråtonar. Pirket er at horisonten heller litt mot venstre.
Elles eit vakkert strandbilde med eit fint utsnitt der steinane gjer bildet spanande!
:) Tone
Ole E.

Takk for ytterligere kommentarer! Tone, du som farer mye rundt på jærstrendene har kanskje lyst til å gjette hvor det er? :-)
Tone A.

Hei Ole. Eg lurer på om dette er frå Nærland eller Obrestad? Eg er ikkje så kjent, heller! Eg fekk iallefall lyst til å fotografera i svart/kvitt etter å ha sett ditt vakre bilde! Det trengs ikkje å skarpa opp dette bildet, pga at då misser du noko av det mjuke uttrykket!
:) Tone
Stein Rune B.

Nydelig bilde
Ole E.

Hei igjen Tone,

Bildet er tatt på orrestranden, en veldig fin plass å fotografere. Fine steiner som ligger uti vannet å venter på å bli fotografert.
Avsluttet .

Dette bildet kunne jeg veldig gjerne ha tenkt meg å ha på veggen! Nydelig=)
mvh,
Randi
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu