den finske arkiteken
Bildet inngår i albumet portretter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1403
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_175016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes at dette var kjempebra.
Fine fargetoner og ansiktet kommer godt fram mot den svarte bakgrunnen.
Først syntes jag at øynene ble litt mørke, men trekker det tilbake og mener nå at de kan ikke være noe annerledes.

Jeg liker klippen hans. Fargen er en fin kontrast til bakgrunnen.
Han kan minne litt om Caesar, tar seg godt ut på foto.

Det jeg ikke liker ved bildet, er kantene rundt hodet, da spesielt halsen.
Det må vel være det eneste som trekker ned.

ha en fin dag. Hilsen ingebjørg

Kristoffer L.
Aller først: Dette er et utrolig takknemlig ansikt å portrettere - det formelig oser av historier, og roper på en forteller...

Valget av helt svart bakgrunn synes jeg fungerer. Det ser ut som om du har dratt klærne hans over i svart også - greit for meg. Det gir portrettet en ''byste''-effekt. Det burde imidlertid vært en mørkgrå strekramme omkring bildet. Jeg måtte inn i fullskjermvisning m/ramme for å se hvor avgrensningen gikk.

Jeg er enig med foregående taler i at kantene omkring hodet og halsen virker litt rare. Er usikker på om dette er spor etter ''kniven'', eller etter den omkringliggende uskarpheten i bildet. Her avtar jo skarpheten raskt bakover. For raskt, etter min mening. Eller er det et påtegnet blur? T-skjortekanten virker jo ganske skarp, mens huden på halsen er uskarp. Det kan også synes som om det er områder med mer flekkvis uskarphet, f.eks. på hans høyre kinn. Spor etter bildebehandling?

Er heller ikke sikker på belysningen. Håret er veldig aksentuert, og kan i litt for stor grad minne om en hjelm. Lyset kommer også fra vinkler som ikke understreker teksturen i ansiktet hans i særlig grad.

I et ansikt som dette ville jeg avgjort ha etterstrebet en naturlig klarhet og tydelighet. Dette synes jeg ikke bildet gir. Det virker ikke skarpt noe sted, og gir inntrykk av å ha vært relativt tungt bildebehandlet - noe det muligens også ligger igjen endel uheldige spor etter.

Etter min mening ville mindre bildebehandling, annerledes belysning, større skarphet og dybdeskarphet ville vært et stort pluss for dette bildet.

Men for et ansikt...

- Kristoffer
Amund Blix A.
Han? Dette er vel en kvinne..

Ellers er jeg stort sett enig med Kristoffer når det gjelder det tekniske....

Men et flott ansikt og god følelse i bildet er det...
Kristoffer L.
Ja, kanskje det. Når du sier det, ser at jeg i farten muligens kan ha tatt feil på dette punktet. Omtalen av bildet står jeg likevel ved.

- Kristoffer

Helge L.
Heisann CF, måtte bare skrive inn et lite pip her, har fått stadig økende interesse for fotografi i det siste, og frekventerer ofte på foto.no -- forøvrig en helt GLIMRENDE side.
Dette bildet synes jeg er helt utrolig bra, det er jo nærmest tredimensjonalt... Du er bare best.
Håper å jobbe med deg snart igjen.
take care!
Helge
Avsluttet .
dette har jeg sett før..... et supert bilde av et fantastisk ansikt:)... riddersveisen, den knøtt lille haka, den snurpete munnen..... og posen unde er ene øye..... bilde her liker jeg godt:) ... reinheten i bilde og utrykket i ansiktet gjør at man legger merke til alt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu