Bildet inngår i albumet Gatelangs - En liten titt på mennesker og dyr i Oslos gater.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-02-01 15:17:09
    Versjon #2
Utstyr
  • Graflex
  • 127mm
  • Brennvidde127mm
  • Blenderf/4.8
  • Lukker1/5s
  • FilmtypePro 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger677
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174874} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Mennesker i bevegelse! Liker at de går ut av bildet. Et øyeblikk seinere hadde bildet vært tomt!

Når jeg ser på bildet litt nærmere kvekker jeg litt til. ''Det går jo en løve der!'' tenker jeg. Dyret i bakgrunnen er alt for stort til å være en katt! Det må være noe annet.. ''Men det er jo sikkert en statue'' beroliger jeg meg selv med.

Med andre ord: Bildet ditt engasjerte meg!
Kristel S.
Igjen en godt fanget situasjon fra deg, fra dette stedet.
Det er absolutt en surrealistisk stemning her, som jo tiger-beistet sørger for.
Jeg lurer på om skikkelsen i midten er inne i et slags Bermuda-triangel, faller hun snart i trappen? der hvor fokus ligger?
At de tre som danner triangelet beveger seg i motsatte retninger, fortsatt i et triangel, ut av bildet, synes jeg gjør bildet helt spesielt.

Mvh Kristel.
Avsluttet .
Joda, trappa på Jernbanetorget er da et fint sted for opptak av mennesker i bevegelse det ja - både mtp. oversiktsbilder som dette og andre mer innsnevrede motiver. Enig i at personenes bevegelsesretning ut av bildeflaten fungerer godt her. Ser for meg ut som fokus ligger midt i bildeflaten på bakkenivå - usikker på om jeg er helt bekvem med det. Med en svak s-kurve i etterbehandlingen eller litt mere kontrast hadde dette blitt enda bedre. Men dette er uansett bra saker. Synes det fortjener en anbefaling pga. sin dynamikk og plassering av elementer. Dama til høyre ser nesten ut som en flash-animasjon som fyker inn fra høyre; pussig bevegelsesgreie på henne.
Avsluttet .
herlig, nydelig følelse i hellene i fokus, litt mer trøkk i kontrastene akkuratt der så er du i mål her.

+litt småpirk som at damen nederst burde vært lenger til høyre for å balansere opp kompet.

Ø
Eli B.
Spesielt med tigeren som går i motsatt retning av alle andre. Kanskje den vil vekk fra menneskenes hui og hast? Synes du har klart å fange inn stemningen slik den er på Jernbanetorget. Likte dette.
mvh Eli
Eirik H.
Fin ''geometri'' som HCB sa det. Underfundig med tigeren, men biletet manglar det vesle ekstra som fangar interesse i gatebilete. Eg synest ikkje ''bokeh'en'' var så fin her i motsetnad til mange andre storformatbilete. Har du brukt rørsler for objektivet her?
Amund Blix A.
Takker for hyggelige kommentarer!

Eirik, jeg har en Kodak Ektar 127mm f/4,7 på Graflexen og her brukte jeg den på største blender+litt front tilt ''feil vei''. Ektaren dekker knapt 4x5 og begynner man å tilte så skjer det mye rart. Jeg legger ut en versjon fra noen minutter senere, hvor jeg brukte full tilt, og da er bokehen mildest talt merkelig :-)

Mvh

Amund
Espen A. I.
Aah, slike bilder er jo i grunn ganske flotte, og ditt er kanskje ikke et unntak. Alikevel er det noe som mangler for å få den siste piffen, men siden jeg ikke er noe erfaren selv, så kan jeg nok ikke komme med forslag. Triangelen er et stort pluss for bildet, samt foten som er ikke i bevegelse, men som er fryst.


mvh Espen
Hans Jacob H.
Artig triangel med tigern og de to som forsvinner i ''øyekroken'' ut av bildet på hver sin side. De to damene (hun til høyre og hun i midten) danner også en egen linje på tvers av tigern og han til venstre. Og han til venstre og hun i midten og de to lyktestolpene, på tvers av tigern og hun til venstre. Og hun til venstre og lyktestolpen og tiger og...
Nina S.
Enig med Hjh, her er det linjer så det holder, i alle retninger og mellom alle elementene. Fin kontrast med de frosne beina og alt det uskarpe.
Mvh Nina
Oda Lystrup H.
spennende og veldig fint bilde.
ser ut som en ekte kjempetiger. litt surrealistisk bilde.
liker bevegelsesuskarpheten på menneskene, da kommer tigeren bedre frem.

Oda:)
Tarjei Ekenes K.
flott sett

her er det bra bevegelser

du har fått tigeren levende også

meget bra

:-D ! tarjei ekenes krogh !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu