Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger515
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_174713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Roger V.
Hei
Syntes nok dette er det beste bilde fra turen din så langt.
Liker å se slike bilder der man kun ved bilde dokumenterer andres livsituasjon. Du har fått fint frem rynkene til denne dama og det er det som for meg gjør bilde. Jeg syntes og du har tatt portrettet fra en smakfull vinkel, og måtte le litt da jeg så mellomrommet mellom tærnene.

Det er tydelig vi ser ei skitten og arbeidsom dame her, tannlaus tror jeg og ho er, samtidig ser det ut til at ho er fornøyd med situasjonen, ser ikke annet enn et varmt smil fra ho. Skal jeg si noe negativt må det være at jeg er usikker på kuttinga av panna...
Men et veldig ok bilde som i mine øye hever seg godt over gjennomsnittet.

Roger
Hans Jacob H.
En herlig karakter! Ser ut som hun lever under svært enkle kår, men et varmt og imøtekommende smil har hun, og du formidler en veldig fin nærhet til denne kvinnen. Så langt jeg kan se, er det gjort en glimrende jobb med etterbehandlingen også. Detaljer, stoffelighet og farger er gjengitt meget bra, og det til tross for mulige vanskelige lysforhold med direkte sollys.(utfyllingsblits? -sikkert dumt spørsmål, men men)
Utsnitt fungerer bra det, og kuttet i pannen gir god fokus på ansiktet. Samtidig får jeg veldig lyst å se mer. Bakover, innover, til sidene, mer av miljøet rundt, som kan fortelle meg mer om denne fasinerende skikkelsen. Men da har du også gjort en god jobb med dette bildet, når nysgjerrigheten min pirres på den måten.
S. N.
takk for kommentarer,
RV - tannloes, definitivt. panna var jeg forresten usikker paa, har flere varianter men synes dette fungerte best fordi det gir mer fokus paa ansiktet, som HJ ogsaa nevner.
HJH - sterk sol, omtrent rett over, men har ikke brukt utfyllingsblitz her, men har faatt hentet ut endel lys i fantastiske raw shooter. hvorfor var jeg saa motvillig til aa gaa raw, spoer jeg meg selv naa... hvorfor hun likevel har to lys i oyene er jeg faktisk usikker paa, siden det bare er en sol, ogsaa paa denne siden av ekvator.

silje
Avsluttet .
Åh. Liker denne dama og jeg liker bildet. Den klabbete veien som gir jord mellom tærne. Jeg syns bildet taler om livsglede på tross av få materielle goder. Og å kunne glede seg over det man har. Slike gode tanker får jeg av dette bildet. Jeg liker utsnittet og syns det gjorde seg med den lile grønne flekken i høyre hjørne. I alt det brune er det et snev av noe mer.. noe grønt!
S. N.
takk for hyggelig kommentar, MML

silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu